0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #420 -: Октомври 06, 2012, 18:00:03 pm »
Закъснява ти повече от месец? Тест не си ли правила?
« Отговор #421 -: Октомври 06, 2012, 18:03:49 pm »
Dobyr den iskam da spodelq nqkoi simptomi koito imam.Pyrvoto koeto e zakasnenie ve4e mesec i `1 sedmica,gadene,nqkoi pyt dori i povry6tam sled hrana,ot edna sedmica mi stava lo6o i ot cigareniqt dim!Dnes si napravih test i e otricatelen ima li veroqtnost da sym bremenna no testa da ne e veren???testa e sure check?
ами пусни си кръвен, но мисля че след такова закъснение, ако е бременност щеше да отчете. А иначе закъснение и гадене може да има и при нарушаване на хормоналния баланс, така че ще се наложи да посетиш и гинеколог. Желая ти успех!
« Отговор #422 -: Октомври 06, 2012, 18:12:51 pm »
Здравейте!Искам да споделя някои симптоми които имам.Септември месец ми закъсня с 10 дни на 10ти ми дойде много много слабо ама много едно разждиво,но на 11ти вече нямах нищо ама буквално нищо.И до днес няма нищо незнам как да го водя аз си мисля че ми закснява месец и седмица вече или че ми е идвало,много съм объркана.Имам и друго боли ме ниско доло от лявата страна,то не е някаква силна болка а като спазам като разпажане едно като придърпване,болки в кръста леко в таза но в таза не толкова,леко напрежение в гърдите,а по принцип при менструация мен никога не са ме болели гърдите!Гади ми се мн често,от една седмица ми се гади от цигареният дим,на 04,10 като бядвах след половин наи много един час повърнах вечерта също повърнах,но от тогава не ми се е случвало да повърна!Незнам какво ад правя направих си тест показа една чертичка :( Възможно ли е теста да не е верен?Теста е Sure check ?Много съм отчаяна ние искаме да си имаме бебче :(
*
« Отговор #423 -: Октомври 06, 2012, 18:29:53 pm »
Здравейте!Искам да споделя някои симптоми които имам.Септември месец ми закъсня с 10 дни на 10ти ми дойде много много слабо ама много едно разждиво,но на 11ти вече нямах нищо ама буквално нищо.И до днес няма нищо незнам как да го водя аз си мисля че ми закснява месец и седмица вече или че ми е идвало,много съм объркана.Имам и друго боли ме ниско доло от лявата страна,то не е някаква силна болка а като спазам като разпажане едно като придърпване,болки в кръста леко в таза но в таза не толкова,леко напрежение в гърдите,а по принцип при менструация мен никога не са ме болели гърдите!Гади ми се мн често,от една седмица ми се гади от цигареният дим,на 04,10 като бядвах след половин наи много един час повърнах вечерта също повърнах,но от тогава не ми се е случвало да повърна!Незнам какво ад правя направих си тест показа една чертичка :( Възможно ли е теста да не е верен?Теста е Sure check ?Много съм отчаяна ние искаме да си имаме бебче :(
Според мен трябва да отидеш на лекар!!!Защото както го разказваш ти..закъснение 1 месец тест и най евтин щеше да отчете.Но ако е имало МЦ на 10 миналия месец, още би било рано за тест.Я иди на доки да не е нещо друго.
Alea Iacta Est!

*
« Отговор #424 -: Октомври 06, 2012, 18:34:04 pm »
момичета аз го направих моя 4 дни преди М и ми показа +
отивам за тест :D :D :D :D...пък знае ли се , ако е "-" ще си кажа рано е, ако пък е положителен ....ще се зарадвам по рано :))))))))))))))))

Стискам палци и много се надявам да видиш +++++
*
« Отговор #425 -: Октомври 07, 2012, 08:37:22 am »
момичета аз го направих моя 4 дни преди М и ми показа +
отивам за тест :D :D :D :D...пък знае ли се , ако е "-" ще си кажа рано е, ако пък е положителен ....ще се зарадвам по рано :))))))))))))))))

Стискам палци и много се надявам да видиш +++++
Аптеката затворенаааа, но днес ще отида задължително, голямо нетърпение-така и не се научих да бъда търпелива:)
Alea Iacta Est!

*
« Отговор #426 -: Октомври 07, 2012, 08:48:59 am »
Айде отивай , прави теста и кажи хубавите новини :)
« Отговор #427 -: Октомври 07, 2012, 10:37:18 am »
alea , какво става с тестчето  :ask:
« Отговор #428 -: Октомври 07, 2012, 11:09:00 am »
marina vdb  alea Как сте момичета?НЕостана!Чакам с нетьрпение да чуя щастливи новинки от вас!Стискам ви много палчета и силно ви  :bighug: :bighug: :bighug:
 :balk_81: :balk_81: :balk_81:
« Отговор #429 -: Октомври 07, 2012, 12:29:39 pm »
И този месец сме приятелки с :witch: чак не ми се вярва.Стискам палци на чакащите,а ловуващите пишете ме при вас :bighug: :bighug:

« Отговор #430 -: Октомври 07, 2012, 12:43:26 pm »
marina vdbОффффффф така се надявах :BangHead:.Много гадно с таз гадинка :balk_198:...
*
« Отговор #431 -: Октомври 07, 2012, 14:06:34 pm »
Ми да ви кажа не можахме с моят мъж да разчетем теста....понеже сме ЛУДИ и си внушаваме май.Така Купихме ШуърЧек....поизпиках се, тествах се, отрицателен !!!!!След 10-15 минути стоя си в колата и чакам и реших да погледна теста , който съответно нося в себе си в ДЖОБА /понеже съм вмниачена явно/ :? :? :?-гледам 2 черта но така идейно бледо розова, че чак ми се насълзиха очите да се вглеждам...вие много добре разбирате за кое вглеждане пиша  :wink: :wink: :wink: , карам мъжо да гледа и той....и на него така му се привидя че остана като гръмнат.Утре сутрин ще направя с първата урина тест!!!!Дълъг пост , луда работа все едно пиша есе  :D :D :D
Alea Iacta Est!

*
« Отговор #432 -: Октомври 07, 2012, 14:08:30 pm »
И този месец сме приятелки с :witch: чак не ми се вярва.Стискам палци на чакащите,а ловуващите пишете ме при вас :bighug: :bighug:
от размисли и страсти пренебрегнах това което си написала...така разчитах да не ловуваме  повече и това да е нашия месец....много гадна работа !!!!
Alea Iacta Est!

« Отговор #433 -: Октомври 07, 2012, 14:15:49 pm »
Алеа, по принцип тестът става невалиден след времето на отчитане. Но за да си сигурна, можеш да повториш утре сутринта.
Аз пък да ви кажа на мен какво ми се случи. Снощи след секс получих кафеникаво зацапване. Не е силно, само на тоалетната  хартия. Има го и днес от време на време. Имате ли идея на какво може да се дължи? Рано ми е за О., чакам я след 5-6 дни.
*
« Отговор #434 -: Октомври 07, 2012, 14:18:51 pm »
да не сте били много страстни  :D :D :D :D....шегувкам се , да не се обидиш, по ведро гледам да я караме иначе ще превъртим от размисли, ами на мен ми се е случвало след овулация лекинко зацапване.
Alea Iacta Est!

« Отговор #435 -: Октомври 07, 2012, 14:21:00 pm »
Ааа няма какво да ти се обиждам. И аз си го помислих това, ама не беше така. След или по време на О. - да, ама преди това...И аз не знам. Не че е кой знае какво, ама се зачудих. Така и така в четвъртък съм при док. Де да знам, може и матката още да се чисти, понеже скоро ми свърши... osi_10
« Отговор #436 -: Октомври 07, 2012, 14:28:41 pm »
 osi_10Странна работа с това кафявото зацапване.На мен сьщо ми си е случвало ,но 4-5 дена след това ми е идвала гадинката на гости.Ако някой има идея от какво е, ще е добре да сподели!
Алеа силно ще се моля да е твоя месец!И дано утре сутрин се покаже тая чертичка веднага!!! :balk_81: :balk_81: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:На мен като са ми отрицателни тестовето и 5 часа след това ги гледам и пак е една :balk_80:
« Отговор #437 -: Октомври 07, 2012, 16:16:31 pm »
 :lol: silvi_1980 и аз така правя с тестовете, даже ми се е случвало и на следващия ден да ги гледам, ама не ..... само по една черта задължително, че даже и от последния път когато си правех ми стои в чантата и като ми дойде музата да си правя тест -поглеждам го и слизам на земята  :lol:, но винаги са били с една черта дори и след 5 дни да погледна
А за alea , ами не знам...., според мен ще е добре да направи един с първата сутришна  :crossfingers:
*
« Отговор #438 -: Октомври 07, 2012, 19:57:35 pm »
alea Някъде четох , че ако до 10-та мин теста е - а след това покаже + , може би е рано за тестване , но въпреки всичко + резултата е верен , и е добре да се направи нов след 48 часа , за да покаже най-точно .... аз ако съм на твое място няма да изчакам да минат 48 часа и още утре сутрин пак ще се тествам  :oops:
*
« Отговор #439 -: Октомври 07, 2012, 20:28:11 pm »
_RESPECT_точно това е моето намерение, колко и глупаво и нетърпеливо да е то, аз съм просто човек...беше казал някой:)
Alea Iacta Est!