0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #160 -: Септември 03, 2012, 11:29:07 am »
звучи добре тази рецепта и здравословна но този прашец и пшеничен зародиш от каде??? :ask:Накраq за да спре да ни посещава вещицата ние ште станем такива osi_13.Какво ли друго по лесно да забаркаме??? :balk_69:
успех на всички дами!!!
                    :bighug: :balk_103:
честито и на всички успели да видят ++++ . :party:И нека наминат от тук да ни видят и пратят малко от техните бременни вирусчета!!! :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
« Отговор #161 -: Септември 03, 2012, 11:41:15 am »
Със 100% сигурност е, че не съм бременна. Дойде ми снощи към 1 часа през нощта.
Нищо, вече съм започнала курса със фолиевата киселина. Няма да го спирам. Успех на всички!!!  :bighug: :bighug: :bighug: Странното е, че имах все "бременни" симптоми, а то е било при мен по-лека форма на ПМС  :oops: :( Нищо. Ще видим какво ще стане другият месец.
*
« Отговор #162 -: Септември 03, 2012, 15:26:21 pm »
звучи добре тази рецепта и здравословна но този прашец и пшеничен зародиш от каде??? :ask:
прашеца от аптеката, а пшеничния зародиш от магазина - търси го при диетичните храни и добавки ;) :bighug:
« Отговор #163 -: Септември 03, 2012, 16:15:03 pm »
 :thankyousign:  andi_s
« Отговор #164 -: Септември 03, 2012, 17:24:26 pm »
Този месец май има много закъснели М... и многооо разочаровани бъдещи мами и татковци :( Влизам и аз да се "отъркалям" в прашеца и да пожелая успех на всички ни и нека този септември бъде нашия! Успех момичета и многоо +++++ да виждаме за напред. И да не забравя да честитя на всички видели желаните две черти! Леко бременеене!
P.S. Коментара за изцеждането много ме развесели... мисля, че това е нещото от което нито един мъж не би се оплакал  :bed:  :00001754: колкото повече, толкова по - добре  :D
« Отговор #165 -: Септември 04, 2012, 12:15:53 pm »
Здравей те момичета!Днеска ми 26ден от цикъла и се чудя кога мога да си направя тест направо не издържам на това чакане и искам колкото се може по бързо да минат тези дни до неделя и да разбера дали ще видя  :bfp: .А и намерих в една аптека американски тестове с чувствителност 10,цената е направо смешна 0,80лв и мисля този път да пробвам с тях,но може би трябва да изчакам още малко.

« Отговор #166 -: Септември 04, 2012, 13:24:22 pm »
Здравей те момичета!Днеска ми 26ден от цикъла и се чудя кога мога да си направя тест направо не издържам на това чакане и искам колкото се може по бързо да минат тези дни до неделя и да разбера дали ще видя  :bfp: .А и намерих в една аптека американски тестове с чувствителност 10,цената е направо смешна 0,80лв и мисля този път да пробвам с тях,но може би трябва да изчакам още малко.
Зависи каква е обичайната продължителност на цикъла ти, но при всички положения още е рано за уринарен тест. Потърпи още малко и успех  :)
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

« Отговор #167 -: Септември 04, 2012, 13:46:53 pm »
Освен бърканицата с мед, хубаво е таткото взима и цинк ето и статия по въпроса: http://www.puls.bg/health/sex/news_1805.html
*
« Отговор #168 -: Септември 04, 2012, 14:03:33 pm »
Ако мъжът има проблеми със стомаха гастрит или язва, цинка може да доведе до тичане по болниците(лични премеждия).Затова добавки и хапчета след консултация с лекар!

« Отговор #169 -: Септември 04, 2012, 14:10:10 pm »
Всичко е до организъм и до лекар  :wink:
« Отговор #170 -: Септември 04, 2012, 15:57:38 pm »
На мен след вековно чакане от 14 дни и невероятно отвратителен ПМС, днес най-после ми цъфна. Добре,че направих кръвен още след 3 ден закъснение, та да не си хабя и нервите, освен психиката. Тестове- само кръвни- за да сте спокойни и сигурни.
« Отговор #171 -: Септември 04, 2012, 16:15:35 pm »
rositka13 благодаря ти за отговора,а продължителността на цикъла ми е 28-30дни,а се надявам този месец  да сме успели, иначе имам някой симптоми като всеки друг месец но ще гледам да се сдържа до края и дано това ми донесе така мечтаните :bfp:  и не само на мен и на всички други който ги чакат с нетърпение

« Отговор #172 -: Септември 06, 2012, 15:10:59 pm »
Здравейте, моми4ета! Възможно ли е 4удото да е станало и въпреки това да ми излязат дежурните пъпки? Би трябвало да ме подминат, нали? Има 1 седмица до предполагаемата М., но сутринта 2 "красавици" цъфнаха 4елно. Трябва ли заради тях да отписвам и този месец или да запазя надежди?
*
« Отговор #173 -: Септември 06, 2012, 18:50:54 pm »
Не позволявай на някакви си пъпки да те сломят , може да са в резултат на замърсяване и куп други причини
*

e36

• **
  • 60
  • http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycl
« Отговор #174 -: Септември 06, 2012, 19:04:11 pm »
Здравейте момичета
От години се надявам да не ми дойде -все треперене броене на дни температури и празни симтоми
И ето месеца в които изках да ми дойде -то не ми дойде Бременна съм без никакви симтоми днес и лекар потварди бременноста
Така 4е се отпуснете уверих се 4е всичко е на психическа основа Даже не треперя и как ще прескоча 3-4 месец така съм спокойна след 3 аборта по мед показатели
Горе главата и се отпуснете Това ви го казва може би кака на почти всички вас на 41 г съм с 1 яйчник бременна в 6 семица и 4 дни
*
« Отговор #175 -: Септември 06, 2012, 19:14:30 pm »
Ехаааа, честито е36!
Най-леката и спокойна бременност ти желая! А на финала хубаво, здраво и ревливо бебе! :bori_006:  :bori_007: :bori_004:
Значи все пак и за нас каките има надежда  :wink:, аз след 3 месеца ще стана на 41 години  :D!
« Отговор #176 -: Септември 06, 2012, 21:30:41 pm »
_RSPECT_, благодаря ти! Хубаво е, когато има някой, който да те обнадежди и подкрепи. Продължавам да си 4акам със силно стиснати палци!

е36, 4ЕСТИТО!!! Сега много спокойствие и позитивни мисли!
*
« Отговор #177 -: Септември 07, 2012, 09:24:43 am »
 Такааа , трябва да ми дойде на 12.09 сле 6 дни.Страшно много ме болят гърдите, отвратителна болка концентрирана около зърната, от 2-3 дена болки в десния яйчник, наложи се да пия спазмалгон , къркорят ми червата и ужасни газове, на всичкото отгоре опъпчивих се все едно съм в пуб-тет.Гади ми се но много леко и то ми се пригажда късно вечер към 22.00 ч. като по часовник.Овуто ми беше, по мои сметки 28.08.За тест е раничко нали? Голямо чакане ми предстои.Ужас и неведение...как се издържа.
Alea Iacta Est!

« Отговор #178 -: Септември 07, 2012, 10:24:44 am »
По принцип тест може да се прави 7 дни след акта в който мислиш че е станало,но не е много надеждно,при някои бременни,се случва хормона да се натрупва по бавно и най добре теста да се прави след закъснение на М,а всъщност кръвен тест за бременност може да се направи 10 дни след акта,така че ако не ти се чака тичай за кръвен веднага ще покаже!Успех
« Отговор #179 -: Септември 07, 2012, 11:09:54 am »
е36-Честито!!!Лека и спокойна бременност и на финала едно хубаво и пухкаво бебче.   sisauska-за красавиците не се притеснявай,аз с първата си бременност бях така до третия месец и след това всичко изчезна лицето ми стана като на кукла.alea-и аз като теб съм с някои симптоми и нямам търпение до неделя и само броя дните и се моля да сме успели този месец,ако лелката не ме посети в понеделник ще правя теста и дано да е :bfp: Пожелавам успех на всички момичета.