:)Здравейте, момичета! Как сте днес? Чери, надявам се да няма проблеми със зачеването, вие сте още много млади. Успокой се и ще стане. Тути, наистина ще трябва да изчакаш, но не много. Аз пих Дуфастон, когато не ми идваше 4-5 месеца след раждането, а не кърмех и трябваше да ми дойде до 1-2 месеца. Но аз родих трудно и със секцио. Но и от Дуфастона не ми дойде, нито от Оргаметрила. Просто един наш търновски гинеколог ми каза, че когато има силен стрес, е възможно да не идва. Даже ходих тогава да ми леят куршум против стрес и на 13- я месец след раждането ми дойде. Макар и по- слабо, от 4-5 дни преди намаля на 3 дни, но ми течеше нормално в датата до този месец септември, когато почти го нямаше, само на хартията личеше като много бледо кафяво петно. Тече тогава само 1 ден. Октомври ми дойде на 29-я ден от предходния цикъл малко по- силно, но пак като кафеникаво петно, което едва личеше на превръзката- трая 1 денонощие. Сега ми дойде на 28-я ден и пак първия ден беше много слабо - почти не личеше на превръзката, само вчера малко повече си пролича- но общо взето с една превръзка минавам за деня. На третия ден изчезна рязко по обяд. Преди да дойде, ме боля много главата, от тогава сутрин постоянно ми се вие свят, ниско ми е кръвното, днес малко ми прилоша сутринта, но не да ми се гади силно, само леко. Понаболя ме много малко корема. Нещо все ми се струва като подут и често ходя по малка нужда. Но може и да е на нервна почва кой знае, защото нали теста в сряда беше отрицателен. Ще си направя по- късно друг да видя как е сигурно положението. Не смятам, че съм бременна.