0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

tonsi

• **
  • 101
  • Добре , че я има нея "НАДЕЖДАТА"
Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #40 -: Август 11, 2012, 18:29:45 pm »
Момичета много се извинявам предварително,но не можах да намеря в форума нещо за цветна бременност.Интересуваме защото всички симптоми продължават да са налице плюс днескашното сутришно повръщане а и ми дойде 7 дена по рано до сега никога не ми се е случвало най много 1-2 или на датата но сега ми тече розова кръв и то съвсем малко не както другпът обилно и нямам съсиреци.Извинявам се отново :oops:
защо не си направиш тест http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=21019.0 ето една от темите за цветна
« Отговор #41 -: Август 12, 2012, 08:17:29 am »
tonsi благодаря, а относно теста си правех на 7.08 и беше--- не знам дали не беше рано но така или иначе съм решила тази седмица да посетя моята гинеколожка и ще разбера какво става.Хубав почивен ден на всички  :dance2:

*
« Отговор #42 -: Август 13, 2012, 12:28:55 pm »
 :balk_144: момичета, на мен май ми дойде...едно кафеникаво течение имам от преди 2 часа, така се изнервих.......но нищо другият месец пак  :(
Alea Iacta Est!

« Отговор #43 -: Август 13, 2012, 17:29:33 pm »
Alea,до като не текне чиста кръв , не се смята за идване, на много бременни жени им прецапва, когато е имплантацията или на датата , когато е трябвало да им дойде. Още имаш шанс мила... с две ръце се моля за теб :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #44 -: Август 14, 2012, 09:44:56 am »
Потвърдено - с лелката сме пак приятелки и този месец тази нахалница ме посети!Другият месец ще се постараем пак....дано нещата се получат !
Alea Iacta Est!

« Отговор #45 -: Август 14, 2012, 13:19:23 pm »
Елеа,много съжелявам че ти е дошло.Аз след малко отивам на лекар понеже нещо става с мен и нз какво,дори след като ми дойде БТ днес сутринта ми беше 36.9,а вчера следобяд-37,7.Мисля,че ви казвах че преди да ми дойде имах мн силно бяло течение,което почна да ме пари след като ми дойде.Но това,което ме очудва е,че като ми дойде ми беше светло,на втория ден горе-долу нормално но почти капка не капваше.Дойде ми на 11 и вчера(13.08) вече нямах нищо,беше като това много бледо кафеникаво течение за което всички говорим след Ову.И така ми свърши,което не е нормално понеже на мен цикълът ми кара по 7 дни,а сега на третия вече няма нищо..и така де отивам на лекар след малко.Някъде в нета вчера прочетох че това може да е цветна бременност,но знам ли ...нямам симптоми за бременна,от горе на всичко изпих шепа лекарства.
*
« Отговор #46 -: Август 14, 2012, 15:21:12 pm »
6mat4ica ,мисля че не нужно да мериш температурата следобед,няма да е реална.Достатъчно е да мериш сутрин по едно и също време.

Ако не вярвате в чудеса вероятно сте забравили,че всеки от нас е чудо!
« Отговор #47 -: Август 14, 2012, 15:33:34 pm »
Керита така е права си,ама нали знаеш,че жена в желанието си за бебе прави грешки и приема обичайните неща за симптоми за бебе,нооо...Аз иначе сега се прибирам от лекар,няма цветна,има гъбички(изписа ми един блистер от хапчета за гъбите,който струва 26 лв.Не можех да повярвам че може 8 хапчета може да са толкова скъпи),док. ми подари и витамини на Джеймисън понеже имунитета ми е сринат заради тези гнойни сливици.И така и ние продължаваме и др. месец да се борим.целувки момичета хубав ден
*
« Отговор #48 -: Август 15, 2012, 08:06:30 am »
6mat4ica съжалявам за това, че ти е дошло и на теб.След 2 седмици пак ще сме в темата...сигурна съм.А за цветната бременност - аз преди 10 години когато забременях с първото си дете - ми идваше така да се каже всеки месец в продължение на 3 месеца - но под идване имам в предвид, зацапваше ми по два три дни на датата , която трябваше да ми дойде- и това зацапване е съвсем различно, то е много оскъдно и леко кафеникаво и  се пият лекарства - е поне аз пих, доки ми каза, че всяко прокървяване е опасно.
Alea Iacta Est!

« Отговор #49 -: Август 15, 2012, 20:09:00 pm »
Момичета имам нужда от съвета Ви. Имам едни тъпи болки в левия яйчник от време на време през деня от 1 седмица насам, които по принцип не са обичайни за мен. След 5 дни ми е датата на цикъла и дано да не ми дойде, ама нямам никакви други симптоми, дори и пмс. Дали е станало този месец??? Пожелавам на всички да видим двете чертички и успех!
*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #50 -: Август 15, 2012, 20:31:37 pm »
Момичета имам нужда от съвета Ви. Имам едни тъпи болки в левия яйчник от време на време през деня от 1 седмица насам, които по принцип не са обичайни за мен. След 5 дни ми е датата на цикъла и дано да не ми дойде, ама нямам никакви други симптоми, дори и пмс. Дали е станало този месец??? Пожелавам на всички да видим двете чертички и успех!
Здравей :)миналия месец и аз имах такива болки и аг каза че е от жълтото тяло и ще ме боли докато не ми дойде пожелавам ти да не ти дойде изобщо :)
« Отговор #51 -: Август 16, 2012, 22:02:09 pm »
Благодаря ти tonsi :) Дано на всички ни се случват само хубави неща и мечтите да станат реалност!
« Отговор #52 -: Август 17, 2012, 12:56:56 pm »
Здравейте момичета! Направо се чудя какво става с мен? Последния ми цикъл беше на 27.07 и беше навреме и нормален. На 9.08 започна нещо да ме зацапва, но не бистра кръв като при менструация, а бледо розово.Беше единично при ходене до тоалетната. След това ме зацапа кафеникаво на 11.08 пак еднократно,после на 14.08. Имам леки придърпващи болки ниско долу в корема. Възможно ли е да съм бременна? Много се надявам да е станало. Трябва да ми дойде другата седмица и се надявам да не ми дойде.
*
« Отговор #53 -: Август 17, 2012, 18:14:05 pm »
Дано да си бременна....макар, че е още рано за тест.И на мен така ми прицапа  този месец и толкова се надявах, но уви....дано при теб да са се случили нещата, пожелавам ти го от сърце!
Alea Iacta Est!

« Отговор #54 -: Август 17, 2012, 19:42:04 pm »
ох и аз много се надявам от месеци вече все се надяваме дано сега е станало ще ви информирам като направя тест ,но още е раничко наистина. А такова нещо ми се случва за първи път и затова си мисля че е станало, но незнам. Успех на всички :)
« Отговор #55 -: Август 18, 2012, 10:41:10 am »
Здравейте момичета! Направо се чудя какво става с мен? Последния ми цикъл беше на 27.07 и беше навреме и нормален. На 9.08 започна нещо да ме зацапва, но не бистра кръв като при менструация, а бледо розово.Беше единично при ходене до тоалетната. След това ме зацапа кафеникаво на 11.08 пак еднократно,после на 14.08. Имам леки придърпващи болки ниско долу в корема. Възможно ли е да съм бременна? Много се надявам да е станало. Трябва да ми дойде другата седмица и се надявам да не ми дойде.

На мен също по този начин ми прицапа няколко пъти такова едно розово, само че в деня на очакваната МЦ.....е МЦ така и не дойде  :balk_600:, по желавам ти и при теб да е така  :goodluck:
« Отговор #56 -: Август 18, 2012, 18:36:46 pm »
Не знам какво ми става, ама така зверски ми се гади от 14 август насам, не знам какво да си мисля? Не мислим за бебе, (въпреки че аз искам и съм готова за това), пазим се.. уж, но днес пътувах в маршрутката и ми стана зле, от това, че друсаше и подскачаше... Рано ми е за тест. Можете и да погледнете графиката по-долу. Обаче ми е странно да ми се гади, ако има нещо - толкова ранни симптоми..? Възможно ли е?
« Отговор #57 -: Август 19, 2012, 14:15:47 pm »
Здравейте момичета. Закъснява ми вече 12 дни. Направих си два теста и двата са положителни. Имам болки в корема все едно, че ще ми дойде всеки момент. Колко време след положителен тест, може да се посети лекар, за да се види има ли бременност или не?
*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #58 -: Август 19, 2012, 14:51:31 pm »
Здравейте момичета. Закъснява ми вече 12 дни. Направих си два теста и двата са положителни. Имам болки в корема все едно, че ще ми дойде всеки момент. Колко време след положителен тест, може да се посети лекар, за да се види има ли бременност или не?
според мен вече можеш да го посетиш имаш голямо закъснение :) успех и тихичко честито :)
« Отговор #59 -: Август 19, 2012, 14:55:28 pm »
Благодаря! Надявам се всичко да бъде наред  :)