Добро утро момичета,Първо ще копирам мой пост за да не се повтарям.Ето това е моята история
"Здравейте и ние искаме да си имаме бебче.Заедно сме от близо 4г,не сме женени все още.От няколко месеца опитваме,но няма резултат.Мъжа ми е международен шофжор и отсъства доста и не оцелваме май момента.Аз в момента пия "Дуфастон",понеже имах по нередовен цикъл.В момента правя и 90 дневната диета,свалих 6кг за 1 месец,понеже съм по-пълна и гинеколога ми ми препоръча да отслабна,за да забременея по-лесно и да ми се регулира цикъла."
Та така....Миналият месец не пих Дуфастон,лекарят ми ми каза да почина 1 месец,понеже го пия повече от година.С моя мъж последно правихме секс на 20ти август,понеже пътува много,работата му е такава,международен шофьор е.Две седмици след това започнаха бодежи ниско долу,ту в ляво,ту в дясно,а сега вече все в центъра.Обачеее гърдите ми...не мога да ги пипна.Дори и без да ги пипам си ме болят.Свърших Дуфастона този месец,и НЕ чакам около 20ти рози месец цикъл.Корема ме боли от преди 1 седмица така все едно ще ми идва,кръста също,а гърдите с всеки ден все повече болят.Болката започва от към мишницата и отстрани на гърдите,както и около зърната.Тест не съм правила.Ако ми закъснее първо тогава ще си направя.Не ми се вярва да е станало,защото моя мъж стана 1 месец е на път и само на 20ти правихме сеск миналият месец.А и с моя цикъл....Взех си тестове за овулация и смятам от този месец да почна да си правя,за да знам имам ли такава и кога е горе долу.Моят лекар,койт е специалист и то доста добър (гинеколог ендокринолог) твърди,че въпреки че имам цикъл с предизвикване,то пак може да имам овулация и да забременея.Сега да пробваме така,а по нататък ако не стане ще започнем фоликулометрия.
Някой имал ли е подобни симптоми.Надявам се да е за тази тема поста ми.