0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #380 -: Октомври 03, 2012, 11:10:18 am »
alea, стискам палци за положителен резултат!  osi_9
« Отговор #381 -: Октомври 03, 2012, 11:30:19 am »
Привет-мривет :)

Аз нечакам на 7-ми и вече съм започнала обратното броене :) Започнах да си меря БТ, от 5 дни съм постоянна и съм много щастлива! Това е защото съм в отпуск, иначе се успивам за работа постоянно и скачам от леглото, миене на зъби и се мятам в колата :)

Хайде, успех мацкиии, коя е следвашата нечакаща, която чакаме да се похвали?
« Отговор #382 -: Октомври 03, 2012, 12:40:40 pm »
Аз понеже нямам с какво да ви се похваля или оплача,минавам ей така да пожелая много кьсмет на всички чакащи!!! :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 stork-boy stork-boy

Следя ви постоянно и се радвам на хубавите новини и се натьжавам с лошите.Незнам как ще стане да не го мисля толкова това мое желание.Толкова се вьлнувам за всичко и всеки!!
 :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #383 -: Октомври 03, 2012, 14:02:54 pm »
здравейте момочета незнам дали ме помните :) вчера ходих на гинеколог и ми каза че съм в 5 седмица,но днес имам кафяво зацапване и мхого ме е страх.След малко отивам пак на гинеколог и се надявам да не е нещо страшно .Моля ви кажете ми нормално ли е това зацапване или да се тревожа :(
*
« Отговор #384 -: Октомври 03, 2012, 14:46:31 pm »
Честито бебче!
Опитай се да бъдеш спокойна. Аз наскоро имах не много силно кървене. Постоях даже в болница (което се надявам да не се наложи при теб). С определени лекарства и повече покой трябва да се оправиш. Успех!  :hug2:
Доколкото съм чела и чувала, доста момичета минават през такива периоди. Пази се и дано всичко скоро бъде наред!
« Отговор #385 -: Октомври 03, 2012, 17:54:25 pm »
Здравейте на всички ! Това е първият път, в който споделям притеснението си във форум. До този момент в живота ми М е много редовен. Миналия месец ми дойде на 27 август, при което продължи нормално 7дни. След 12-13 дни странно,но ми прицапа и това продължи около 3-4дни.Сега вече трябваше да ми дойде, а ми закъснява със 7 дни.Леко съм неориентирана какво ми се случва и дали е евентуална бременност. Симптомите са много объркващи,защото не са по - различни от предменструалните,с изключение на това, че или си въобразявам или имам някакво напрежение, като тежест в корема и от време на време леки болки . :oops: На помощ :) !!!
« Отговор #386 -: Октомври 03, 2012, 18:00:04 pm »
мерси току що се върнах от преглед,не видя нищо обезпокояващо.сега съм си в къщи и просто трябва да си почивам повечко :) иначе се страхувам защото вече с едно такова зацапване имам аборт от съвсем скоро около 7 месеца :(
*
« Отговор #387 -: Октомври 03, 2012, 18:28:51 pm »
Здравейте на всички ! Това е първият път, в който споделям притеснението си във форум. До този момент в живота ми М е много редовен. Миналия месец ми дойде на 27 август, при което продължи нормално 7 дни. След 12-13 дни странно,но ми прицапа и това продължи около 3-4дни. Сега вече трябваше да ми дойде, а ми закъснява със 7 дни. Леко съм неориентирана какво ми се случва и дали е евентуална бременност. Симптомите са много объркващи,защото не са по - различни от предменструалните,с изключение на това, че или си въобразявам или имам някакво напрежение, като тежест в корема и от време на време леки болки . :oops: На помощ :) !!!

Най-добре си направи тест. Седем дни не е малко закъснение, трябва да видиш от какво е.

мерси току що се върнах от преглед,не видя нищо обезпокояващо.сега съм си в къщи и просто трябва да си почивам повечко :) иначе се страхувам защото вече с едно такова зацапване имам аборт от съвсем скоро около 7 месеца :(

Ей, няма да мислиш за никакви аборти. Каквото било, било. Сега е друго.   :bighug:
« Отговор #388 -: Октомври 03, 2012, 20:40:58 pm »
Преди малко се прибрах от работа,но преди това отскочих до аптеката за един тест. След днешното постване реших да направя, ще ви информирам за резултата. Благодаря за подкрепата и успех на всички :)
*
« Отговор #389 -: Октомври 03, 2012, 21:05:58 pm »
Стискаме палци да е хубава новината :)
« Отговор #390 -: Октомври 04, 2012, 09:53:58 am »
Здравейте, момичета, не бях много постоянна в тази тема, но мисля, че е време да я напусна :wink: вчера сутринта видях  :bfp: с около 15 дни закъснение, от много работа не бях забелязала, че ми закъснява толкова много :ask: не знам кога е станало, но нямам никакви симптоми  :) само мога да кажа, че гърдите да ми подути и все едно имам топка в корема, усещам някаква тежест..........още не мога да повярвам, че е станало, направо не знам къде се намирам, а пък за съпругът ми да не говорим  :lol: другата седмица ще ходя на преглед да видя какво се случва и ще разказвам.....

« Отговор #391 -: Октомври 04, 2012, 09:55:29 am »
Здравейте, момичета, не бях много постоянна в тази тема, но мисля, че е време да я напусна :wink: вчера сутринта видях  :bfp: с около 15 дни закъснение, от много работа не бях забелязала, че ми закъснява толкова много :ask: не знам кога е станало, но нямам никакви симптоми  :) само мога да кажа, че гърдите да ми подути и все едно имам топка в корема, усещам някаква тежест..........още не мога да повярвам, че е станало, направо не знам къде се намирам, а пък за съпругът ми да не говорим  :lol: другата седмица ще ходя на преглед да видя какво се случва и ще разказвам.....

*
« Отговор #392 -: Октомври 04, 2012, 10:35:36 am »
lili4ka_0906честито ,огромна прегръдка и дано провлачиш краченце  :D :D :D
Аз пак нямам симптоми и все пак искам да попитм току чо открилите две чертики.,..за това прослувуто бяло течение - трябва ли да го има или не, и какво е по точно - като белтък, воднисто или по гъсто.Мерси на мамите , които ще ми отговорят!
Alea Iacta Est!

« Отговор #393 -: Октомври 04, 2012, 10:42:16 am »
lili4ka_0906 - честито :)

alea - aз засега съм само кандидат-мама, но съм чела, че при бременност течението е по-обилно, гъсто и бяло кремообразно...което е по-благоприятна среда за гъби и всякакви микроорганизми. Ето защо и те са обичайни по време на бременност - това от опит на наскоро разждала моя близка приятелка го знам.
*
« Отговор #394 -: Октомври 04, 2012, 10:49:03 am »
Здравейте  :hello2: :balk_64:
честито на виделите  :bfp: и стискам палци за ловуващите и чакащите  :crossfingers:
alea мила, не разбрах за какво бяло течение става въпрос, но при мен нямаше такова, всъщност ден преди М си имах гъсто бяло течение, и този месец също се появи, но пък нямам никакви други симптоми, освен бодежите ниско долу. Нито гърдите ме болят, не ми се гади /а по принцип повръщам за щяло и нещало/, нямам апетит, но пък като седна си ям хубавичко, даже и на WC не ходя често /което е най-често срещан симптом!/.
Дали всичко това е нормално не знам?  :ask: офф ще се побъркам до прегледа!  :balk_159: :balk_132:
« Последна редакция: Октомври 04, 2012, 10:54:44 am от andi_s »
« Отговор #395 -: Октомври 04, 2012, 11:19:57 am »
Здравейте! Моя проблем е следния- на 07 септември бе първия ден от цикъла ми, който продължи три- четири дни. На 28 и 29 септември правихме опит за бебе. И от понеделник вечерта се появи розово зацапване на бельото. След това премина в кафяво- червеникаво /като че ли менструация, но не бе като менструация/. Имах и болки в корема. Очаквам да ми дойде редовната менструация на 12 октомври. По принцип ми е нередовна- все закъснява. Но какво значи това прицапване, някой може ли да ми отговори?
« Отговор #396 -: Октомври 04, 2012, 11:26:16 am »
Най-сетне дойде и моят ред даа се похваля, 4ак ръцете ми треперят докато пиша :D. В4ера видях :bfp:, макар и втората да беше доста по-бледа, днес също. Може би защото датата на М ми беше в4ера,т.е. днес ми е първи ден закъснение. Надявам се вси4ко да е наред :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Целувам ви вси4ки моми4ета и желая на вси4ки 4акащи и ловуващи в наи-скоро време да сбъднат ме4тите си :bighug: yahoo_17 :balk_21:
*
« Отговор #397 -: Октомври 04, 2012, 11:47:14 am »
sisauskaчеститоооооо  :dance2: :party: :party:много се радвам , ох дано всичко е наред , стискам палци за успешна бременност.
andi_s незнам и аз точно какво питам, взех да се побърквам  :?..чета, препрочитам за това бяло течение като симптом, сухи дни и кво още...и понеже на мен  ми е доста силно , това течение и е през ден, досега такова чудо не бях имала...че затова реших да ви поразпитам :D :D :D.

Alea Iacta Est!

« Отговор #398 -: Октомври 04, 2012, 12:17:57 pm »
lili4ka_0906  sisauskaЧестито момичета!!!!!!!!!! :grouphug:  osi_5 osi_5 :party: :balk_16: :balk_16:Супер новини този месец дай боже така да продьлжава -през ден да чуваме за +++++++тестчета!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Алеа миличка спокойствие и тьрпение-разбирамте напално как е последните дни преди да НЕ дойде гадинката(всичко изследваме :balk_172: :balk_121:).Ще ти стискам палчета тези дни и ти да се похвалиш с +++тестче!!! :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Анди_с отдайсе на щастието и това че нищо не те боли и неповращаш много момичета биха се радвали да са на твое място!Ще чакам с нетьрпение новините от доки! :balk_21: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #399 -: Октомври 04, 2012, 12:37:47 pm »
lili4ka_0906, sisauska - честито Smile

alea Аз и при двете бременности имах бяло течение обикновено ми се засилваше около датата на предполагаемата М ... айде ти няма ли вече да ни зарадваш със някоя хубава новина