0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #260 -: Септември 23, 2012, 19:25:12 pm »
И аз да споделя,момичета.По принцип цикъла ми е около 33 дневен,от няколко месеца насам ми идва на 28,че и на 27 -ми ден.Ако се водя по тази схема имам 3 дневно закъснение,а ако съдя по по-стари цикли още нямам закъснение.Уф объркана съм.ПМС-то ми се засилва с всеки ден и мисля ,че утре или други ден най-късно ще ми дойде,но надеждата умира последна.Тест не съм правила ,за да няма разочарование,но не знам до кога ще се стърпя.Успех на всички и се радвам ,че ви има  :bighug:
« Отговор #261 -: Септември 23, 2012, 19:34:27 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: Ще си направя,но наблизо няма аптека.Живея в село,на около 4км от града.Но днес понеже няма автобуси и не можах.Страх ме е.То ако има нещо,това кървене никак не е хубаво.То незнам кръв ли е това де.По-скоро кафява кръв.

« Отговор #262 -: Септември 24, 2012, 07:57:54 am »
Направих си тест,преди малко.Отрицателен е,и по-добре,че бях се притеснила да не би да съм бременна и да кървя нещо.Както казва гинеколога ми,най-вероятно е от това,че предният месец не пих Дуфастон и просто лигавицата ми е по-тънка от обикновено.Стискам палци на всички ви.Аз скоро очаквам моят мъж да се завърне от пътуването,че 1 месец вече е на път.Сега меря БТ и след седмица започвам тестовете,макарче незная дали след този оскъден цикъл ще имам О.Но ще ги правя поне 4-5 месеца.

« Отговор #263 -: Септември 24, 2012, 12:14:14 pm »
pretty_shineee Нищо сега ти пожелавам да се вьрне точно когато има О и ще станат наи-хубавите  :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: !!!Сигорна сьм!!! :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #264 -: Септември 24, 2012, 12:36:13 pm »
Здравейтееее мацкиииии......:)))) , поддържам кекса топъл, през ден  :bed: , усърдно работя по въпроса, Ову. мисля , че беше вчера, дано да сме  успели.Успешен ен на всички , бъдете здрави и правете  кекс  :D :D :D
Alea Iacta Est!

« Отговор #265 -: Септември 24, 2012, 15:48:06 pm »
Аз не знам какво става с мен. Май си ме хваща ПМС-то. Ужасно болезнени гърди, тежест ниско в корема и ужасен глад. Той е единственото странно. Обикновено преди М. ме боли и не ми се яде, а сега съм като звяр! Не знам...И главоболие...Не искам да мисля нищо, ама това наистина не е нормално!
А може и просто да ми дойде по-рано.
« Отговор #266 -: Септември 24, 2012, 16:25:42 pm »
veseto_87  е аз ти стискам палчета да е точно обратното-да не ти дойде изобщо :goodluck: :crossfingers: :crossfingers:!!!И мен ме хванала една лакомия да видим osi_13 osi_13 ,нищо друго ни гьрди ни глава ,но тая надежда да ме пропусне тая вещица :fighting: че ми писна да ми гостува-много нахална
« Отговор #267 -: Септември 24, 2012, 16:36:39 pm »
А дано! На теб кога ти е датата на М?
« Отговор #268 -: Септември 24, 2012, 16:56:16 pm »
ами на 2-3 октомври трябва да НЕ ми дойде.Има няма 8-9 дена ще почакам
« Отговор #269 -: Септември 24, 2012, 19:02:06 pm »
Аз в неделя съм за тест. Ако до тогава няма М.
*
« Отговор #270 -: Септември 24, 2012, 22:16:21 pm »
И аз да се "похваля" ... сутрин към 05:00- 06:00 се събуждам , приспива ми се през деня , огладнявам през нощта, често ходя до тоалетната и имам дръпвания в яйчниците и матката , когато хапна нещо се наяждам от 2-3ия залък , и ако се напъна да изям 1 активия закуска примерно ми се доповръща , боли ме главата през ден , два и на моменти съм доста раздразнителна  :ask: Не знам какво би могло да значи това , при първата бременност имах сходни симптоми , но само че гърдите ме боляха адски много и бяха издути като балони :balk_9:. М би трябвало да ми дойде на 05.10 по календара ... Я споделете дали сте имало подобни симптоми ... моля се да не я виждам този месец :witch:
*
« Отговор #271 -: Септември 25, 2012, 08:10:22 am »
_RESPECT_  а имаш ли болки в гърдите, поне лекички дори при натиск?Другото ми изглежда , сякаш симптоми на бременност, дано да се е случило миличка :) :youwoman:
Alea Iacta Est!

*
« Отговор #272 -: Септември 25, 2012, 09:09:13 am »
Не , никакви болки  :( но пък са леко като отекли .... след аборта нямам чувствителност на гърдите при идване на М  :(
*
« Отговор #273 -: Септември 25, 2012, 09:29:14 am »
Незнам миличка , аз когато бях бременна...действително нямах обезпокоителни болежки, в гърдите, но имах една неуспешна бременност..при която точно обратното, неможех да слизам по стълбите- трябваше да ги придържам, имах чувството , че ще паднат, така ме боляха..но при всеки е индивидуално, поне при мен болката беше 2-3 дни преди цикъла, и е съвсем различна, накак си поне при мен бяха както казваш ти оттекли и подути и боляха.Абе квото стане, няма да се даваш, когато най малко очакваме и сме най отчаяни тогава  мисля че ще се получи !
Alea Iacta Est!

« Отговор #274 -: Септември 25, 2012, 09:37:47 am »
Ох и аз съм така на слизане по стълбите. Имам чувството, че ще ми се откъснат! Ужас!
*
« Отговор #275 -: Септември 25, 2012, 10:23:13 am »
То даже не е точно болка , ами все едно не са моите ами са закачени  :balk_113:, при всеки е различно , но това ми е най пресния симптом.Докато в началото на първата си бременност много ми куркаха червата...супер гадно едно некомфортно ми беше в корема, уж съм гладна , а в същото време се засищаш с две хапки и си преял.Странна работа?? :balk_199: :balk_62:
Alea Iacta Est!

« Отговор #276 -: Септември 25, 2012, 11:18:09 am »
Аз в интерес на истината нямам нищо по-различно от ПМС. Даже ме е стегнал корема и ми се струва, че ще ми дойде.
« Отговор #277 -: Септември 25, 2012, 15:46:14 pm »
Здравей те момичета!От няколко дена ви следя но все не ми остава време да пиша.Сигурно и аз другата седмица ще споделям симптоми,но ще видим по късно крайният резултат.А на вас ви пожелавам дъжд от  :bfp: ,надежда винаги има докато  :witch: не е дошла,независимо дали има или няма симптоми. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: и вече нямам търпение някоя от нас да се похвали с :bfp: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:

« Отговор #278 -: Септември 25, 2012, 19:03:56 pm »
Здравейте на всички.Моля ви помогнете ми незнам какво да очаквам.С мъжът ми правим опити от месец,от около седмица имам болки ниско в корема,нещо като преди да ми дойде,пуша и ми харесва а сега след като изпуша 1 цигара след това мъничко ми се повдига,имам болки в гърдите,много съм изнервена напоследък,събуждам се всяка сутрин около 6:30,а по принцип си поспивам доста.Утре други ден най късно трябва да ми дойде,но аз нямах търпение и онзи ден си направих тест който излезна полойителен,та въпроса ми е възможно ли е теста да отчита положителен защото наближава датата на цикъла ми и да не съм бременна или това няма нищо общо с цикъла. Блацодаря ви предварително
*
« Отговор #279 -: Септември 25, 2012, 19:32:18 pm »
Здравейте на всички.Моля ви помогнете ми незнам какво да очаквам.С мъжът ми правим опити от месец,от около седмица имам болки ниско в корема,нещо като преди да ми дойде,пуша и ми харесва а сега след като изпуша 1 цигара след това мъничко ми се повдига,имам болки в гърдите,много съм изнервена напоследък,събуждам се всяка сутрин около 6:30,а по принцип си поспивам доста.Утре други ден най късно трябва да ми дойде,но аз нямах търпение и онзи ден си направих тест който излезна полойителен,та въпроса ми е възможно ли е теста да отчита положителен защото наближава датата на цикъла ми и да не съм бременна или това няма нищо общо с цикъла. Блацодаря ви предварително
Положителния тест няма нищо общо с цикъла!
Тихичко честито ani4ka_kz  preggo :goodluck: :balk_600: