0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #880 -: Януари 01, 2013, 22:09:30 pm »
Благодаря за отговора... ще опитваме пак и пак дано имаме успех, ако сега не :wink:
« Отговор #881 -: Януари 02, 2013, 22:00:09 pm »
Здравейте момичета,
искам да ви попитам нормално ли е от овулацията насам не са спирали да ме болят гърдите. Овулацията беше на 28ми и съответно цикъл очаквам на 11-12.01.
Обикновенно ме болят гърдите 4-5 дена преди цикъл, а сега от овулацията не са спирали?
« Отговор #882 -: Януари 02, 2013, 22:05:42 pm »
Момичета аз си направих тест имаше втора черта, направих го на 16,12,2012. Но на 21,12 ми се налагаше да пътувам и то цял ден с автобус и започна да ми цапа вечерта и ми дойде, та чак до 28,12 ми зацапваше. Това ми е за пети път. Бях забременяла но не бяхме подготвени и аз не знам но направихме голяма грешка.След това в разстояние до момента от 2г. забременях три пъти но все почваше зацапване и на ултразвук като ме гледаха казваха че не се развива добре и ми правеха аборт, последният беше през март бях на 11 седмици а отговаряше на 6 и нямаше пулс и така. Ходих на преглед и ми казаха че всичко ми е наред. Не знам ще ми се случи ли и на мен да чуя плачът на бебето си.......

Деси, потърси квалифицирана лекарска помощ. Пет missed аборта са категорична индикация за проблем.
« Отговор #883 -: Януари 03, 2013, 10:19:02 am »
Добро утро, момичета! Чудя се с кого да споделя и пиша тук  :) Тази сутрин ходих да ми вземат кръв за кръвен тест, казаха ми за резултати - утре след 12 часа. Имам положителен уринарен тест, но решихме да направим и кръвен, че да сме сигурни преди да кажем дори и на родителите ни, та сега с нетърпение чакам да мине днес и утре до обяд  :) А пък се налага да кажем на родителите скоро, защото си имаме  :kittenyarn: вкъщи и се налага да бъде изнесен на квартира при някой от тях  :) Стискайте палци всичко да е както трябва  :goodluck:
« Отговор #884 -: Януари 03, 2013, 11:03:51 am »
yorka89, котенцето няма да ви пречи поне 9 месеца,живот и здраве,ако всичко е наред:) пускаш само тест за токсоплазмоза- за стара и новаи нфекция. Ако старата ти е положителна,значи си я карала и няма никаква опасност,ако ти е отрицателна, и новата също,просто спираш да чистиш и сменяш тоалетната на животното(при мен сега го правим мъжът ми),или пък само с ръкавици(аз винаги така чистех). Можете и самото котенце да изследвате за токсоплазмоза,но не виждам смисъл. Аз имам същото като на картинката вкъщи- когато забременях,тя роди 6 малки бебока,за които се грижех и израждах,не съм карала инфекцията и се изследвах всеки месец,за всеки случай, но лекарят ми каза,че само си хвърлям парите на вятъра след като веднъж вече в началото съм била отрицателна,а и котето явно не е заразено(то не излиза навън) и не смятам да се тествам повече. Стискам палци за кръвния.
« Отговор #885 -: Януари 03, 2013, 13:02:36 pm »
afrodita279, то нашето не е котенце, ами истински 4-годишен мъж  :D Аз сега не му чистя, чисти му мъжът ми, ще си помисля пак след това, което си ми написала, благодаря ти много за подробната информация.
« Отговор #886 -: Януари 03, 2013, 13:26:22 pm »
Здравейте, момичета! Днес ходих отново на преглед и... вече си имаме точица със сърчицеее. Немога да опиша как се чувствам.Пожелавам на всички ви в най- скоро време да разберете. Успех  :bighug: :bighug:
« Отговор #887 -: Януари 03, 2013, 13:49:48 pm »
bubolinka Честита ви точица със сърцице,наистена стрхотни новини!

yorka89 Тихичко честито и от мен!Много се радвам да чета за сбъднати мечти!

:bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #888 -: Януари 03, 2013, 14:35:26 pm »
bubolinka Честита ви точица със сърцице,наистена стрхотни новини!

yorka89 Тихичко честито и от мен!Много се радвам да чета за сбъднати мечти!

:bighug: :bighug: :bighug:
Ох, благодаря ти, мила, но честно казано, свит ми е нещо стомаха за утрешните резултати... Чета разни работи, че уринарния тест може да е положителен, а всъщност да няма бременност, разни други такива плашещи работи и май започвам да се втелявам вече... Май по-добре да спра да чета такива работи, че да не се вманиачавам  :lol:
« Отговор #889 -: Януари 04, 2013, 10:45:18 am »
Мили дами, резултати от кръвния тест са готови - 286 mU/ml, до колкото четох това са добри и най-важното - положителни резултати  :D
« Отговор #890 -: Януари 04, 2013, 11:18:53 am »
Мили дами, резултати от кръвния тест са готови - 286 mU/ml, до колкото четох това са добри и най-важното - положителни резултати  :D
Да, това е положителен резултат. Тихичко честито и леки девет месеца:)

« Отговор #891 -: Януари 04, 2013, 11:24:55 am »
yorka89  :cheerleader: :dance2: :party: osi_5
« Отговор #892 -: Януари 04, 2013, 12:04:55 pm »
Честито и от мен! Лекаа бременност до термин и здраво бебе на финала!

« Отговор #893 -: Януари 04, 2013, 12:54:58 pm »
Благодаря ви, момичета, прекрасни сте  :grouphug:
« Отговор #894 -: Януари 04, 2013, 16:18:33 pm »
Здравейте, момичета! Имам различни симптоми и бих искала да ги споделя с вас, за да изкажете мнението си или да ми дадете съвет. Ще съм ви благодарна! На 24.12.12 трябваше да ми дойде месечният цикъл, но и до момента, не ми е дошло. Чувствам голяма тежест в корема и не мога да се протягам спокойно. Усещам леко пронизване долу в корема. Гади ми се понякога, но леко и то предимно, когато ми е много топло или задушно. А миналият ден хапнах малко сланинка и след това ми беше доста гадно след това. Вечер не мога да си намеря място да заспя, само се въртя и не мога да заспя до късно, а по принцип съм сънливка и обожавам да спя! Усещам болки в кръста понякога и леки пробождания в яйчника, но много рядко. Имам бяло течение, но и преди съм си го имала, така че е нещо нормално според мен. Леки болки в кръста и гърба. Намалих цигарите и кафето драстично особено в последните дни, не че не мога да пуша, но или не ми е "сладко" или ми е гадно. Обичам да пия натурални сокове, но тези дни или ми миришат на риба или на нещо друго. Г/д това са симптомите, за които се сещам в момента. Не съм си правила тест. Ще съм ви благодарна за съвет и мнение! :wink:
*
« Отговор #895 -: Януари 04, 2013, 16:28:02 pm »
Направи си тест.

Ако не е положителен, а той трябва да отчете след толкова голямо закъснение, отиди на лекар, защото имаш някакви проблеми хормонални най-вероятно.

*
« Отговор #896 -: Януари 04, 2013, 16:31:12 pm »
daivdi това си е 10 дневно закъснение. Съвета е: направи тест, останалото е гадание.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #897 -: Януари 04, 2013, 16:38:09 pm »
Честно да си призная много се притеснявам и пак да си призная от страх не си правя тест. И се притеснявам много :balk_133:
*

lusiq

• *
  • 41
  • Ако Господ не ме иска, Дявола дава рушвет за мен!
« Отговор #898 -: Януари 04, 2013, 17:48:50 pm »
Здравейте момичета, миналия месец писах с едни въпросчета и този продължавам с горе - долу същите :) Не мога да си обесня каква е тази остра болка в областта на яйчниците, от последните ми два цикъла, след Овулацията!!! Придърпва ме особено десния яйчник. Днес дори една тъпа болка около пъпа имах  :? Ходих на гинеколог преди 1 месец, всичко ми е на ред и изследванията са добри. Не мога да разбера...Някой сблъсквал ли се е с това? Да не би пък този месец да сме успели с опитите?!?!? И аз не знам какво да мисля:) Вие какво мислите??????
« Отговор #899 -: Януари 04, 2013, 21:24:42 pm »
три