0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #360 -: Октомври 01, 2012, 16:40:26 pm »
Аз няма да съм в редиците.Правих тест и естествено е отрицателен,пък и преди малко започна да ми прицапва.Ще се ходи на гинеколог тъй или иначе,така че...има време за вси1ко и за всички  :wink:

« Отговор #361 -: Октомври 01, 2012, 17:36:59 pm »
Анди–с, Респект честито момичета  :ballons: :jump12: mf_bounce8
Толкова много ви се радвам, в началото на месеца започнахте с хубавите новини, нека да са на късмет за тези които са останали за този месец.  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #362 -: Октомври 01, 2012, 17:39:08 pm »
mbluedeep  Горе главата ще се борим и този месец!!!И не си сама ,ако това звучи успокоително и аз днеска си бласкам главицата!
« Отговор #363 -: Октомври 01, 2012, 17:40:13 pm »
Силви миличка не се отчайвай  :bighug: нали ми каза да си заплюя следващия месец, хайде и ти с мен - нека бъде нашия и на всички които започват с нови сили. Успешен лов  :pleasantry: :bed: :pleasantry:
*
« Отговор #364 -: Октомври 01, 2012, 18:34:53 pm »
osi_5 Момичета имам 2 чертички , едната доста по-бледа , но я има

хееей ето с кой ще си правим компания заедно _RESPECT_ тихичко честито миличка  :bighug: много се радвам за теб  :wink:  osi_5

Благодаря много момичета ! Тихичко честито и на тебе мила , дано заедно да дочакаме малките зверчета . Дано нашите + тестчета в началото на месеца , да са на добро и да има още много , много щастливи , като нас бъдещи мами

ето и снимчицата :) може би е толкова блед , защото го направих 4 дни преди предполагаемата М и не със 1та урина
« Последна редакция: Октомври 01, 2012, 18:43:32 pm от _RESPECT_ »
« Отговор #365 -: Октомври 01, 2012, 18:58:14 pm »
Поздравления момичета :D. За andi_s имах някакво си предчувствие
Желая ви лека и безпроблемна бременност и на всички нас
А silvi_1980 споко и на мен ще ми дойде :?, тъй че и аз ще остана с теб 
*
« Отговор #366 -: Октомври 01, 2012, 22:17:13 pm »
Мерси момичета, много здраво стискам палци за всички ловуващи  :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

За andi_s имах някакво си предчувствие

:oops: :bighug:
*
« Отговор #367 -: Октомври 02, 2012, 09:58:33 am »
Честито на дамите с две чертички  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:, много се радвам за вас...сигурно чувството е неописуемо.При мен остават още 9 дни до следващ цикъл да видим ще има ли няма ли да има :D :D :D.
Така сега за симптомите....гади ми се втори ден, имам засилено бялотечение-все едно ми идва, гърдите ме болят ужасно много, минали са само 8 дни от овулацията , малко е раничко нали?
Alea Iacta Est!

« Отговор #368 -: Октомври 02, 2012, 10:14:58 am »
С моя приятел правим опити за бебе,преди 1г.нямах много редовен цикъл но сега от 3 месеца  ми идва точно на датата след като приемах дуфастон.Та по миналия месец ме болеше ниско долу левия яйчник около 3 дена,тогава би трябвало да съм в овулация (21.08-овулация).Сега на 06.09 пак ми дойде точно цикъла, на 23.09 пак имах болки на 18тия ден след цикъла ми,но ми е странно защото сега на 27.09 пак получих една тъпа болка ниско долу в левия яйчник,беше ми подут корема и ме болеше.За някакви симптоми не мога да кажа че имам,странното което е че ми се спи доста а аз не работя в момента и не се измарям за да ми се спи толкова а пък и аз по-принцип си спинкам до късно,сутрин като ставам ми е отвратително на стомаха нещо като гадене и все едно не съм яла 2 дни.Кажете вашето мнение,аз вече не се надявам да е станало,но имам една малка надежда,сега на 06.10 трябва да ми дойде но не ме болият гърдите още а по-принцип 6-дена преди цикъла ми ме болият много. 
« Отговор #369 -: Октомври 02, 2012, 13:26:31 pm »
Благодаря на всички за подкрепата!!!Ще се борим няма да се предаваме!!! :balk_103:
А за анди_с как да няма човек предчувствие,потрудисе здраво този месец и получи награда едно хубаво тестче!!!

Как си АНДИ осьзнали вече ,че това се случва на теб-виждам че днеска пак е потвардено щастието!!!Много щастие и хубави дни миличка!!! :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
« Отговор #370 -: Октомври 02, 2012, 13:54:42 pm »
 :bighug: :bfp: :ywoohoo: Браво на всички постигнали положителен резултат, спокойна бременност Ви пожелавам! А, другите изобщо да не се отказват, а да продължават със сърчицата  :D
*
« Отговор #371 -: Октомври 02, 2012, 14:45:53 pm »
А за анди_с как да няма човек предчувствие,потрудисе здраво този месец и получи награда едно хубаво тестче!!!
Как си АНДИ осьзнали вече ,че това се случва на теб-виждам че днеска пак е потвардено щастието!!!Много щастие и хубави дни миличка!!! :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
:oops: да ти се връща миличка... :balk_21: :bighug:
Аз днес съм по-добре /поне вече не се чувствам, като на сън, и че всеки момент ще се събудя/, но все още ми е странно, имам болки ниско долу, като при цикъл, мен по принцип не ме болеше много, а тези са слаби от време на време се засилват и никакви други симптоми! Притеснено ми е пък е твърде рано за преглед!
« Последна редакция: Октомври 02, 2012, 15:15:30 pm от andi_s »
*
« Отговор #372 -: Октомври 02, 2012, 18:28:30 pm »
анди , ако идеш на лекар , ще ти кажат само че матката ти е уголемена и че нищо не се вижда и да минеш след 2 седмици отново  :lol:, като ти гледам графиката и едно към едно със мене , и като ден на М , и като тестче , и някои от сърчицата съвпадат . Не се притеснявай , на мене при първата бременност за болките ми предписаха но-шпа 2х1 + фолиева киселина и нищо повече, успех
*
« Отговор #373 -: Октомври 02, 2012, 21:35:59 pm »
_RESPECT_  мерси за инфото, купих си но-шпа и пих едно хапченце преди малко, че бодежите в яйчниците ме притесняват.
Ти как си, надявам се да се чувстваш добре?
 :balk_21:
*
« Отговор #374 -: Октомври 02, 2012, 22:12:42 pm »
Ами да , аз се чувствам добре имам леки бодежи който не са чести , и общо взето почти нищо ми няма :Д
« Отговор #375 -: Октомври 03, 2012, 08:40:11 am »
здравейте момичета!!!
Аз съм вече 37 ден и все още без симптоми-само от време на време ме приболва ниско долу. Вчера направих тестче- отрицателно. Ще изчакам до края на седмицата и ако няма положителен тест или цикъл- понеделник ще посетя лекаря, колкото и да не ми се иска.
Приятен ден от мен
« Отговор #376 -: Октомври 03, 2012, 09:58:52 am »
Здравейте, много странно си усещам гърдите....вече 4 ден имам особена чувствителност, корема също, кръста ми е схванат - все едно съм носила нещо тежко! Имам още време до цикъла и незнам как ще изчакам / не/очаквам цикъл на 14.10.2012г./ Работим доста усилено по въпроса....за съжаление сега започнах да попълвам графиката и няма достатъчно инфо! Обзели са ме едни надежди, въпреки че бях решила да не се отдавам на такива мисли за да не се разочаровам!
Успех на всички, желаещи и работещи за бебче! А на успелите - лека бременност! :bighug:
« Отговор #377 -: Октомври 03, 2012, 10:32:26 am »
След като датата за М. ти е 14.10 няма как да имаш симптоми. Най-вероятни или си в О. или това са симптоми на току що отминала О. Момичета, не се самонавивайте, после разочарованието е голямо! Няма как да имаш симптоми от сега.
« Отговор #378 -: Октомври 03, 2012, 10:47:51 am »
veseto_87 , не съм казала, че това което усещам е симптом, но е факт че тези усещания ги имам! Отдавна съм взела решение да не се самонавивам :)
Благодаря за съвета :)  :hello:
*
« Отговор #379 -: Октомври 03, 2012, 11:02:38 am »
Страдам от безсъние- вече 2 нощ съм като гламава, вечер лягам много рано и спя два часа, от там на сетне се кокоря :).Така съм обнадеждена..нали безсънието съшо го водят симптом, имам още малкичко до датата...дано този месец да ме зарадва тестчето.Болки в гърдите силни, болки в десен яйчник, раздразнителност и глад - това са ми другите мераци :D :D :D.
Alea Iacta Est!