0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Dobyr den iskam da spodelq nqkoi simptomi koito imam.Pyrvoto koeto e zakasnenie ve4e mesec i `1 sedmica,gadene,nqkoi pyt dori i povry6tam sled hrana,ot edna sedmica mi stava lo6o i ot cigareniqt dim!Dnes si napravih test i e otricatelen ima li veroqtnost da sym bremenna no testa da ne e veren???testa e sure check?
Здравейте!Искам да споделя някои симптоми които имам.Септември месец ми закъсня с 10 дни на 10ти ми дойде много много слабо ама много едно разждиво,но на 11ти вече нямах нищо ама буквално нищо.И до днес няма нищо незнам как да го водя аз си мисля че ми закснява месец и седмица вече или че ми е идвало,много съм объркана.Имам и друго боли ме ниско доло от лявата страна,то не е някаква силна болка а като спазам като разпажане едно като придърпване,болки в кръста леко в таза но в таза не толкова,леко напрежение в гърдите,а по принцип при менструация мен никога не са ме болели гърдите!Гади ми се мн често,от една седмица ми се гади от цигареният дим,на 04,10 като бядвах след половин наи много един час повърнах вечерта също повърнах,но от тогава не ми се е случвало да повърна!Незнам какво ад правя направих си тест показа една чертичка Възможно ли е теста да не е верен?Теста е Sure check ?Много съм отчаяна ние искаме да си имаме бебче
Цитат на: _RESPECT_ в Октомври 06, 2012, 08:40:01 amмомичета аз го направих моя 4 дни преди М и ми показа + отивам за тест ...пък знае ли се , ако е "-" ще си кажа рано е, ако пък е положителен ....ще се зарадвам по рано )))))))))))))))
момичета аз го направих моя 4 дни преди М и ми показа +
Цитат на: alea в Октомври 06, 2012, 09:45:55 amЦитат на: _RESPECT_ в Октомври 06, 2012, 08:40:01 amмомичета аз го направих моя 4 дни преди М и ми показа + отивам за тест ...пък знае ли се , ако е "-" ще си кажа рано е, ако пък е положителен ....ще се зарадвам по рано )))))))))))))))Стискам палци и много се надявам да видиш +++++
И този месец сме приятелки с чак не ми се вярва.Стискам палци на чакащите,а ловуващите пишете ме при вас