0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #800 -: Ноември 20, 2012, 16:45:40 pm »
Здравейте и от мен,според мен на 39-я ден, ако не е дошло, е време за тест- и то кръвен ЧХГ. Дано да е положителен! Мипи, изчакай още малко да закъснее и действай с тестовете! Дано и твоят и на др. момичета е +++++++++++. Чакаме радостни новини и от вас. При мен този месец се моля да не дойде на 30 ноември или на-02-3-ти декември за хубаво. Кафеникавото зацапване невинаги означава бременност /цветна/, все пак това е рядко явление. При мен тези 3 месеца на зацапване, макар и на 28-я ден винаги, течащо само два дни означава стрес на организма от нещо. Ще видим и хормоналните изследвания, но вече знам, че не е бременност и няма да се надявам излишно, като ми се случи пак. Вярвам само на кръвния тест и прегледа с видеозон, който ми бе направен вече на 14-ти ноември. Чао засега и успех на всички! А бременните, не се тревожете за нищо- лека и сладка бременност и се пазете! :)
« Отговор #801 -: Ноември 22, 2012, 13:39:37 pm »
Здравейте момичета!Как я карате в това лошо време?Ние си продължаваме с бебеправенето и ще видим какво сме направили към 8-9 декември.Пожелавам повече положителни тестчета,все пак наближава и Коледа...а на по Коледа стават чудеса. :)
« Отговор #802 -: Ноември 24, 2012, 16:38:49 pm »
Здравейте,скъпи мами!!!
Този месец няма бебе,дойде ми:(,но сега ми се случва нещо много странно.Вече 4 дена имам силна,болезнена с много съсиреци Менструация.В първата публикация бях написала,че мисля,че съм бременна,а сега си мисля,че тези съсиреци са от изхвърлена ембрион.Много ме плашат тези съсиреци.Досега не ми се е случвало да имам подобни неща:(Какво мислите,мили мами?
« Отговор #803 -: Ноември 24, 2012, 17:07:59 pm »
Здравейте. За съжаление моята бременност се оказа химическа и съм отново тук. Подновяваме опитите и чакаме.
« Отговор #804 -: Ноември 24, 2012, 19:14:42 pm »
veseto_87 Много мъчно ми стана като прочетох какво ти се е случило :( :( :(.Нямам думи,а те едва ли ще помогнат,бъди силна ние сме тук с теб! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #805 -: Ноември 24, 2012, 22:44:43 pm »
АМи трудно ми е, но поне се изчистих без лекарска намеса и вече правим нови опити. Казват, че след такова нещо лесно се забременява пак, да видим...
« Отговор #806 -: Ноември 25, 2012, 15:59:43 pm »
Съжалявам Весе,дано следващият път да се получи.Успех мила...
*
« Отговор #807 -: Декември 01, 2012, 13:05:43 pm »
здтавеите момичета.от доста време не съм писала,но днес се претисних и се реших да пиша.На 21.11 направихме трансфера,трябваше да ми доиде на 28.11 но днес е 01.12 и все още не ми е дошло.днес направих тест и се оказа отрицателен.обарках се какво ли е това?в понеделник съмна кръвен тест и от сега съм на тръни дали е станало.даи Боже да е станало.а на вас всички желая от сърце скорошно щастие
« Отговор #808 -: Декември 01, 2012, 13:28:49 pm »
akinci, Несериозно е да правиш уринен тест преди кръвния! И как така 9 дни след трансфера е трябвало да ти дойде? Броиш поне 14 дни от трансфера за цикъл. Плюс това предполагам са ти предписали утрогестан и дуфастон след трансфера, докато ги приемаш е много малък шанса да ти дойде. Не се панирай излишно, а си изчакай кръвния тест и тогава ще му мислиш! Успех, пожелавам ти високо ЧХГ в понеделник  :crossfingers:
P.S. Заповядай в темата за ин витро, там можеш да споделяш своите мисли и терзания и с други момичета преминали по твоя път: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=48686.0

*
« Отговор #809 -: Декември 01, 2012, 14:50:26 pm »
здтавеи  и благодаря за бързия отговор.цикъла ми е между 25 и 27 дена,на 01,11 ми доиде запоследно и следва наи късно да ми доиде на 28 затова наистина се шашнах.да имам утрогестан 3x1 вагинално по 200 мг.нищо друго не приемам,чувствам се странно и незнам на какво се дължи дано в понеделник ме зарадват
« Отговор #810 -: Декември 01, 2012, 15:28:19 pm »
Когато си правила стимулации за ин витро цикъла обикновено променя дължината си и не бива да смяташ същата дължина. Обикновено докато не спреш утрогестана няма да ти дойде цикъл, много рядко се случва обратното. Не се притеснявай, имаш два дена до теста. Знам, че е трудно чакането, но спокойствието е много важно сега. Успех и пиши как са се развили нещата!

« Отговор #811 -: Декември 02, 2012, 13:34:48 pm »
Как сте момичета? Някакви новини?
Аз съм 5-6-ти ден след О. Нямам никакви симптоми освен много ранния ПМС. Така беше и миналия месец като забременях. Но не се надявам. Все пак след химическата е нужно време на организма да се възстанови. Не ме болят и гърдите. Днес съм 5-ти ден на Утрогестан и чакам...
« Отговор #812 -: Декември 03, 2012, 10:19:14 am »
Здравейте. И аз съм 5-ти ден след трансфер и сега е голямото чакане.. (Разбирайте непрестанно търсене на симптоми) За сега обаче такива няма :( Толкова се надявам, но да видим... още 9 дни идея нямам как ще издържа...
« Отговор #813 -: Декември 03, 2012, 10:22:21 am »
Аkinci, и на мен ми казаха да се появя на 14-ти ден :) така, че не се отчайвай от теста. Стискаме ти палци и пиши за кръвния.  osi_9 osi_9 osi_9
« Отговор #814 -: Декември 03, 2012, 11:09:58 am »
Здравейте момичета аз имам един въпрос,значи последната ми М беше на 26 октомври,и след това започнах да тренирам заедно с мъжа ми,почти всеки ден ходех на фитнес,досега никога не бях ходила и така,за симптоми на бременност,на датата на която трябваше да дойде и два дни след това повръщах сутрин,гърдите ту ме болят ту не,на моменти болката е много силна,на моменти я няма,усещим ги и тежки,обаче пък потъмняване няма!също имах болки една седмица  вляво,и съм много нервна иде ми да убия някого,нервирам се за най малкото нещо,незнам какшо да си мисля,то ясно че ако не дойде до 6,ще правя тест,но въпроса който исакх да задам е следния,,Дали сте чували за случай в които липсва цикъл,при ходене редовно на фитнес?,,Благодаря!
« Отговор #815 -: Декември 03, 2012, 13:37:40 pm »
На мен нито ми се е случвало, нито съм чувала... Но с тези симптоми май си си за тест отвсякъде... :) Особено и със закъснение - бягай до аптеката!
« Отговор #816 -: Декември 03, 2012, 13:55:56 pm »
kamelia_1326Ами аз съм чувала,че при редовни и силни треноровки може да се повлияе на цикъла,особенно както е при теб ,щом тренираш за първи път и изведнъж толкова редовно,но след като  има закъсненнието на М ,аз нямаше да пропусна да си направя тест.А кога точно трябваше да ти дойде?
« Отговор #817 -: Декември 03, 2012, 14:01:24 pm »
Благодаря момичета,и аз това реших да изсчакам,ако не дойде до 6 ,ще правя тест!а иначе датата ми беше на 26 ноември!
« Отговор #818 -: Декември 03, 2012, 16:50:33 pm »
здравейте. не спирам да се надявам, макар че сме с репродуктивен проблем. много странен пмс имам този месец. трябва да ми дойде утре, от онзи ден има по няколко капки кръв, много лек пмс - все едно, че не съм аз (моят пмс е сриозен по принцип). днес направих тест - отрицателен. никакви други симптоми. утре мисля пак да направя тест.
« Отговор #819 -: Декември 04, 2012, 09:38:43 am »
И да си призная... изобщо не издържах... И тази сутрин направих един тест  :oops:
След около 2 мин се появи изключително бледа черта... Сега поне имам някаква надежда... пък да видим дали ще се закрепи до исинския тест. Можеи да си я въобразявам... То вече и аз съм луднала :balk_87: