0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #200 -: Септември 12, 2012, 15:52:47 pm »
tute съгласна съм с alea че може би е било ранен спонтанен аборт.Аз април месец имах закъснение и за една седмица направих три теста различни марки и трита имаха две чертички но малко по бледи но бременност така и не се установи при док. и след почти 20дневно закъснение ми дойде с ужасни силни болки,обилно кървене и един огромен съсирек така и не можах да си обясня какво точно стана ,но продължава ме напред и се надява ме че скоро бебчо ще стане

« Отговор #201 -: Септември 13, 2012, 00:30:15 am »
Стискам ти палци  marina vdb  скоро да се похвалиш с добри новини  :goodluck:
« Отговор #202 -: Септември 13, 2012, 07:13:47 am »
добро утро!!!
Хайде и аз да започна с вклюването за този месец :-)
Очаквам овулацията да е след около 3 дни и започваме с опитите  :bed:
*
« Отговор #203 -: Септември 13, 2012, 08:27:45 am »
Добро утро ,милички :D
Аз днес реших да си направя тестче-14 дни след предполагаемата ову и 3 дни преди очаквания цикъл-и ето че си имам бледа втора чертичка :lol:надявам се наистина този път всичко да е наред и да е с добър край!Обичкам ви! :bighug: :bighug:
Пожелавам на всяка от вас много скоро да сбъдне мечтата си!
*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #204 -: Септември 13, 2012, 08:58:22 am »
Аз днес реших да си направя тестче-14 дни след предполагаемата ову и 3 дни преди очаквания цикъл-и ето че си имам бледа втора чертичка :lol:надявам се наистина този път всичко да е наред и да е с добър край!Обичкам ви! :bighug: :bighug:
Чудесно начало на деня с такава хубава новина ,  :crossfingers: с пожелания от сърце всичко да се нареди ,, по най-прекрасния начин, и дай Боже много скоро всяка една от нас да изпита тая тръпка

*
« Отговор #205 -: Септември 13, 2012, 10:37:47 am »
...и ето че си имам бледа втора чертичка...
Тихичко честито БеБеНцЕ ще стискам палци след 3 дена да видиш 2 наситени, дебели и хубави чертички  :youwoman: :bighug:
« Отговор #206 -: Септември 13, 2012, 10:54:59 am »
БеБеНцЕ наистена много хубава сутришна новина!!!стискам палчета всичко да е наред и в следваштите дни!силни  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #207 -: Септември 13, 2012, 11:09:55 am »
 tute -благодаря ти мила за пожеланието и да ти се връща :bighug: :bighug:          БеБеНцЕ -тихичко честито! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: всичко да е наред и ни дръж в течение какво се случва с теб  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :bighug: :bighug:

« Отговор #208 -: Септември 13, 2012, 16:19:01 pm »
tute съгласна съм с alea че може би е било ранен спонтанен аборт.Аз април месец имах закъснение и за една седмица направих три теста различни марки и трита имаха две чертички но малко по бледи но бременност така и не се установи при док. и след почти 20дневно закъснение ми дойде с ужасни силни болки,обилно кървене и един огромен съсирек така и не можах да си обясня какво точно стана ,но продължава ме напред и се надява ме че скоро бебчо ще стане

Същото се случи и при мен миналият месец. Сега с нови сили напред.
*
« Отговор #209 -: Септември 13, 2012, 17:52:02 pm »
Страхотна новина, пази се, полягвай, бъди спокойна и над битовизмите, толкова се радвам за теб, тихичко ти честитя, пожелавам всичко да е наред...и дано провлачиш крак както се казва.
Alea Iacta Est!

*
« Отговор #210 -: Септември 13, 2012, 17:54:41 pm »
добро утро!!!
Хайде и аз да започна с вклюването за този месец :-)
Очаквам овулацията да е след около 3 дни и започваме с опитите  :bed:
Почвай с кекса , без да жалиш  :D :D :D, аз този месец съм решила ....само да ми свърши..няма да чакам да идва овулация.....мятам се още от началото, пък кой докогато издържи...през ден за по сигурно....хаххаха  :D :D :D :D
Alea Iacta Est!

« Отговор #211 -: Септември 13, 2012, 18:14:05 pm »
Бебенцееееееее тихичко честито мила. Сега много се пази, че доста вирусчета върлуват, много си почивай, не се лишавай от нищо и най вече се усмихвай и бъде много много щастлива :) И този път всичко ще е наред :)

« Отговор #212 -: Септември 14, 2012, 12:54:17 pm »
Хайде и аз да се включа , макар , че вече нямам вяра , че ще се случи нещо бях в овулация и сега чакам да видя какво ще стане ,а толкова бях убедена миналия месец , че няма да ми дойде и ето пак разочарование да напомня , че имам 2 спонтанни аборта в 8 ма седмица 1 вия преди 3 години , а втория миналата октомври :( и вече мисля , че няма да се видя като майка ....
*
« Отговор #213 -: Септември 14, 2012, 13:36:18 pm »
ааа не така fuf4eto, без такива моля те! :balk_77: Горе главата, вярвай и ще стане, то и аз се отчайвам от време на време, но ми минава, като отворя този форум и прочета за някоя от нас, че е видяла  :bfp:
мисли позитивно, целувки  :bighug: успех :youwoman:
« Отговор #214 -: Септември 14, 2012, 13:44:07 pm »
fuf4eto миличка не се отчайвай сьгласна сьм с анди всички имаме такива моменти на отчаяние, но за това сме всички тук заедно за да се подкрепяме!!! :grouphug: :grouphug:горе главата ще успеем! :balk_103: :balk_50:
« Отговор #215 -: Септември 14, 2012, 14:28:57 pm »
fuf4eto, няма да се отчайваш миличка! Нещата са поправими, давай смело! :bighug: :bighug: :bighug: Ще стане, ще видиш!
*
« Отговор #216 -: Септември 14, 2012, 16:39:27 pm »
ето виж, тук всички сме на същото дередже :balk_602: :balk_600: :balk_69: :balk_50:
и за това сме тук, за да споделяме и да се подкрепяме :grouphug2:  :bighug:
горе глвите момичета, все някой ден ще стане... :youwoman: osi_9 :balk_104:
« Последна редакция: Септември 14, 2012, 16:42:23 pm от andi_s »
*
« Отговор #217 -: Септември 14, 2012, 17:16:12 pm »
fuf4eto Със моя мъж правихме опити повече от година и без успех, бях загубила всякакви надежди , но един ден се появиха симптоми , направих си тестче и беше + , за съжаление завърши като тебе , но поне съм спокойна че мога да забременея :) и ето че сега дойде времето за нови опити и съм още по-развълнувана и от преди . Не губи надежда , може да е било за хубаво , женския организъм си знае работата , изисква се само време и много надежди :) успех
*
« Отговор #218 -: Септември 14, 2012, 17:34:03 pm »
Благодаря ви много милички,пожелавам на всички ви скоро да се похвалите със същото :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Аз смятам във неделя да повторя тестчето и ще се отчета веднага :lol:
целувки ,миличките ми
« Отговор #219 -: Септември 14, 2012, 17:50:32 pm »
цоп парва под хубавия прашец!!! :balk_109:
ще чакаме с нетьрпение хубавки новини!!! :bighug: :bighug: :bighug: