0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: забременяване в Бургас
« Отговор #20 -: Октомври 30, 2012, 11:36:14 am »
Ами утре в 11.30 съм на преглед с всички изследвания. Афродита дано си права, но доктора каза че докато не ме прегледа и не види всички изследвания не може да каже дали е притеснително това че се покачва по бързо. Но прозвуча като че не е много добре. А може просто да е бил зает в момента. Утре ще знам повече.
« Отговор #21 -: Октомври 30, 2012, 13:08:36 pm »
Вижте какво намерих относно ЧХГто
http://www.babymed.com/normal-hcg-levels-pregnancy
« Отговор #22 -: Октомври 30, 2012, 13:40:11 pm »
Ами нищо ново не пише и най-важното:
There is really no single normalhuman chorionic gonadotropin hCG level and there is a very wide range of human chorionic gonadotropin hCG levels values as pregnancy progresses.
То лекарският ти час е близо и наистина само той може да каже дали всичко е ок.Ти си в началото и засега най-вероятно ще се види само сак, следв.седмица -ембрион и по-натам сърце.Недей да четеш повече,само ще се дообъркаш, по-добре си почини и свърши нещо приятно,знам,че само за това мислиш, но така ще мине по-бързо времето... :D
« Отговор #23 -: Октомври 31, 2012, 13:17:16 pm »
Бях на лекар. Видя се плоден сак с размер 4.8 мм. Доктора ми каза че засега нищо повече не може да ми каже и да отида след 20.11 за да видим дали има ембрион с тупкащо сърчице. Утре ще изследвам пак пролактина и TSH. Попитах го за животните в къщи и той каза че кучето не е проблем но за котката да изследвам и 2 вида токсоплазмози. Сега се ровя в нета за големина на плоден сак по седмици но засега нищо не намирам. Моля помогнете ми ако знаете някой сайт. Знам че съм една крачка по близо да успеха но тези 20-25 дни как ще минат... няма да се успокоя докато не видя сърчицето да тупка. Айде давайте и вие да се притесняваме заедно за резултатите от предстоящите прегледи. Така не искам пак да стане аборт.

П.П. Афродитче, хем се радвам тихичко за успеха досега (абортите ми бяха с ниски нива на хормона, а сега той се покачва добре), хем искам да съм подготвена и за най лошия край. Правя доста приятни неща, котарака се е вманиачил да спи долепен до корема ми и е много галовен, чак не мога да спя спокойно нощем. Имаче все ходеше да се гуши в Петър. Ходя на по дълги разходки с Кара - кучето и се усмихвам постоянно. Но относно секса доктора каза че предвид двата ми спонтанни аборта да пусна човека малко да си поживее по чуждо  osi_19 :dance2: :bellydance:, а аз си оставам на сухо. Ох, дано си заслужава
« Последна редакция: Октомври 31, 2012, 13:19:48 pm от rosi.to »
« Отговор #24 -: Октомври 31, 2012, 13:28:24 pm »
Афродитче, ама ти май си бременна, а?
« Отговор #25 -: Октомври 31, 2012, 14:53:28 pm »
Роси,мн се радвам,времето минава бавно,но трябва да мислим озитивно,аз не знам за големи ата на плодния сак,мисля че щом го има,това си е супер-една малка победа за теб-не е извънматочна и не е гроздовидна:)) аз също имам котка с малко котенце-изследвала съм токсоплзмоза-за стара инфекция и нова,нямам нито една,и ще си правя теста за нова вс месец,защото наши знаеш,че ако си я карала,имаш имунитет.сега малкото коте също ми спи на корема:)
Момичетата,които сме минали през аборти сме много чувствителни и притеснтелни,което е нормално,затова стискам палци да си спокойна до прегледа!
*
« Отговор #26 -: Октомври 31, 2012, 14:55:52 pm »
Rosi честито ,момиче!  :)Стига си се ровила из нета ,ще влезеш в някой филм, от който няма излизане... :lol: :lol:радвай се на живота и на все още хубавото време,че от тук нататък ще ти става все по тежко/и в преносен и в буквален смисъл/ :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #27 -: Октомври 31, 2012, 15:29:23 pm »
Oх, фирмата е в криза, да не мислите че е лесно по цял ден да седя пред компа без работа и да се чудя какво да правя. Знам че съм направила една голяма крачка (не за човечеството а за моето бебче :balk_48:) но предстоят още толкова много... и на всяка една може да се спънеш. Отделя ли се от работното място почвам да мисля за много неща - да сготвя, изчистя, да обърна внимание на трите любими същества (Петьо - мъж, Тирас - котарак и Кара - немска овчарка), животните цяла вечер си играят и ме развеселяват, Петьо от време на време им се скарва че вдигат много шум, а аз му викам: "а ти какво очакваш да е ако има деца". И така вечерите ми минават в приятна обстановка, но на работа само се ровя в нета. Ако имах работа със сигурност нямаше толкова много да го мисля.
Афродитче, значи и твоето коте усеща, аз се чудех възможно ли е да си внушавам, защото Тирас до преди няколко дни ме гонеше само да ми суче пръстите (аз го свикнах от малък, беше ми приятно но в последствие няма отучване) и като не му давам почва да ме хапе. От няколко дни обаче легна ли и той веднага идва, ляга ми на корема и почва да мърка, пак се сеща от време на време да суче но като си скрия пръста в юмрука, вместо да ме хапе ме ближе (той от кучето се научи да ближе). Странно, те животните много неща усещат за разлика от нас. Дано поведението му е добър знак.
*
« Отговор #28 -: Октомври 31, 2012, 15:40:42 pm »
Ха,чудесен повод да се научиш да плетеш,например.В една друга тема видях неща ,които много ми харесаха... :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #29 -: Октомври 31, 2012, 15:52:03 pm »
Ами аз знам,че животните са много интуитивни по принцип,така че сигурно усеща.знам и какво е постоянно да имаш нужда да се ровиш да четвш и в повечето случаи да се шашкаш.затова аз си казах в един момент-стига.пак чета,но доста по-умерено.:)надявам се всичко да е наред,а ако почувстваш нещо нередно,трябва да можеш да се свържеш с лекаря си.тук има форум за бременни,то те там са доста напреднали,но и имат доста опит,можеш да се включиш ако имаш въпроси.просто са по-посещавани и ще ти обърнат внимание,защото така в отделна тема ако специално не търсиш,трудно се вижда:) ще се радвам да ме държиш в течение
« Отговор #30 -: Октомври 31, 2012, 16:05:37 pm »
Ами да, регистрирах се в бг-мама и там едно момиче вече ме успокои че тя с нейното  живо и здраво момиченце е отишла за първи път на преглед с 10 дни закъснение и плодния й сак е бил 5 мм. Т.е. моя си е със съвсем нормални размери за 6-7 дни закъснение
« Отговор #31 -: Ноември 01, 2012, 11:22:17 am »
Афродита, днес ми излезнаха резултатите. ТоксоплазмаIgG е с положителен резултат - 97.4 (реф.ст >8 е положителен) Токсаплазма IgM е отрицателна 0.19 (реф.ст <0.9 е отрицателен). Четох в нета преди да си видя резултата че ако ТоксоплазмаIgG е с високи стойности това значело че организмът изработва антитела и траен имунинет. Ти какво знаеш по въпроса. Твоите стойности как са
« Отговор #32 -: Ноември 01, 2012, 11:26:40 am »
Да,супер са реЗултатите,оттук нататък няма за какво да се притесняваш.може да се пазиш малко,разбира се,знаеш-при смяна на тоалетна и т.н. Мий ръцете,но като цяло антителата се предават на плода и сте с имунитет:) Но нека все пак да ти потвърди и лекар.
« Отговор #33 -: Ноември 01, 2012, 12:06:39 pm »
И доктора каза че това е възможно най благоприятния резултат. Пролактина ми е 728 което е съвсем нормално за ранна бременност, но TSH все още ми е висок - 3.55 и трябва да увелича приема на еутирокс.
Защо ми е толкова подтиснато днес... сигурно от мрачното време и защото вчера се посдърпахме малко с бъдещия татко  :balk_144:
« Отговор #34 -: Януари 24, 2013, 11:13:13 am »
здравейте и от мен. от 3 години живеем в Бургас искаме бебе,преди 2месеца родих в 7мия м. мъртво бебе с диагноза хидроцефалия. за щастие аз съм в отлично здраве. сега чакам цикъла утре,но имам и съмнения- безсъние, изтръпнали ръце,набъбнали вени на гърдите и разстройство. правих кръвен тест- отрицателен 0.16,но го правих 4 дни преди очакване на цикъла.
лекаря ми беше Люцканов ,доволна сън, но не откри заболяването докато не родих. Занапред мисля да ходя на консултации в София.
*
« Отговор #35 -: Януари 24, 2013, 13:15:23 pm »
princesaIrulan няма смисъл да пишеш във всички теми едно и също.Задавай въпросите си и ще ти се отговори, е не веднага, но рано или късно някой ще ти отговори.

« Отговор #36 -: Февруари 01, 2013, 15:06:19 pm »
Ех, Роси, колко неща съм изтървала. Съжалявам, че не съм влизала тук  :( Честито за бебчо!  :youwoman: Супер!  :dance2: В коя седмица си вече?
« Отговор #37 -: Февруари 07, 2013, 00:57:10 am »
Гамишев е много добър наистина! Лека бременност1
« Отговор #38 -: Февруари 09, 2013, 21:17:22 pm »
princesaIrulan, добре си го намислила - в София е най-добре. Ако, може да отидеш в МЦ "Фемина" - там, казват, че са най-добрите, които правят фетална морфология. Дай Боже скоро да те споходи Чудото и всичко да бъде наред този път!  :bighug: :goodluck: