0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #240 -: Септември 19, 2012, 19:59:05 pm »
А аз пък рекох и отсекох  :pleasantry: всекидневен тормоз пропуснали сме само 2 дни , и то не последователни  ... за жалост моя мъж взе да изнемогва но ... все пак се надявам да се е "случило" и повече никакви вещици
« Отговор #241 -: Септември 19, 2012, 21:14:57 pm »
Мен ме отписвайте за този месец момичета.Имах кафява точица на бельото от кръв,значи идва.След обяд я видях,но сега нямам нищо.Гърдите леко ме наболяват,кръста също.Но така.За жалост на този етап не можем с мъжа ми да работим за бебе активно заради работата и пътуванията му.Скоро го чакам да се върне,че става 1 месец е на път.Успех на вас.Пак ще пиша.

« Отговор #242 -: Септември 20, 2012, 06:59:46 am »
добро утро, аз май няма да се включа този месец в очакването. Предполагам, че нямах овулация защото нито се появи ЦС нито дежурната болка в яйчнците. Това не ми се беше случвало, всеки месец имам ЦС. И сега ще чакам цикъла и да започвам следващия месец.
« Отговор #243 -: Септември 20, 2012, 10:18:53 am »
Добро утро и от мен. Дано приемате нови попълнения. Ние пробваме за бебче от 2 месеца. Този месец съм 3-4 дни след О. Мога да кажа, че се чувствам странно тия дни. Далеч съм от мисълта, че мога да усещам нещо 3-4 дни след О., било то бременност или ПМС. Просто явно хормоните ми нещо не са в час.
Гърдите ми са ужасно подути, огромни, чувствам се като крава. И болят. И нещо супер нетипично за мен, закусвам. Хаха, да, а по принцип не мога да хапна нищо преди 12. Сега особено ако видя накой да яде, полудявам. Не е внушение, чувствата са истински. Глад и болки в гърдите. Е не знам какво е това чудо. Толкова ранен ПМС не е нормално!
« Отговор #244 -: Септември 20, 2012, 23:23:28 pm »
veseto_87 :welcome_1: :welcome_1: :welcome_1:
стискам ти палчета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:чудото да стане още сега и барзичко да отидеш в темата на бременилките :bighug:
« Отговор #245 -: Септември 21, 2012, 11:17:04 am »
veseto_87  :welcome_1: :welcome_1: :welcome_1: :welcome_1:
Здравей те момичета!Аз от днеска започнах с тестовете за ову за този месец,днес е отрицателен но започваме с правенето на кекса още тази вечер за по сигурно и дано този месец ни донесе много :bfp: :bfp: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #246 -: Септември 21, 2012, 14:03:41 pm »
:hello2: veseto_87  :welcome3: :crossfingers:

marina vdb  успех  :pleasantry: :crossfingers:  :bighug:
« Отговор #247 -: Септември 21, 2012, 15:24:39 pm »

marina vdb  успех  :pleasantry: :crossfingers:  :bighug:
[/quote] 
Благодаря!Пожелавам ти успех и на теб и скоро да ни се похвалиш с :bfp: :bfp: :bfp: :bighug:

« Отговор #248 -: Септември 21, 2012, 17:09:15 pm »
marina vdb, желая ти успех в ловните дни  :crossfingers:  :D
« Отговор #249 -: Септември 21, 2012, 18:50:27 pm »
Благодаря за топлото посрещане. Дано наистина чудото стане, макар че реално пробваме едва втори месец. Успех на всички!
*
« Отговор #250 -: Септември 21, 2012, 21:16:29 pm »
Ееее защо толкова бавно ми минават дните  osi_10 още 14 дни ми остават по календара до М , а в момента имам леки болки в кръста и в корема :(
« Отговор #251 -: Септември 21, 2012, 22:07:30 pm »
Аз имам 9-10. Ама и на мен не ми се чакааааа!
« Отговор #252 -: Септември 22, 2012, 11:48:58 am »
Благодаря ви момичета,за подкрепата!За вчера се записах ме с :bed: но аз съм лепнала някакъв вирус,тази нощ се събудих от ужасни болки в гърлото и се смуча трахизан,но се надявам това да не ни попречи на опитите и крайния резултат.veseto_87  и  _RESPECT_ :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: скоро да се похвалите с :bfp: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:Хубави почивни дни!!!

« Отговор #253 -: Септември 22, 2012, 12:46:29 pm »
Стискам Ви палци на всички! Успех!  :bighug: и да ви видя накрая щастливи със  :bfp: :bori_018: :bori_019: :bori_010:
« Отговор #254 -: Септември 22, 2012, 13:47:37 pm »
Тук май се заформя една сладка компания на чакащите и аз се включвам с много стиснати палчета!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

:bighug: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :babyflips: :babyflips: :babyflips:
« Отговор #255 -: Септември 22, 2012, 20:44:24 pm »
Стискам и аз многооо силно  :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers: за всички чакащи  :bfp1: На мен ми остават още 4 дни до НЕчакания м. и вече ме сърбят ръцете за тест - ама е рано още знам. :goodluck: :goodluck: :goodluck:
« Отговор #256 -: Септември 23, 2012, 08:10:38 am »
ееееее и аз все пак да се включа със запис за този месец.....с голямо закъснение преди 2 дни се появи ЦС и вчера отбелязахме едно сърчице, макар и да не очаквам нищо да се случи, поне опитахме.
Нямам обяснение защо този месец ми се появи ЦС чак на 25-26 ден, което означава ,че М ще го чакам да дойде  чак след 2 седмици и цикъла ми ще стане 40 дневен.
Успех на всички!!!!
« Отговор #257 -: Септември 23, 2012, 18:16:36 pm »
Здравейте!На 20.09 ми зацапа леко и викам си-идва ми.На 21.09 пак така леко кафеникаво зацапване.Вчера пак така-по тъмно кафява кръв,която не капе а като се избърша.Днес вече нямам нищо.Друг път след приемането на "Дуфастон" (пия го заради нередовен цикъл) ми е супер силно,и кръвта е ярка,червена,както трябва да бъде.Последно правихме секс преди мъжа ми да пътува,тоест на 20.08.Миналият месец не ми дойде,защото не приемах Дуфастон,просто 1 месец почивка,понеже ги пия от 1г насам и гинекологът ми така ми каза.Вчера се консултирах с него по телефона,според него най-вероятно е от това,че миналият емсец не ги пих,и сега лигавицата ми е по-тънка.Тест не съм си правила.Предният месец бях на преглед с вагиналния не се видяха нито кисти,нищо.Аз никога съм нямала.

« Отговор #258 -: Септември 23, 2012, 18:18:12 pm »
Ако трябва да опиша количеството,през тези 3 дни,което имах като кръв,е все едно една превръзка но запълнена по-малко и до половината.

« Отговор #259 -: Септември 23, 2012, 18:56:19 pm »
pretty_shineee  миличка направи си едно тестче!Всичко е вьзможно!Стискам палци да е най-доброто!!!
 :bighug: :bighug: :bighug: