0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #120 -: Август 29, 2012, 11:38:12 am »
Днес моята прекрасна принцесанавършва 10 годинки, да е жива и здрава и да я зарадваме с едно бебенце :)
Alea Iacta Est!

« Отговор #121 -: Август 29, 2012, 21:12:33 pm »
Момичета бях на преглед днес и за съжаление няма бременност.... :( :( :( :(. Имам леко уголемен десен яйчник. Днес малко ми прецапа и сигурно ще ми дойде утре. Та така.. от мен - успех на всички които чакат и дамо резултата да е положителен :* Аз оставам за другия месец с пълни сили :)

Алеа да ти е жива и здрава малката принцеса, само хубави моменти да има :)
« Отговор #122 -: Август 30, 2012, 10:03:02 am »
Какви са тия тестове за бременност??? :oops: osi_7 osi_7 osi_7 За пръв път през живота си виждам невалиден тест за бременност.... без никакви черти. Четох по-долу, че сега пазарът е залят с некачествени тестове.. Еее и точно на мен да се падне!  :( :( :( Утре ще трябва да повторя опита. нещо не ми се връзва. Идва ми на 36 дни, а вече съм със 5 дневно закъснение.... Бях се притеснила и на 21.08. бях направила един, но той беше отрицателен, вероятно съм подранила. Доки ми е в отпуска... :(
« Отговор #123 -: Август 30, 2012, 10:04:37 am »
alea, да ти е жива и здрава малката принцеса и да те радва много!  :bighug: :hbirth: :balk_12:
« Отговор #124 -: Август 30, 2012, 10:05:50 am »
velvett:bighug: Стискам палци другият месец да видя от теб  :bfp:
« Отговор #125 -: Август 30, 2012, 12:40:10 pm »
elea честита ти рожденничка със закъснение да ти е жива и здрава и много да те радва и скоро да я зарадвате с новинат че ще става кака.Момичета вече втори месец не спират да ме болят гърдите и са на камък преди 10-15 дена ходих при доки и той каза че няма нищо обезпокоително,но те продължават без да спират даже и след предния цикъл нищо не се промени сега на този ще видим как ще е но силно се  надявам да не ми дойде.Имали някоя която е била така или е,за да обменим опит

« Отговор #126 -: Август 30, 2012, 12:50:04 pm »
marinavdp,аз бях така два месеца,из нета се бях разровила и и доки бях питала,а тя и в нета пишеше че това се получава когато не се спука фоликула,ти пак си имала овулация,но при М не се е спукал фоликула,което пук означава,че е възможно да се заченат и близнаци!Надявам се съм полезна също така ако продулжават отиди пак и искай да ти изследват хормоните,все пак са неприятни болки!
А и нещо което ще послужи на всички бебеправещи днес попаднах на него !
http://mamita-bg.com/2012/08/30/%D1%81%D0%B8%D0%BD%D1%8F-%D0%BB%D1%83%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%BE-%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%B5/
« Отговор #127 -: Август 30, 2012, 14:50:18 pm »
Здравейте, така като ви следя от мин.седмица, а и като слушам от приятелки, този месец циклите на всички са пощурели. Почти всички се движат с огромно закъснение, или им идва по 2 пъти. На мен ми закъснява вече 7 дни, като от 6 мес.насам ми е като по часовник на 27 дни. Правих един тест(Престо), на който се появи изпарителна втора чертичка ;) Имам всички възможни симптоми на бременност(очевидно са по-скоро тежък ПМС), като аз по принцип нямам никакви болки-просто ми идва. Пуснах кръвен-тотално отрицателен- още преди 3 дни. Но ни вест ни кост от цикъл- ако не знаех,че кръвния е 100% верен, щях да съм сигурна,че съм бременна. Стискам палци при вас да има + :)
« Отговор #128 -: Август 30, 2012, 14:55:27 pm »
afrodita279 Съгласна съм с теб. Да, най-добре е да се пусне кръвен, наистина дава 100% резултат. Въпреки, че е с една идея по-скъп от уринарните.
« Отговор #129 -: Август 30, 2012, 15:08:33 pm »
Май е така.знам че е лееееко рано,но днес и онзи ден си направих тест-естествено отрицателни.ще чакаме друг месец явно да е нашия

« Отговор #130 -: Август 30, 2012, 15:34:03 pm »
kamelia_1326 много ти благодаря за отговора,а инфото е много интересно и препоръчвам на всички който бебеправят да го прочетат и утре вечер да действат по въпроса за бебчо и успех на всички дано скоро някой се похвали :bfp:

*
« Отговор #131 -: Септември 01, 2012, 08:59:58 am »
Здравейте милички бъдещи мамчета :), този месец имам усещане , че се е случило нещо , понеже имам отново всички симптоми на бременна  :D...както винаги.Така гърдите ме болят страшно много и то само отпред и зърната, направо не мога да се изкъпя, и ми се гади.Само дано не си внушавам, понеже всеки месец нещо различно ме боли и все го мисля за симптом, но този месец имам едно вътрешно усещане, че може би.....!Споделям на Вас и се радвам , че ви има защото тези притеснения и вглеждания  всеки месец само Вие може да ги разберете.Успешен и прекрасен уикенд на всички!
Alea Iacta Est!

*
« Отговор #132 -: Септември 01, 2012, 11:59:24 am »
здравейте и от мене , имам 1 въпрос ... Преди 4 месеца и малко ми правиха аборт :balk_145: и от тогава М ми е нередовен ту 39 дни , ту 20 , ту 35 ... и сега имам съмнения че съм бременна но тестовете ми показват - понеже не знам кога трябва да ми дойде ги направих днес и преди 8 дни и двата са отрицателни (последната ми М беше на 02.08). Въпроса ми е как да разбера кога да направя теста, за да е точен , било то + или - ? Имам леки придърпвания в яйчниците от около 2 седмици , главоболие , преумора , отпадналост, сънливост и завишен апетит , тези ги имах и при 1-та бременност + ужасни болки в гърдите , моля ви помагайте !
« Отговор #133 -: Септември 01, 2012, 12:36:58 pm »
Миличка, съжалявам за това което ти се е случило. Предвид нередовния ти цикъл, най добре си пусни кръвен тест или се посъветвай с доктор.Ако искаш изчакай няколко дни , направи си уринен тест, след него пусни кръвен, независимо от това какъв е бил резултатът от уринния. Стискам ти палци ,късмет
*
« Отговор #134 -: Септември 01, 2012, 13:51:00 pm »
Здравейте милички бъдещи мамчета :), този месец имам усещане , че се е случило нещо , понеже имам отново всички симптоми на бременна  :D...както винаги.Така гърдите ме болят страшно много и то само отпред и зърната, направо не мога да се изкъпя, и ми се гади.Само дано не си внушавам, понеже всеки месец нещо различно ме боли и все го мисля за симптом, но този месец имам едно вътрешно усещане, че може би.....!Споделям на Вас и се радвам , че ви има защото тези притеснения и вглеждания  всеки месец само Вие може да ги разберете.Успешен и прекрасен уикенд на всички!
успех с теб сме ;)  :crossfingers:
*
« Отговор #135 -: Септември 01, 2012, 14:07:55 pm »
_RESPECT_ изчакай няколко дена и си пусни кръвен тест, така е най-сигурно ;)
Моя проблем е, че в града в който живеем кръвните тестове излизат много къно. Цикъла ми е изклучително точен на 28 или 29 дена най-късно, но този месец имам 3 дена закъснение, правих си тест отрицателен!Моля ви кажете, възможно ли е да съм бременна и теста да не отчита при 3 дена закъснение, според мен би трябвало да има поне бледа 2ра черта. Какво се случва? Не знам какво да си мисля, май ще трябва да посетя доки, но пък и той е в отпуска! :(
*
« Отговор #136 -: Септември 01, 2012, 14:36:53 pm »
_RESPECT_ изчакай няколко дена и си пусни кръвен тест, така е най-сигурно ;)
Моя проблем е, че в града в който живеем кръвните тестове излизат много къно. Цикъла ми е изклучително точен на 28 или 29 дена най-късно, но този месец имам 3 дена закъснение, правих си тест отрицателен!Моля ви кажете, възможно ли е да съм бременна и теста да не отчита при 3 дена закъснение, според мен би трябвало да има поне бледа 2ра черта. Какво се случва? Не знам какво да си мисля, май ще трябва да посетя доки, но пък и той е в отпуска! :(
Може теста да греши, ако си била с по късна овулация..това е мое мнение, или по точно така съм чувала :).Дано да греши теста и да си бременна.Докато няма М винаги има надежда!
Alea Iacta Est!

*
« Отговор #137 -: Септември 01, 2012, 14:54:02 pm »
дано да е така alea  :youwoman: но вече нямам никаква надежда, след токлова отрицателни тестове, просто искам, да дойде и да си отиде лалката, и да почваме ловуването  :bed:
« Отговор #138 -: Септември 01, 2012, 15:21:29 pm »
Аз отпадам от този месец-вчера ми зацапа на няколко пъти и реших че няма да дойде,тъй като по принцип ми тръгва от веднъж.е,да,ама не.тази сутрин си тръгна червена кръв и болките се появиха.успех на останалите

« Отговор #139 -: Септември 01, 2012, 17:21:56 pm »
Здравейте дами,

От няколко дни съм се заровила във форума и реших и аз да се допитам до вашето мнение. Този месец с приятеля ми спонтанно решихме да спрем да се пазим, но без сериозни заявки за успех от първия път. Преди няколко дни обаче, започнаха странни усещания /тежест и бодежи в яйчниците, леко уголемени гърди, ужасно подут корем, тежест в стомаха и леко гадене след хранене/ и отворих календара.  Оказа се, че сме имали контакт в ден, определен като фертилен в календара на Зачатие - ден 10 от началото на МЦ. Симптомите започнаха на ден 5 от контакта. За съжаление последната година МЦ. е доста неточен и е между 24 и 28 дни.
Днес е ден 7 от контакта и се чудя дали да не пробвам с един тест Presto... Вие как мислите?