0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #660 -: Октомври 24, 2012, 12:49:45 pm »
Здравейте момичета аз отдавна не съм писала,но едва този месец имам някакви по особени симптоми и надежди!Но бих искала и вашето мнение!
Та след като ми свърши менструацията започнаха болки в гърдите,как да кажа на ден ме боляха адски много за по половин час,започна и да ми е много сънливо,да ми се хапва много,една вечер извадих маслини да сложа на салатата,по принцип много не ги обичам,но ги изядох всичките,даже после сложих още и от тогава почти всеки ден изяждам доста малини,нещо нетипично за мен,нервно ми е,увеличих доста яденето,!От една седмица гърдите ме болят постоянно,усещам ги тежки,сякаш и са пораснали!Имам още два дни до гадната лелка,но според вас има ли надежда чудото да е станало?Също така ми се появи бяло течение,което е без мирис,не съм с инфекция!Незнам имам нужда от съвет,и подкрепа!благодаря!
« Отговор #661 -: Октомври 24, 2012, 13:32:22 pm »
kamelia_1326 малко ми е странно как след цикъл ти дойдоха симптомите.Имаше ли овулация,правихте ли опити.Според мен симптоми могат сда се появят най- рано 7 дена след овулацията.Течението може да е от много неща посети лекар най - добре-няма как да се гадае от какво е.
« Отговор #662 -: Октомври 24, 2012, 14:05:06 pm »
Да правили сме опити,предишния месец не успях да си я засега овулацията,беше доста късна,но имах една приятелка която забременя два дни след цикъл,и затова се зачудих да не би и на мен да ми се е случило!
« Отговор #663 -: Октомври 24, 2012, 15:47:50 pm »
Здравейте и от мен. Аз пиша за пръв път...Утре имам час при гинеколог, но нямам търпение и бих искала да споделя с вас моето положение. Дойде ми на 5.10, а на 19.10 вече ме боляха много гърдите и са се подули - това не е типично за мен /принципно започват да ме болият 7-8 дни преди ц./ и другото което имам е някакво много гъсто бяло течение. Знам, че беше много рано, но си направих тест, който разбира се излезе отрицателен. Тъй като от вашите коментари прочетох за БТ - моята сега е 37.3. Какво според вас може да има?
« Отговор #664 -: Октомври 24, 2012, 17:49:29 pm »
Здравейте и от мен. Аз пиша за пръв път...Утре имам час при гинеколог, но нямам търпение и бих искала да споделя с вас моето положение. Дойде ми на 5.10, а на 19.10 вече ме боляха много гърдите и са се подули - това не е типично за мен /принципно започват да ме болият 7-8 дни преди ц./ и другото което имам е някакво много гъсто бяло течение. Знам, че беше много рано, но си направих тест, който разбира се излезе отрицателен. Тъй като от вашите коментари прочетох за БТ - моята сега е 37.3. Какво според вас може да има?
Koлко дни ти е цикъла ? Според мен около 19 -ти ти е била овулацията и затова са те заболели гърдите, понякога болят от овуто до М. . БТ е нормална за ЛФ /ако си я мерила правилно /, така че дано да е станало бебчето
« Отговор #665 -: Октомври 24, 2012, 18:30:27 pm »
Добре дошла, Линда.
Защо не изчакаш закъснение? Док утре нищо не може да види. Гърдите болят от висок прогестерон, това е нормално за след О.
« Отговор #666 -: Октомври 24, 2012, 19:49:49 pm »
Исках просто да го съгласувам, а и толкова много искаме бебче, че сигурно много си внушавам. Благодаря ви за бързите предположения, ще пиша ако има нещо интересно, а на всички вас - УСПЕХ   :wink: :wink: :wink:

P.S. А цикълът ми е нередовен
« Отговор #667 -: Октомври 25, 2012, 10:55:00 am »
Здравейте. При мен лелята още я няма. Днес ми е 11-12 ден от О. А по принцип ЛФ ми е горе долу толкова. Да видим какво ще стане тези дни...
« Отговор #668 -: Октомври 25, 2012, 11:26:36 am »
veseto_87 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #669 -: Октомври 25, 2012, 12:45:19 pm »
veseto_87 :youwoman: :crossfingers: :goodluck:
« Отговор #670 -: Октомври 25, 2012, 12:46:30 pm »
kamelia_1326 малко ми е странно как след цикъл ти дойдоха симптомите.Имаше ли овулация,правихте ли опити.Според мен симптоми могат сда се появят най- рано 7 дена след овулацията.Течението може да е от много неща посети лекар най - добре-няма как да се гадае от какво е.

не съм писала,но след като ми свърши започнаха болки в гърдите,и след една седмица започнаха тези странни симптоми,а доколкото за течението както вече писах нямам инфекция,бях на лекар миналия месец!А и питах просто дали има някаква надежда,дали сте чували за такива случай
« Отговор #671 -: Октомври 25, 2012, 15:48:58 pm »
Момичета, благодаря, но аз нямам надежди за този месец. Имам си силно иаразен ПМС, а и прогестеронът онзи ден не беше много висок. Така, че чакам си лелката. Другия месец започвам с Утрогестан. И се надявам тогава да подпомогнем процеса. Просто се радвам, че ЛФ започва да се нормализира.
« Отговор #672 -: Октомври 27, 2012, 15:42:27 pm »
Нека се похваля и тук. Бяхте прави. Сутринта видях двете чертички. Още съм в шок. Не знам какво да кажа...
« Отговор #673 -: Октомври 27, 2012, 16:13:12 pm »
veseto_87 Страхотни новини мила!Тихичко честито! osi_5 :cheerleader: :ballons: :dance2: :party:
« Отговор #674 -: Октомври 27, 2012, 16:18:32 pm »
Мерси, Силви. Струва ми се, че и ти ще ни зарадваш този месец. Гледам ти графиката, имаш нещо като имплантационно кървене... Кога мислиш да правиш тестче? Днес ма ти е 13 ден след О. И на мен ми е така, ама виж как се зарадвах!
« Отговор #675 -: Октомври 27, 2012, 16:38:22 pm »
veseto_87 , много ти се радвам :balk_47::party: , тихичко честито! желая ти щастливи и леки :cloud9:
А и да не забравиш да ни заразиш с вълшебния прашец  :D
« Отговор #676 -: Октомври 27, 2012, 16:42:38 pm »
Страх ме е още да ръся, ама хайде ей така лекичко сега, а като мина през док - повече!
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
« Отговор #677 -: Октомври 27, 2012, 17:03:29 pm »
Благодаря миличка, всичк ще е наред , сигурна съм!
« Отговор #678 -: Октомври 27, 2012, 17:26:46 pm »
veseto_87 тихичко честито мила :ballons: :ballons: :ballons: :cheerleader: :cheerleader: :bighug: :bighug: много ми е хубаво като някой се похвали с :bfp: нека и аз да  :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath: и дано виросчетати да заразят и нас

« Отговор #679 -: Октомври 27, 2012, 18:11:16 pm »
veseto_87 - На ушенце Чистито...  :bighug:  :D