0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #740 -: Ноември 06, 2012, 10:20:49 am »
Обнадеждена, наистина съжалявам да прочета това, което си написала.  :bighug: Пожелавам ти все пак скоро да видиш прекрасните две чертички и да усетиш как в коремчето ти расте нов живот.  :goodluck:

Емануела, аз също не разбирам защо пиеш противозачатъчни, щом искаш бебе. Ако имаш съмнения, спри ги. А за тест - миля, че Престо показваше най-рано. Симптомите ти на този ранен етап не могат да се тълкуват еднозначно, а и наистина може да си внушаваш.
« Отговор #741 -: Ноември 06, 2012, 10:37:36 am »
Благодаря ви момичета за отговорите :) А що се отнася до хапчетата и бебето пия ги тъй като цикъла ми е много нередовен,ако не вземам хапчета, а и доскоро мислех,че все още ми е рано за бебе, но вече много искам и може затова да си внушавам и симптоми. Ако сега няма нищо мисля да ги спра и да започнем опити :) След два дни ще си направя тест и ще пиша какъв е резултата :)
*
« Отговор #742 -: Ноември 06, 2012, 11:00:34 am »
Успех! И да не е станало сега, скоро да стане.  :D
« Отговор #743 -: Ноември 06, 2012, 11:20:01 am »
Успех и от мен..и ако мога да си позволя еднин съвет - недей да основаваш решението си за дете само на емоцията от новината, че ще ставаш леля. Подходи сериозно и отговорно, не само ти, но и партньора ти! :goodluck:
« Отговор #744 -: Ноември 06, 2012, 11:56:14 am »
Благодаря за милите думи момичета  :)
Обнадеждена благодаря за съвета ти! Наистина съм много щастлива от новината и може би това ми оказва влияние. Ще говоря сериозно с партньора си дали и той е напълно готов за това ново начало в живота ни и ако и той го иска на 100% мисля първо да посетя гинеколожката си и да видя дали всичко ок и да започнем опити, но ако той не сигурен на 100% ще изчакам още и ще се радвам на племеннчката/племенника. Все пак ние сме още млади и имаме време :) Дано всичко се получи така както го желая
ПП: Ако вече не е станало  :wink:
« Отговор #745 -: Ноември 06, 2012, 12:02:45 pm »
Емануела, дано всичко се подреди, сподели ако искаш как са се развили нещата :)
Теди, попрочетох малко за твоето Чудо, все пак значи се случват чудеса  :bighug:
Лека и безпроблемна бременност ти желая!
« Отговор #746 -: Ноември 06, 2012, 13:54:34 pm »
момичета, след толкова дълго време - днес 61 ден, ми дойде М. след някой друг ден започваме да работим по въпроса. Да видим този път цикъла ми колко ще е дълъг.Дано за Коледа направя приятната изненада в къщи - да съобщя хубава новина.
« Отговор #747 -: Ноември 06, 2012, 15:56:34 pm »
Здравейте! Тути, може би тестът не е отчел бременност още, пробвай пак. Обнадеждена, надеждата винаги умира последна за нас- и аз искам същото като вас. Това че ти е дошло нищо не значи, прави си тест да видиш резултата. Най- добре да отидем на гинеколог- аз на тестове нямам много вяра. Аз също имам някакви симптоми на нещо, но не знам какво е то. Дойде ми на 2-ри, на 28-я ден от предходната МЦ, но пак за трети месец беше много оскъдно- едва си личеше на превръзката, направих си тест за бременност Шуър чек днес рано сутринта с първата урина, на 14- я ден от последния полов акт, но беше отрицателен. А все още имам същите симптоми- много ми се спи, легнах си вчера в 9 ч. вечерта, апетитът ми намаля доста- не ми се яде сладко както обикновено, често уринирам, имам и малко запек. Какво ли е това?
« Отговор #748 -: Ноември 06, 2012, 17:01:30 pm »
Stefanipg  стискам палци тези симптоми да дадат положителен резултат :)
И аз след 2 дни ще си направя един тест (на 14 ден от половия контакт) за мен е малко вероятно да има нещо, но все пак се чудя от какво може да са ми тези симптоми, който вече почти ги няма освен, че се чувствам много изморена а не съм вършила нищо :(
Късмет на всички, който искат да видят  :bfp:
« Отговор #749 -: Ноември 06, 2012, 20:31:44 pm »
Момичета, има случаи на забременели, които са използвали противозачатъчни. Наистина рядко се случва, но е възможно. Аз самата съм забременявала с поставена спирала. Резултата от тази бременност е вече на 18 години. Така че стискам ви палци - каквото желаете да ви се сбъдне! :)

« Отговор #750 -: Ноември 07, 2012, 09:48:56 am »
Здравейте и от мен момичета.За да не си повтарям историята защото си имам моя темичка ще ви споделя само съмненията ми от последния месец.Днес бях отново на преглед в Щерев и сега да кажа какво ми каза доки: потвърди ми че О е имало, имах на предния преглед доминантен фоликул в десния яйчник и в левия яйчник и сега каза че и двата фоликула са се спукали, каза ми че лигавицата е доста удебелена(14мм) и останах с впечатление че има съмнения чудото да се е случило този месец.По принцип след 5-6дни трябваше да ми дойде, но доки ми изписа за 14дни да пия Дуфастон 3х1, фолиева киселина 3х2 и аспирин протект х1таб.вечер и не мисля, че ще ми дойде преди да спра лекарствата, а се надявам изобщо да не ми идва в следващиде 9месеца де :oops: Такива големи дози от тези лекарства никой лекар до сега не ми е изписвал :ask: Днес ми беше 7ми ден от положителния тест за О и реших да си пусна изследване на прогестерона, защото до сега все е бил под долната граница като съм го изследвала и резултатите са:Progesterone 66.60nmol/l Рефе.граници:М(0.7-4.3) Ж(фол 0.6-4.7, овул. 2.4-9.4, лут 5.3-86, мен. до 2.5).
За първи път ми е толкова висок прогестерона.Може ли това да е някакъв признак, че наистина е възможно да се е случило нашето чудо?Накрая на грегледа попитах доки дали не трябва да правя изследвания за ФСХ, ЛХ, Естрадиол и Пролактин, защото миналия път ми беше казала, че сега като ми дойде ще ги направя, а тя само леко се усмихна и каза: Чакай, не бързай, може и да не се наложат никакви други изследвания и на другия преглед да видим плодно сакче...Аз незнам какво да си мисля сега, но не ми остава нищо друго освен да чакам и да се моля Господ да ни дари с това щастие.Само да кажа, че нямам никакви симптоми за сега...
Ами това е от мен милички стискайте палци съмненията на докторката да се потвърдят, защото на този преглед ми каза, че е много рано и че не вижда нищо, а само доста удебелена лигавица.Аз се опитвам да не се надявам много за да не се разочаровам много след това...Успех на всички момичета.Дано този месец го запълним с много положителни тестчета и положителни емоции    :goodluck: :bfp: :goodluck: :bighug:   
*
« Отговор #751 -: Ноември 07, 2012, 09:54:18 am »
Теди, попрочетох малко за твоето Чудо, все пак значи се случват чудеса  :bighug:
Лека и безпроблемна бременност ти желая!

Благодаря ти, мила! Дано по-често стават чудеса като моето, защото наистина е прекрасно!  :bighug:

Успех на всички и много  :bfp:!
« Отговор #752 -: Ноември 07, 2012, 09:57:04 am »
slanceto87 Стискам ти здраво палци след няколко дена да ни зарадваш!
*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #753 -: Ноември 07, 2012, 10:45:50 am »
slanceto87, прочетох ти поста и наистина , цялата ми мисъл беше към теб , дано Боже ,дано това е начало на едно прекрасно чудо , Моля се за теб  :bighug: :goodluck: :bighug:

« Отговор #754 -: Ноември 07, 2012, 12:48:38 pm »
Здравейте на всички!С наближаването на 10-ти ноември се моля този път да не ни дойде.
Дано този път чудото да е станало.Стискам палци и на другите бебеправещи да им се усмихне късметът. :) :) :)
« Отговор #755 -: Ноември 07, 2012, 17:30:03 pm »
Стискам палци на Cherry_  и slanceto87 мечтите им този месец да се превърнат в реалност  :) Късмет момичета и дано след някой ден ни зарадвате с  :bfp1:
« Отговор #756 -: Ноември 07, 2012, 20:31:36 pm »
И аз се моля на 12-ти, да не ми идва, а тестът малко по-късно да отчете :bfp: , но се съмнявам. ловът този месец беше доста не регулярен  :balk_145:
« Отговор #757 -: Ноември 07, 2012, 21:13:57 pm »
здравейте момичета,
много се колебая дали е време за теста вече или да изчакам още няколко дни?ако може погледнете ми графиката и ме посъветвайте?

« Отговор #758 -: Ноември 07, 2012, 21:26:11 pm »
Съвсем спокойно можеш вече да го направиш. Стискам палци да се похвалиш!
« Отговор #759 -: Ноември 07, 2012, 22:09:24 pm »
имам и страхотни болки в корема ,надявам се да е нещо нормално..