0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Показваме....домашните си любимци
« Отговор #300 -: Април 30, 2006, 09:51:31 am »
Цитат на: pgzenga
Ето и моите гадинки

Котето да е  от цирка, леле къде се е качила-а-а-а. :D
*
« Отговор #301 -: Април 30, 2006, 22:36:13 pm »
http://www.sladur.com/tools/cgi-bin/pic3.php?ID=14408&more=1

Това съм аз и моят домашен любимец...
 :lol:  8)
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #302 -: Май 01, 2006, 02:40:27 am »
Цитат на: fanta_21
http://www.sladur.com/tools/cgi-bin/pic3.php?ID=14408&more=1

Това съм аз и моят домашен любимец...
 :lol:  8)

;), много си сладка
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #303 -: Май 02, 2006, 18:53:39 pm »
pgzenga  - кучин е страхотно бижу... кат го гледам ще стане като моя глезанчо ... :-))) Източноевропейска или немска овчарка???

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #304 -: Май 02, 2006, 19:12:37 pm »
Кучето ми е женско - Тара и е източноевропейска овчарка. Голяма глезла е и е много добричка...
Котаракът Митьо е голям разбойник... /то се вижда от снимката/
« Отговор #305 -: Май 03, 2006, 09:57:25 am »
Цитат на: pgzenga
Кучето ми е женско - Тара и е източноевропейска овчарка. Голяма глезла е и е много добричка...

Хихиккк, значи като моя разбойник... Ние сме момченце и сме вече на 6 години и половина...

Ето го:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #306 -: Май 09, 2006, 10:43:36 am »

« Отговор #307 -: Май 09, 2006, 10:52:19 am »
Бебе, какво си му развявала пред муцунката, та така вакуумно се облизва?Много е сладък,их, козинка като пухче!!! :a_cat_05:
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #308 -: Май 09, 2006, 11:27:05 am »
Това е моят подарък за 30-ия рожден ден от Милото.
Малката красавица се казва Биски и е нашето бебче.

http://us.a2.yahoofs.com/users/43e84451ma3d9d719/c47ere2/__sr_/556dre2.jpg?phgVFYEBGw9vITbZ

« Отговор #309 -: Май 09, 2006, 19:25:21 pm »
Ето ги и моите сладурчета-http://picvalley.net/show.php?2006/05/09/86e800ca03ea40066555a85ddcc76e23.jpgтова е Сара-моята немска овчарка,а това следващото е моето сладко мини хамстерчеhttp://picvalley.net/show.php?2006/05/09/9fad0bbe41bff124f1b5b6c274dd11dd.jpg
и след него-папагала ми http://picvalley.net/show.php?2006/05/09/ae30c371cc90fdc4458b48b58235d974.jpg
*
« Отговор #310 -: Май 09, 2006, 21:17:59 pm »
Езра,много ти е готин хамстера.
аз съм им почитателка.Имала съм(преди доста врема) хамстери(21).
Много ми се иска да си взема пак,но котарачката набързо ще му види сметката. :lol:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #311 -: Май 10, 2006, 11:31:30 am »
Mini, облизваше се от кисело мляко - луд е по него, ама аз всъщност си снимах букета за РД от милото и случайно съм го хванала в тази ситуация :P   После много се смяхме на снимката като я видяхме :)

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #312 -: Май 10, 2006, 11:35:17 am »
Езра, и на мен хамстерчето много ми е сладко  :a_mouse_01:

*
« Отговор #313 -: Юни 06, 2006, 21:24:08 pm »
Момичета,
обръщам се към вас с молба за съдействие.
Ясно е,че всички тук вече си имаме домашни любимци и ми е ясно,че обичате животните.Ако около вас има някой,който желае коте-казвайте.
Имаме една котка,която е на блока.Тя роди 5 котета.Те вече са достатъчно големи,за да могат да се гледат.Много ми се иска да им намеря дом.Голяма част от комшиите,обаче не обичат животните,сърдат се че малките щапуркат насам-натам.Има и доста злонамерени и ме е страх да не ги изхвърлят.
Затова се сетих да ви помоля за съдействие.
 :kittenyarn:
« Отговор #314 -: Юни 07, 2006, 08:55:23 am »
влез и пусни обяви и в дир-а и в dog.bg.
СТискам палци за мъниците, пиши после как са се развили нещата.
Просто в сайта тук е по-малка вероятносттяа да им намериш стопани.
Аз съм пускала за бездомни кученца в дог.бг и повечето вече имат нов дом.
Ако се затрудняваш пиши ми на лс.
*
« Отговор #315 -: Юни 07, 2006, 10:22:05 am »
И това е помощ.
Аз не се бях сетила за тези варианти.
Пуснах в dog.bg и ще чакам.Ще пиша разбира се.
Благодаря за съвета!
Един ден с Шива!
« Отговор #316 -: Юни 20, 2006, 22:33:33 pm »
Един ден с Шива!  

Сутрин, когато стана за работа тя още спи на одеалцето си. Гушната на кълбенце, понякога сложила лапичка върху муцунката си срамежливо. Чува ме и надига глава. Протягам ръка и тя услужливо се надига още малко, за да я почеша зад ушите. Става, тътри се след мен и ме наблюдава докато ровя да й чистя тоалетната ...

Тръгам за работа. Бърз поглед към мен, докато затварям вратата ... и къщата е вече нейна!!!

Какво прави по цял ден за мен е загадка. Не яде много, във всеки случай. Сигурно спи, дебне из банята за хлебарки или се излежава върху забранените места. Понякога намирам улики - полепнали котешки косми и малки сиви стъпчици от бентото по плота. Съботите и неделите я засичам как се е позиционирала върху някое слънчево петно на пода в полутечно състояните и мижа.

Когато е разгонена пее. Издава тъжни, протяжни звуци или гъргори звучно. Сигурно съседите й се радват. Не мога да си представя някой да не се радва на такъв концерт.

Вечер като се прибера ме посреща от вратата. Цял ден скука, а ето ме и мен. Може би нося нещо вкусно (души пазарските торби с интерес), а може би просто съм разбрала колко е ужасно да я оставям сама и съм се върнала разкаяна. Просва се на пода по гръб и започва да се въргаля, вири крака и си дава корема да я чеша. В такива моменти аз оглупявам от умиление и започвам да я нареждам с каквато лигава глупост ми дойде наум "Къркорчо, шивенце, маменце, буболинчо, мъничка, душичка ... ". След средно 2 до 5 минути на нея й писва и ме зарязва да си гледа котешките си работи, а аз проверявам дали има всичко в паничката и обирам косми с прахосмукачката. От една дребна котка може да опада козина все едно тибетски як гледам у къщи.  

Вечер се случва да я заваря в коридора, спи върху някой миризлив чехъл или като кръгъл космат таласъм дебне пред вратата и се ослушва за звуци отвън. Само ме поглежда и продължава да си мисли за нейните си неща.

Когато си легне преди мен и отида да я погаля за лека нощ примигва и сякаш безучастно тупа с опашка, но ако си сложиш ухото близо до нея можеш да я чуеш как дискретно пърпори от удоволствие. Като реши да прояви благоволение ми ближе ръката, а ако се опитам да си я дръпна ми я хваща с нокти, изръмжава сърдито и ме захапва леко - "Недей да ходиш никъде, стой тука докато свърша!"

Тази седмица направих едни велики клипчета как си играе на стария стол-катерушка, умирам да ви ги покажа ... обаче са много големи ... по 70 мегабайта са едното.
*
« Отговор #317 -: Юни 22, 2006, 17:07:57 pm »
Ето и моя Пухи. Снимката е от миналата година, сега вече сме пораснали и помъдряли.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=44845
« Отговор #318 -: Юни 22, 2006, 19:31:44 pm »
ironic_, направо ме разплака. Сетих се за времето когато и аз имах коте /котарак/, стана ми много мило.

:kittenyarn:  Пускай клипчетата.
Obi4am vi !!!    
« Отговор #319 -: Юни 23, 2006, 14:42:30 pm »
Виж клипчето (4МБ общо)

Малко е пикселизирано, но за да мога да го кача в нета се наложи да го оптимизирам.  :)