Врабчо, като цял мен ме следи Михова, но в края на август е отпуск и реално прегледът ми ще е при Сигридов (за първи път). Аз записах час и при Томова още преди време, защото не бях сигурна дали в Малинов правят ФМ.
Първоначалният ми избор беше Марков за ФМ, но при него нямаше часове, затова записах Томова, десет дни по-късно от клиниката на Марков ми звъннаха да ми кажат, че има извънреден прием един ден и може да ме прегледа. Така имам вече три часа за ФМ, при Сигридов, Томова и Марков. Първоначално мислех да откажа този час при Марков, сега обаче си мисля, че по-добре да ида, нищо че ставам параноична.
valentina, kолкото до отизивите, и аз изчетох света. лични впечатления ще мога да дам чак след месец, но има и един друг момент. Преди 8-9 години хвалебствията за д-р Мазнейкова бяха много големи, както и за лекарката, която ми следеше бремеността тогава. Аз самата имах много добри впечатления и от двете, както и от апаратурата на Мазнейкова. Не мога да ти опиша изумлението си, когато прочетох за тях какво се пише сега. В тази връзка отзивите са хубав ориентир, но в някакъв момент просто избираш и...това е.