0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #60 -: Август 20, 2012, 07:00:13 am »
Добро утро!!!
Искам да ви попитам, дали според вас има шанс да не сме пропуснали момента.
На 14.08 имах положителен теста за овулация, след това от 15.08 вечерта до другия ден до към обяд 16.08 имах болки в яйчниците, което за мен беше овулацията. Само ,че сексът го правихме чак на 17.08 вечерта, понеже се разминахме на 16 с работните ни времена.
Та имаме ли шанс за този месец или много сме закъснели
« Отговор #61 -: Август 20, 2012, 11:21:48 am »
Според мен има някъде четох , че яйцеклетката живее от 12 до 24 часа успех !!!! аз бях в овулация преди 7 дни и сега се чудя или съм си внушила  , но дали е възможно да имам симптоми след 7 дни гърдите ми са напрегнати имам ПМС , а е рано да има идва усещам дърпане в яйчниците незнам какво да си мисля
« Отговор #62 -: Август 20, 2012, 19:14:54 pm »
И аз не знам какво да си мисля, такава зверска чувствителност в гърдите имам, болят ме зърната чак, изнервям се  и от най-малкото... Става ми лошо в градски транспорт, особено, ако маршрутката друса... Е, не знам, вече се и позабавя... ще изчакам още 4-5 дена и си правя теста.
« Отговор #63 -: Август 20, 2012, 20:48:20 pm »
И аз не знам какво да си мисля, такава зверска чувствителност в гърдите имам, болят ме зърната чак, изнервям се  и от най-малкото... Става ми лошо в градски транспорт, особено, ако маршрутката друса... Е, не знам, вече се и позабавя... ще изчакам още 4-5 дена и си правя теста.
Ами на теб БТ не показва да е имало ову/дори и това че не е пълна графиката пак се вижда /, а този ден който си отбелязала за овулация как го определи? ако наистина си имала ову и е било на 23 ден /както си определила/ ти е още раничко да ти идва М. , изчакай още 6-7 дни
« Отговор #64 -: Август 20, 2012, 22:35:16 pm »
Според мен има някъде четох , че яйцеклетката живее от 12 до 24 часа успех !!!! аз бях в овулация преди 7 дни и сега се чудя или съм си внушила  , но дали е възможно да имам симптоми след 7 дни гърдите ми са напрегнати имам ПМС , а е рано да има идва усещам дърпане в яйчниците незнам какво да си мисля
Не ти е рано за симптоми, на мен това ми беше единственият симптом , че ПМС започна от деня на овулацията... е оказа се ,че не било ПМС. Стискам палци и да пишеш после ! :crossfingers:
« Отговор #65 -: Август 21, 2012, 07:31:11 am »
Здравейте момичета. Вече разбрах на какво се дължи зацапването толкова рано преди цикъл и болките в корема- снощи направих тест и какво видях- мечтаните две чертички! Пожелавам късмет на всички и дано скоро всеки се зарадва с прекрасната новина!
« Отговор #66 -: Август 21, 2012, 07:32:55 am »
И да допълня теста го направих 7 дни преди очаквания цикъл и си ми показа :))))
« Отговор #67 -: Август 21, 2012, 07:57:58 am »
Честито :D какъв беше тестът ?
« Отговор #68 -: Август 21, 2012, 10:10:03 am »
аз имам още около 6 дни преди цикъл ще изчакам и тогава ще си направя , защото най добре показва след закъснение но това опъване не престана и започнаха болки в средата между яйчниците хм тези симптоми ги имам след овулацията веднага вече и по корем не мога да легна от болки в гърдите не смея да се зарадвам докато не видя 2 черти , а и да ги видя пак защото имам 2 аборта единия мисед другия кухо яйце :(
« Отговор #69 -: Август 21, 2012, 10:17:47 am »
Теста беше най-обикновен с лента Клеар тест се казва за 3 лв нищо особено но веднага си показа, Другата седмица съм на лекар, стискайте палци всичко да е наред!
« Отговор #70 -: Август 21, 2012, 10:46:29 am »
Хайде ще стискаме палци и успех
« Отговор #71 -: Август 21, 2012, 12:07:27 pm »
Ще изчакам седмица, да графиката не ми е съвсем пълна, а Овуто, съм го определила на база още един календар, който си водя успоредно с този на Зачатие. Ако до седмица не ми дойде ще търча до аптеката, днес гърдите ми пращят и са зверски чувствителни, имам и болки в кръста и чат пат в яйчниците - обикновено го определям като чиста форма на ПМС.
За съжаление не съм постоянна в графиката си, т.е. понякога имам толкова задачи на главата, че пропускам меренето на БТ, после се ядосвам естествено. Но много ще се притесня, ако липсва Ову... тогава трябва да търча задължително на лекар.  :?
« Отговор #72 -: Август 21, 2012, 12:34:55 pm »
chattenoire84, за да има овулация трябва графиката ти да е двуфазна и във втората ѝ част температурата да е по-висока от първата. При теб няма такова нещо. Затова най-добре се консултирай с лекар, защото тази графика показва липса на овулация.

« Отговор #73 -: Август 21, 2012, 12:45:06 pm »
fuf4eto, благодаря ти! Пожелавам успех на всички и да се прехвърляме в други теми вече!
« Отговор #74 -: Август 21, 2012, 13:41:40 pm »
Честито на тези които са видели двете чертички и успех на всички останали, които чакат с толкова надежда! Аз още съм неориентирана... закъснява ми, гърдите не ме болят много, но зърната ми са страшно чувствителни при допир. Имам много малко изразени ПМС, но пък болките в яйчниците са ми на лице. Малко ме е страх да си направя тест, за да не се разочаровам пак.. но иначе ще съм в неведение. Извинявам се ако съм ви отегчила с моите размисли и страсти :)
« Отговор #75 -: Август 21, 2012, 17:08:39 pm »
АЗ искам да попитам понеже ще пътувам към морето на 26 ,а по това време трябва да ми дойде , но все пак ако не мми дойде дали е неблагоприятно висенето на слънце , защото аз обичам доста да се пека на плажа за влиза във водата няма да питам
*
« Отговор #76 -: Август 21, 2012, 18:09:18 pm »
Да, неблагоприятно и вредно е, независимо дали си бременна. В най-добрия случай състарява и уврежда кожата, в най-лошия води до рак на кожата. Пиша ти го като много пекла се и оперирана от базален клетъчен карцином.

Стой на сянка и ползвай защитен крем с висок фактор.
*
« Отговор #77 -: Август 21, 2012, 19:02:43 pm »
velvett  направи си един тест, щом има закъснение...има шанс :)!Чакам с нетърпение да напишеш какво се е появило и стискам палци да са две чертички :bfp: :balk_47:
Alea Iacta Est!

« Отговор #78 -: Август 21, 2012, 19:26:32 pm »
Мерси за инфото Цигу ще имам предвид и ще взема големия ми чадър и ще се запася с крем с висок фактор. :)  :wink:
« Отговор #79 -: Август 22, 2012, 08:32:07 am »
Добро утро момичета!!!
Днес имам леко кафеникаво зацапване на 5 ден след овулация.
Как мислите, на какво би могло да се дължи?