0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #320 -: Септември 28, 2012, 18:12:03 pm »
 :welcome_1: :welcome_1: :welcome_1:  dinika -добре дошла в отбора! :bighug: :crossfingers: :bfp:

*
« Отговор #321 -: Септември 28, 2012, 19:13:08 pm »
dinika  здравей и добре дошла и от мен.Силно и от сърце ти пожелавам  да гушкаш едно сладко бебенце, колкото и дълго да чакаш...крайния р3езултат ще е впечатляващ :)Няма да се отчайваме мацкииииии, една по една ще изчезнем от тази тема и ще се преместим в тема , която лично ще създам :) "Терминът ми е след 2 дни, какво да приготвя за болницата" :jump12: :balk_62: :balk_62: :balk_62:
Alea Iacta Est!

« Отговор #322 -: Септември 28, 2012, 19:23:02 pm »
alea миличка много ми харесва идеята ти за темата, дано по скоро дойде момента да я направиш и в нея да са всички момичета  :bighug:
Успех момичета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #323 -: Септември 28, 2012, 19:43:39 pm »
Здравейте и от мене отново :Д
Не знам да се радвам ли , да плача ли .... Болки в корема и чувство че всеки момент ще ми дойде , ПМС , леки болки в гърдите , болки в кръста, често уриниране , глад , жажда , раздразнителност , сънливост + безсъние  .
вещицата ли ще идва :witch: или някой друг  :crossfingers:
« Отговор #324 -: Септември 28, 2012, 23:25:38 pm »
dinika  :welcome_1: :welcome_1:с големи пожелания да се преместиш бьрзо в другите темички!!!

alea чудесна идея имаш дай боже да стане много много бьрзо ,молясе  за всички момичета тук и дано сме заедно пак в твоята " темичка" и стискам палчета на рьце и на крака да стане бьрзо това чудооо!!! :balk_81: :balk_81:

:bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #325 -: Септември 29, 2012, 09:34:00 am »
dinika Добре дошла ;) и дано да си за малко :welcome3:

alea идеята ти за нова тема ми звучи много забавно  :bighug: дано всички тук скоро се засечем в нея  :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #326 -: Септември 29, 2012, 11:11:23 am »
Много благодаря за топлото посрещане :) Считано от днес съм в отпуск цял месец заради държавен изпит, обачее никак не мога да се съсредоточааа в ученето, мислите ми са тук, при вас :)

alea - хахаха, супер идея за темичка, много ме разсмя, на това му се казва позитивизъм! Подейства ми много добре!

Лек работен ден на работещите днес :)
« Отговор #327 -: Септември 29, 2012, 13:12:48 pm »
 alea - :P страхотна тема дано по скоро всички се преместим в нея!                   silvi_1980 -всеки ден ти хвърлям по едно око на графиката и като гледам финала ще е :bfp: :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #328 -: Септември 29, 2012, 13:59:03 pm »
silvi_1980 що не си направиш тест миличка? Знам, че е рано, но аз също като ти гледам графиката усещам, че има нещо хубаво  :crossfingers:  :bighug:
Май аз пак няма да издъжа и утре или в други ден ще си направя и аз едно тестче :oops:
Това чакане, следене на симптоми /не че имам такива/ и зяпане в гащичките /извинявам се за израза  :oops:/ много ме тормози, опитвам се да не мисля и си намирам разни занимавки, но напразно :(
Късмет на всички чакащи и ловуващи  :crossfingers: :youwoman:
« Отговор #329 -: Септември 29, 2012, 14:49:24 pm »
Момичета много сте добричкии ,всички ви гушкам :bighug:!!!Но не ме навивайте така ,че ще падна от високо,нямам никакви симптоми да е станало нещо,а и аз толкова сьм се навила вече че незнам само глупости сьнувам,и да споделя сигорно ще ме сметнете за луда-не че вече неприличам на такава,колкото повече чета и се интересувам толкова психясвам... :balk_132:както и да е последната ми щуротия::сьнувах че си правя тест и излезе ++++ голяма радост(поне го изживях в сьня си)и пьрвата ми работа беше да отида до компа да ви сьобщя радостната вест и по пьтя се сьбудих и разбрах че сьнувам... :balk_144:Както и да е беше хубаво, наистена го желая от сьрце да се случи на всичкини и аз си ви следя непрекьснато и се моля и надявам на хубавки новини! :youwoman: yahoo_17 :pacifier: :balk_21: :bighug: :bighug:

А тестче искам да го напраwя по-кьсно поне да дойде датата на М,раничко ми се вижда невярвам да отчете нещо.
« Отговор #330 -: Септември 29, 2012, 17:47:22 pm »
Привет-мривет!
На мен вече втори ден ми закъснява,а не ми се вярва да съм бременна/може да се види в графиката колко сме се трудили  :oops: /.Само ми е постоянно гадно,лошо,като ям и ми е супер тежко,а в същото време ми скърца корема от глад.Дали?!? :ask:

« Отговор #331 -: Септември 29, 2012, 18:02:10 pm »
mbluedeep привет!Направи едно тестче!И бьрзо да ни се похвалиш с хубави новинки! :balk_103: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #332 -: Септември 29, 2012, 21:02:32 pm »
здравейте и от мен.
Този месец за мен е голяма изненада- първо не можах да си отчета овулацията, а сега по календар трябва да ми идва утре, но и за цикъл нямам никакви симптоми. И сега нямам и представа кога трябва да ми дойде. За другото не се и надявам много защото сложихме само 2 сърчица този месец. Освен всичко друго с детето бяхме в болница за 3 дена и направо се бях много ошашкала. Важното е, че от вчера сме си в къщи и че тя е вече добре.
Очаквам включването отлелката и следващия месец с нови сили :-)
успех на всички чакащи
*
« Отговор #333 -: Септември 30, 2012, 09:19:32 am »
Добро утро.Честита неделя  :D :D :D!Пожелавам положителни тестове, реални симптоми за бременност, които така ни радват, а на тези които са в началото на цикъла...много кексове.Отивам на разходка понеже денят е прекрасен.Хубав ден на всички миички бъдещи и настоящи мамчета!
Alea Iacta Est!

« Отговор #334 -: Септември 30, 2012, 09:36:54 am »
ДОБРО УТРО! papilio и mbluedeep-направе те си по един тест :crossfingers: :bfp: и ще чакаме да ни зарадвате!Хубав почивен ден! :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #335 -: Септември 30, 2012, 09:44:13 am »
Момичета желая ви успех ! на мен ми се размина и този месец , почна зацапване и БТ пада , така че ще видим , проблема е че ще ходя по разни изследвания , цветни снимки и др. такивас идването на М. и изпадам в страх и паника osi_12 - така се надявах да се размина , но ... явно няма да стане иначе
« Отговор #336 -: Септември 30, 2012, 19:20:59 pm »
Кьде сте момичета?!Няма ли някои да се похвали с нещо хубаво да повдигне духа! osi_1
*
« Отговор #337 -: Септември 30, 2012, 21:36:13 pm »
Аз тъкмо си хапнах..повече от стабилно  :oops: :oops: :oops:, днес ме боли кръста , но само отдясно.Друго за хвалене нямам, гади ми се цял следобед....мъжо купи спрайт, малко ми поотмина.Това засега :lol: :lol: :lol:
Alea Iacta Est!

« Отговор #338 -: Септември 30, 2012, 22:41:39 pm »
Привеет :)

Аз нечакам на 7-ми според календара и според моите изчисления. Засега не се чувствам по-различно от обикновеното.. След О. имах 3-4 дни болки в левия яйчник, а след това една странна болка около пъпа, но дотам. В момента усещам само от време на време някаква тъпа болка вляво до пъпа, може и да почва ПМС... при мен всеки първи ден от цикъла просто не се търпи. Аааа, тъй като сега съм в отпуск, реших да започна БТ да следя - засега три дни поред не съм изпуснала, доволна съм от себе си :)

Лек работен ден на всички работещи утре, стискам палци на всички нечакащи близките дни, от време на време проверявам в темичката някой дали вече не се е похвалил, че да повлече крак и на останалите :)
« Отговор #339 -: Октомври 01, 2012, 08:02:19 am »
Добро утро!Честита нова седмица и нов месец!Ха дано да донесат късмет на всички!
Аз още нямам нищо и след малко като излизам ще си взема един тест.Продължава да ми се гади,от вчера съм се опъпчила като пубертет,имам адски много ...газове  :lol:
Хайде бягам засега!  :dogrun: