0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #180 -: Септември 07, 2012, 12:59:02 pm »
е36-Честито!!!Лека и спокойна бременност и на финала едно хубаво и пухкаво бебче.   sisauska-за красавиците не се притеснявай,аз с първата си бременност бях така до третия месец и след това всичко изчезна лицето ми стана като на кукла.alea-и аз като теб съм с някои симптоми и нямам търпение до неделя и само броя дните и се моля да сме успели този месец,ако лелката не ме посети в понеделник ще правя теста и дано да е :bfp: Пожелавам успех на всички момичета.
Дано, да имаш две чертички, стискам палци, аз не смятам да чакам закъснението, ей сегичка ще прибягам до аптеката за едно тестче, пък да става квото ще :D
Alea Iacta Est!

« Отговор #181 -: Септември 07, 2012, 13:24:04 pm »
elea-стискам палци и дано да е +++++ и ще чакам да пишеш резултата какъв е успех :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: ,аз вчера правих но не беше с първата урина и излезна --- но все още се надявам и си мисля че подраних и затова ще правя нов в понеделник ако не е дошла :witch:

« Отговор #182 -: Септември 07, 2012, 13:54:57 pm »
alea

:balk_81: :crossfingers:

:bighug:
*
« Отговор #183 -: Септември 08, 2012, 08:34:56 am »
Мацки добро утро  :D :D :D, правих тест на Престо...отрицателен, не се отчайвам понеже е още рано имам 5 дни до цикъла, но нали знаете любопитството и нетърпението.Сега ще чакам пък да видим, не съм разочарована, просто не трябва да се правят тестове преди закъснение ..убедих се в това.Успешен ден дами!!!!
Alea Iacta Est!

« Отговор #184 -: Септември 08, 2012, 11:26:21 am »
alea-и аз се убедих че няма смисъл да правим тестове преди закъснението по добре да се изчака но нетърпението ни кара да избързваме. :crossfingers: за много  :bfp: тестове на всички желаещи :bighug:

« Отговор #185 -: Септември 10, 2012, 10:50:05 am »
Здравей те момичета!В неделя сутринта :witch: ме навести и този месец, така че продължаваме с опитите.Успех на всички останали и :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:за много :bfp:тестове. :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #186 -: Септември 10, 2012, 17:41:25 pm »
marina vdb много съжалявам  :balk_144:, за този месец...главата горе, дано вече другият месец да е твой.На мен все още не ми е дошло, то ми е малко раничко,на 12 трябва да имам посещение от леля Мери, дано не дойде.Момичета искам да попитам нещо..гърдете много ме наболяват най-вече зърната и отгоре самата гърда, но сега почна на етапи, ту ме болят ту не, цял ден ме болят, сутрин като се събуждам...не.Дали е симптом или ????
Alea Iacta Est!

*
« Отговор #187 -: Септември 11, 2012, 11:41:01 am »
Здравейте .... днес имам силни предменструални симптоми....къркорят ми червата, гърдите спряха да ме болят и омекнаха, така че очаквам всеки момент гадината да дойде.Толкова се ядосвам, поече никакво вглеждане за симптоми, аз като не съм бременна съм бомба със симптоми, смятай ако съм....оф ужас.Другия месец пак ще се предполага, то се знае...стискам палци на тези които все още таят надежда :balk_136: :balk_136: :balk_136:
Alea Iacta Est!

« Отговор #188 -: Септември 11, 2012, 11:52:13 am »
alea миличка недей да губиш надежда от днес,и наистена не трябва да си тарсим симптоми сигорна сам че накрая просто ей така ще стане без да разберем!и си пази малката надежда докато не е дошла малката гадинка!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #189 -: Септември 11, 2012, 12:17:03 pm »
alea-не губи надежда докато не е дошла :witch: има още шанс  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #190 -: Септември 11, 2012, 12:20:27 pm »
silvi_1980 благодаря ти за хубавите думи!
Alea Iacta Est!

« Отговор #191 -: Септември 11, 2012, 21:06:24 pm »
Не губете кураж, а се обичайте силно  :bighug: :bed: скоро ще се появи и  :bfp: :stroller:
*
« Отговор #192 -: Септември 11, 2012, 22:43:24 pm »
Та започнах си аз опитите , довечера ще е номер 3 стискам палци този път да видя отново тези така красиви 2 чертички , а да попитам някоя от вас дами , дали случайно знае с какво да подкрепя мъжа си , че го чака тежък месец , твърдо решена съм да му взема и последната капчица душичка  :bed: :bori_018:

Честито и от мене е36 :)
*
« Отговор #193 -: Септември 12, 2012, 09:24:42 am »
Здравейте, запис и за другия месец...дойде ми най-нагло, на база симптоми :)))))))за бременност.Но след цикъла, се мятаме през ден...горкото ми момченце няма да има почивка този месец:) :D :D :D.
_RESPECT_ ще ги мъчим заедно миличка..твърдо съм решена другият месец да е наш!!!
Alea Iacta Est!

*
« Отговор #194 -: Септември 12, 2012, 09:57:40 am »
alea много ще го щадиш твоя   :lol: аз съм решила всеки ден :balk_68: :00001754:
« Отговор #195 -: Септември 12, 2012, 10:38:53 am »
Питах из форумът, най-добре е да си мъчим мъжете през ден  :oops:
« Отговор #196 -: Септември 12, 2012, 11:22:55 am »
chattenoire84 ; _RESPECT_ ; alea ; marina vdb;  i az :lol:
и всичкиии успеем в този труден лов!!! :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
 :grouphug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #197 -: Септември 12, 2012, 12:02:14 pm »
Привет на всички  :)
От няколко дни следя форума.Попаднах на вас случайно(търсейки инфо за "цветната"бр.)и се зарибих  :lol: Чудесно е,че ви има,и че сте толкова задружни :)
А сега по темата  :?През август спонтанно решихме,че искаме още едно дете и без да го мислим много заработихме.Понеже имам горчив опит от първия път реших да не се вглеждам,а и не очаквам да стане от раз.Първото го чакахме 2г.Но много скоро се появиха симптоми и чуденето започна..Някои бяха доста категорични..Ама нали съм решила,че няма да се вглеждам и да се надявам напразно..За капак ми закъсня..Реших да не правя тест,а да изчакам.На 10ден от закъснението уж ми дойде и се "успокоих"..Поне да не се чудя..Оказа се,че е само "зацапване"(както се осведомих тук)..Пак чудене..и надежда..Три дни..Вчера взех и тест..за тази сутрин..ОБАЧЕ ми дойдеее..с много силни болки..Интересното е,че точно преди това направих теста и отчете мноого бледа втора чертичка..И сега?Това някаква грешка ли е???Май ще се ходи на лекар то е ясно..Но ако някой има предположения..
От сърце желая на всички успех и много бебета!Надежда винаги има!!!
*
« Отговор #198 -: Септември 12, 2012, 13:00:01 pm »
tute  може да е много ранен спонтанен аборт, най-добре на лекар мила, за по сигурно.Пиши да разберем какво е станало.
Alea Iacta Est!

« Отговор #199 -: Септември 12, 2012, 13:30:40 pm »
Мдаа alea и аз това си помислих  :? Имам доста силни болки.. Веднага щом ми мине ще отида на док и да видим..Не се отчайвам :)Ще продължаваме и каквото стане :)