0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #680 -: Октомври 27, 2012, 22:21:58 pm »
veseto_87 Честито и от мен!  :bighug: :bighug: :bighug: Лека бременност ти пожелавам.
Аз днес да ви кажа какво ми се случи- при покачване на стола/трябваше да стигна нещо, което беше на високо/ ме сряза корема.Стори ми се нещо странно това. А и все още не ми е дошло. Утре пак ще си купя тест и ако покаже - ще ходя другата седмица на лекар.
« Отговор #681 -: Октомври 27, 2012, 23:07:00 pm »
Мерси, момичета! Да ви се връща!
« Отговор #682 -: Октомври 28, 2012, 18:11:27 pm »
veseto_87 честито и от мен....тихичко. Дано да ни се връща на всички  :youwoman:
« Отговор #683 -: Октомври 29, 2012, 14:14:02 pm »
Здравейте, ако има някой на линия, може ли да ми помогнете да разбера нещо за цветната бременност. През последните месеци ми идва менструацията за кратко- само по за 3 дни и ми тече слабо. Общо взето е редовна, но през септември ми дойде на 8-ми в 31-я ден от предишната и то си личеше съвсем малко само на тоалетната хартия, но не и на превръзката. Тече много бледо кафеникаво за няма и едно денонощие. През октомври ми дойде на 6-ти- пак беше слабо, но този път кафяво и на превръзката вече си пролича. Но беше слабо и ми тече за 2 дни с прекъсвания. Какво значи това? Чувствам се и понякога така уморена, спи ми се често и то през деня, кръвното ми е ниско. В петък ме боля силно главата.Това ми се случва с главоболието поне 2 пъти в седмицата. Понякога ми е лошо, без да повръщам и товае следобед или вечер. Не пия алкохол, не пуша, не пия много кафе. Какво става с мен?
« Отговор #684 -: Октомври 29, 2012, 14:28:48 pm »
Здравейте, ако има някой на линия, може ли да ми помогнете да разбера нещо за цветната бременност. През последните месеци ми идва менструацията за кратко- само по за 3 дни и ми тече слабо. Общо взето е редовна, но през септември ми дойде на 8-ми в 31-я ден от предишната и то си личеше съвсем малко само на тоалетната хартия, но не и на превръзката. Тече много бледо кафеникаво за няма и едно денонощие. През октомври ми дойде на 6-ти- пак беше слабо, но този път кафяво и на превръзката вече си пролича. Но беше слабо и ми тече за 2 дни с прекъсвания. Какво значи това? Чувствам се и понякога така уморена, спи ми се често и то през деня, кръвното ми е ниско. В петък ме боля силно главата.Това ми се случва с главоболието поне 2 пъти в седмицата. Понякога ми е лошо, без да повръщам и товае следобед или вечер. Не пия алкохол, не пуша, не пия много кафе. Какво става с мен?
Според мен първо си направи един тест и ако е отрицателен веднага трябва да посетиш лекар, защото тази липса на нормална менструация ако няма бременност може да нещо по - сериозно. Дано всичко да е наред и да получиш резултата за който мечтаеш! Успех!
« Отговор #685 -: Октомври 29, 2012, 15:28:20 pm »
Забравих да спомена, че ми се усили рязко апетитът- понякога по никое време ми се яде много сладко, а друг път дори през нощта- солено, например кашкавал или сирене, салата, вчера ми се ядеше боб- зрял и си хапнах.Усещам се и ужасно разсеяна.
« Отговор #686 -: Октомври 29, 2012, 15:35:08 pm »
и аз сьм на сьщото мнение с velvett ,направи си тест в най-скоро време и дано да видиш +++ :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #687 -: Октомври 29, 2012, 16:38:40 pm »
Излезна ми кръвния - 153,8. В сряда пак.
« Отговор #688 -: Октомври 29, 2012, 16:58:58 pm »
silvi_1980 , утре ако не е дошла онази,  пусни един тест  :D :youwoman: :crossfingers:
« Отговор #689 -: Октомври 29, 2012, 23:07:14 pm »
Момичета,следя ви всичките и много ви се радвам като споделяте такива хубави новини.Весе,честито миличка,така се зарадвах за теб,дано да повлечеш крак ,Силви и от теб очакваме добри новини тези дни,че си с чудесна графика.Късмет на всички  :bighug:
*
« Отговор #690 -: Октомври 30, 2012, 07:55:13 am »
veseto_87Честито мила, пожелавам ти лека и успешна бременност, накрая с един пухкав и гукащ резултат.
Да ви кажа за мен...този месец сме бебеправили точно 4 пъти/много работа, много нещо/, едва ли това е моят месец, не си усетих овулацията..но този месец ме боли само едната гърда и имам болки долу ниско,срязващи на моменти, нещо става пак, но скоро ще се разбере.Пожелавам успешен ден на всички!!!
Alea Iacta Est!

*
« Отговор #691 -: Октомври 30, 2012, 14:50:04 pm »
veseto_87 честито  :cheerleader: :dance2:

а на чакащите и ловуващите ето малко прашинки  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:  :crossfingers:
« Отговор #692 -: Октомври 30, 2012, 15:43:30 pm »
 :bubblebath: :cheerleader: :bubblebath: :cheerleader: :bubblebath:
« Отговор #693 -: Октомври 30, 2012, 16:02:42 pm »
Силви  успех миличка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: кога смяташ да направиш едно тестче и да ни покажеш втората му чертичка?  :bfp: :goodluck: :bighug:
« Отговор #694 -: Октомври 30, 2012, 16:27:43 pm »
Как сте днес, момичета? Аз утре ще пусна другия кръвен. Стискайте палци всичко да е наред!
« Отговор #695 -: Октомври 30, 2012, 16:44:29 pm »
Уви момичета ,няма да мога да ви зарадвам с две чертички!Зацапа ми преди малко и ПМС се увеличиха,утре на 100% ще дойде гадинката с грьм и тряськ! :balk_144:
« Отговор #696 -: Октомври 30, 2012, 17:39:50 pm »
Този месец ловувахме 5 пъти, малко бавно и мудно, много работа, моят мъж е и в друг град. Според едни календарни и не знам вече какви изчисления... май нацелихме ову, дано имаме късмет. Очертава се вещицата да дойде около (12-15.11) на другият месец, ако дойде въобще. Ох, дано не дойде....
« Отговор #697 -: Октомври 30, 2012, 18:26:46 pm »
chattenoire84 Дано да сте хванали яйцето на тясно и  :witch: изобщо да не идва в следващите 9 месеца!

Силви Не се отчайвай, ако не този - то другия месец вече ще е ТВОЙ!  :bighug:
« Отговор #698 -: Октомври 30, 2012, 18:42:14 pm »
velvett  Мерси мила за подкрепата,дай боже другия месец да щастлив за всички чакащи!
:bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #699 -: Октомври 30, 2012, 19:45:27 pm »
силви може да е само зацапване и :witch: да не дойде ,а ако е тя не губи надежда хващаш следващият месец за ушите и е твоят:bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: