0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #500 -: Октомври 11, 2012, 16:43:54 pm »
Zdraveite momi4eta i ot men.Iskam da spodelq ne6to s vas.Ve4e 7-8 meseca pravim opiti za beb4e.Tozi mesec ve4e mi zakusnqva s 9 dena.Cikulut mi e redoven.Pravih si dva testa i dvata otricatelni.Vuzmojno li da e o6te rano da ot4itat polojitelen rezyltat?Poneje sum 4ela iz forymi 4e (hCG) pri nqkoi jeni se poka4va po-bavno ot ostanalite i testa ne moje da go ylovi nali4ieto na bremennost.
Чувала съм, че има случаи, при които теста отчитал късно, но според мен при такова закъснение би трябвало да покаже   :roll:
Пиши на кирилица!

kik_0486 Тихичко честито  :dance2:
« Последна редакция: Октомври 11, 2012, 16:52:03 pm от andi_s »
*
« Отговор #501 -: Октомври 11, 2012, 16:48:38 pm »
Zdraveite momi4eta i ot men.Iskam da spodelq ne6to s vas.Ve4e 7-8 meseca pravim opiti za beb4e.Tozi mesec ve4e mi zakusnqva s 9 dena.Cikulut mi e redoven.Pravih si dva testa i dvata otricatelni.Vuzmojno li da e o6te rano da ot4itat polojitelen rezyltat?Poneje sum 4ela iz forymi 4e (hCG) pri nqkoi jeni se poka4va po-bavno ot ostanalite i testa ne moje da go ylovi nali4ieto na bremennost.

за най-сигурно си направи кръвен , но при 9 дни закъснение , би трябвало да са доста наситени 2 линийки
« Отговор #502 -: Октомври 11, 2012, 16:54:15 pm »
Момичета мисля тея дни да отида на доки,не ми идва а ме боли от лявата страна малко и от дясната от време на време но повече от лявата.Незнам защо не ми показа този тест ако имам бебе рано ли е незнам.Трябваше да ми доиде вчера и не ми доиде и аз зех а та направих тест но май беше рано за него май трябваше да изчакам още малко ?Какво ще кажете ?
*
« Отговор #503 -: Октомври 11, 2012, 16:58:11 pm »
Изчакай още малко nikolova90 или утре сутрина може да повториш теста ;) Пък ако те притеснява нещо с цикъла иди на лекар  :wink:
« Отговор #504 -: Октомври 11, 2012, 17:01:49 pm »
Ами не ме притеснява,защото от половин  година ми е като по чесовник и сега направо само за бебе мисла иииии имам чувството че ще се побъркам.И  да стискате палци няма да правя утре пак ще изчакам не ми се иска ама ще чакам ако не доиде и си ме боли или ще имам бебок или нещо ми има :(
« Отговор #505 -: Октомври 11, 2012, 17:20:47 pm »
Здравейте,момичета! От няколко дни чета вашите публикации и най-накрая се реших да споделя и аз. Много сте готини и ме радва начина,по който се подкрепяте! Тааа...от 9-10 месеца се пробваме с моя мил съпруг да си направим бебе,но не се получава. Този месец,обаче,реших да меря О.с тестове и всичко беше ок. Една седмица след О.изпитах странна болка ниско в корема,сякаш всеки момент лелката ще дойде,но нищо. От тогава до сега всеки ден имам такива предменсруални болки. Гади ми се постоянно,ту съм ужасно гладна,ту не искам да видя храна. Подута съм - орем,гърди,боли ме кръста,главата не спира да ме боли и много ми се вие свят. Днес трябваше лелката да ме навести,но все още я няма. Въпреки,че всяко едно усещане е точно като че всеки момент ще ми дойде,не спирам да се надявам,че този месец ще ме пропусне! Споделям с вас защото мисля, че вие ще ме поуспкоите и заедно ще чакаме резултата.
*
« Отговор #506 -: Октомври 11, 2012, 17:23:18 pm »
Здравейте,момичета! От няколко дни чета вашите публикации и най-накрая се реших да споделя и аз. Много сте готини и ме радва начина,по който се подкрепяте! Тааа...от 9-10 месеца се пробваме с моя мил съпруг да си направим бебе,но не се получава. Този месец,обаче,реших да меря О.с тестове и всичко беше ок. Една седмица след О.изпитах странна болка ниско в корема,сякаш всеки момент лелката ще дойде,но нищо. От тогава до сега всеки ден имам такива предменсруални болки. Гади ми се постоянно,ту съм ужасно гладна,ту не искам да видя храна. Подута съм - орем,гърди,боли ме кръста,главата не спира да ме боли и много ми се вие свят. Днес трябваше лелката да ме навести,но все още я няма. Въпреки,че всяко едно усещане е точно като че всеки момент ще ми дойде,не спирам да се надявам,че този месец ще ме пропусне! Споделям с вас защото мисля, че вие ще ме поуспкоите и заедно ще чакаме резултата.
Ами защо не си направиш тестче , всичко това , което изброи са симптоми стискам палци
« Отговор #507 -: Октомври 11, 2012, 17:30:24 pm »
Мисля да изчакам още ден,два,че от толкова направени тестове вече главата ме заболя. Въпреки че съм толкова нетърпелива да разбера ...
*
« Отговор #508 -: Октомври 11, 2012, 17:32:36 pm »
Ами тогава успех , и непременно да пишеш , какъв е резултата
« Отговор #509 -: Октомври 11, 2012, 17:34:24 pm »
Здравейте. Аз се връщам от док и докладвам. Всичко изглежда наред. От розовото зацапване не се впечатли,каза че вероятно е било доизчистваме, предизвикано вследствие на секс.
Не се впечатли и от дължината на ЛФ. Каза, че щом не е под 10 дни, засега не е притеснително. Все пак са само 2 месеца опити. Да си пия витамините и да се радвам на живота.
Фоликул нямам засега голям. Но е нормално за късна О. Как ви се струва 14 мм. за 13 ден? В понеделник пак ще ходя да видим какво се случва с него.
« Отговор #510 -: Октомври 11, 2012, 17:37:37 pm »
Ами тогава успех , и непременно да пишеш , какъв е резултата

Благодаря,ще пиша непременно!
« Отговор #511 -: Октомври 12, 2012, 08:26:10 am »
andi_s много се радвам миличка за теб :balk_21:!Надникнах в графиката ти (както винаги :wink:)и  видях балончетата. :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #512 -: Октомври 12, 2012, 08:46:22 am »
andi_s много се радвам миличка за теб :balk_21:!Надникнах в графиката ти (както винаги :wink:)и  видях балончетата. :bighug: :bighug: :bighug:
:oops: и аз всеки ден ти гледам графиката Силви и стискам палци :crossfingers: време е за много сърчица  :bed: :bighug:
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Октомври 12, 2012, 08:47:53 am от andi_s »
« Отговор #513 -: Октомври 12, 2012, 10:53:24 am »
Необичайно, не обилно вагинално кървене, което често е с кафеникав цвят; “тъпа” болка в долната част на корема, често от едната страна, която може да бъде последвана от силни болки в таза; болки в раменето; замайване или световъртеж; повдигане или повръщане.

Извънматочна бременност.

Момичета здравейте отново.Днес сутринта се събудих в 6 :30  отидох по малка нужда и като погледнах видях цвят на червено някакво не баш червено а по тамна някаква от обикновенната жълта урина.И чета в нета и попаднах на това по горе дето го написах,аз имам тези бодежи долу в ляво но се мести по някои път и в дясно.Не са силни имам и гадене и болки в кръста чат пат но не постоянно, болки в таза не само една сутрин ама беше миналият месец.Става ми лошо но чак така за повръщане не само по миналата седмица един  ден повръщах 2/3 най-много.И трябваше да ми доиде на 10 оше нямам гостенкааа :) което ме радва че има малка надежда нооо пък ме е страх за тази извънматочна бременност.
« Отговор #514 -: Октомври 12, 2012, 11:02:45 am »
А защо не си маправиш първо тест, да видиш дали изобщо си бременна и после да му мислиш за извънматочна?
« Отговор #515 -: Октомври 12, 2012, 11:07:35 am »
Николова,не търси винаги най-лошото, сега с този прилив на информация из нета сме свикнали винаги да намираме най-лошите диагнози и да вярваме в тях. Извънматочната е последното,за което трябва да мислиш.Направи кръвен, иди на лекар, ако е +,защото все пак има кръв и тр.да се разбере защо и тогава докторът ще каже какво защо, не си вкарвай сама мисли за най-негативните неща...
Аз лично в годините чакане съм имала уникални симптоми на бременност, но накрая се е оказавало,че просто е бил тежък ПМС (какъвто уж нямам), така че тестът ще реши всичко! Късмет! :D
« Отговор #516 -: Октомври 12, 2012, 11:08:18 am »
правих си вчера тест и ми е - но даже и в аптеката м казаха да не вярвам много на тестовете но мисля да изчакам още някои ден хубаво да ми закъснее и после да ида на доки но това за по тамна от обикновенната урина  е само сутринта сега няма такова нешо ще обърна внимание и утре сутрин
« Отговор #517 -: Октомври 12, 2012, 11:12:00 am »

afrodita279 мерси мила за късмета незнам ще мотида на доктор но след няколко дни тъй като и сега нямам и възможност но ще се ходи на доктор аз заради болката долу ниско се притеснявам никога ама никога аз не съм изпитвала болка или поне тежина  преди менструация и ми е много объркано че и тези тестове са отрицателни
« Отговор #518 -: Октомври 12, 2012, 11:16:55 am »
Болката при извънматочна е много особена и силна,изтръпват ти ръце и крака и т.н. Няма да влизам в подробности,за да не почнеш да търсиш такива симптоми, но аз изживях такава мин.година и ако се случи, повярвай ми,веднага ще потърсиш лекар.Така че спокойно и ако течението продължи, все пак е добре да се допиташ информативно.  :bighug:
« Отговор #519 -: Октомври 12, 2012, 11:21:45 am »
ама аз нямам течение никакво просто ми е тъмна урината няма кръв в нея течение имаше миналият месец на 10ти и то само за броени 2 часа от тогава няма спомен за течения