0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Аз пък знам какво става, обаче откакто бебеправим, организмът ми се побърка тотално. Винаго след О. са такива болки в гърдите, че не е истина. И това продължава 10 дена. Ами издържа ли се 10 дена с ПМС. А този месец си имам и тежестта в корема. Хем се надявам да се удължи ЛФ, хем не искам да карам така още 10 дни. Ужас!Тути, просто изчакай. Кога ти е датата на М.?Николова, успех!
Цитат на: veseto_87 в Октомври 17, 2012, 09:32:00 amАз пък знам какво става, обаче откакто бебеправим, организмът ми се побърка тотално. Винаго след О. са такива болки в гърдите, че не е истина. И това продължава 10 дена. Ами издържа ли се 10 дена с ПМС. А този месец си имам и тежестта в корема. Хем се надявам да се удължи ЛФ, хем не искам да карам така още 10 дни. Ужас!Тути, просто изчакай. Кога ти е датата на М.?Николова, успех!аз съм по същия начин!
Ами щом всичко е ОК,което е добре защо не пуснеш крьвен тест да разбереш дали има бебче.Ако закьснява М и да чакаш две седмици да разбереш-аз не бих могла ще се прьсна!А за мен знам че О настьпва след положителен тест,но се обьрках вече след като са два положителни кога ще настьпи?