0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Показваме....домашните си любимци
« Отговор #1060 -: Септември 24, 2007, 19:49:56 pm »
Много са красиви,vkt,и ние ще си вземем две кучета като се преместим в къща някой слънчев ден!Още спорим за породите...
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #1061 -: Септември 24, 2007, 21:29:30 pm »
  vkt  , Арес го помня,сладур със готини зъбки,а Дона колкооо е голямааа за 8 месеца!Да са ви живи и здрави и дълго да ви радват! :bighug:
« Отговор #1062 -: Септември 25, 2007, 08:39:48 am »
Добро утро момичета, ще опитам отново да пусна снимки

[img]http://images21.snimka.bg/004064048-big.jpg/img]
*
« Отговор #1064 -: Септември 25, 2007, 08:56:53 am »
Жекова, rouzi-anna мерси от името на Кари :) и да ги цункате от нея  :lol:

vkt големи красавец и красавица са твоите любимци, пу пу

titali_ браво за снимките
първото куче порода чао-чао ли е? имаме тук един лекар, който разхожда вдно такова куче - много послушно :)
а второто - направо манекен  :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #1065 -: Септември 25, 2007, 09:08:38 am »
Не съм изпращала досега и ми е малко трудничко, или съм си малко тъпичка :lol:
Да чао-чао е, много послушна и мързелива. А Лъки е голям тарикат някаква смеска е но си го взехме с голямо желание нищо че не е породисто.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #1066 -: Септември 25, 2007, 09:47:04 am »
  titali_ ,я сега кажи как се казват двамата сладури. :wink:Колко са големи и къде си ги гледате?
« Отговор #1067 -: Септември 25, 2007, 10:14:05 am »
Тара е чау-чау на 8 години е, женска, а Лъки нашия мъжкар няма си порода миличкия и е на 6 години.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #1068 -: Септември 25, 2007, 14:59:33 pm »
Много отдавна не съм влизала в тази тема...... ама то страхотни животинки имате, момичета, браво!! :D

Vtk, страхотни овчарки :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #1069 -: Септември 25, 2007, 17:27:58 pm »
Много са хубави любимците на всички! :)
А сега аз моля за помощ - от 6 дена имам коте (казва се Йода и е на 2 месеца) и още не  съм спала повече от 2 часа на денонощие.  :( Много му се играе на това бясно коте и незная какво да го правя. На работа не съм пълноценна, а се налага (нали ни трябват парички за инвитро).
Притеснявам се да не ми се разсърди, ако го затворя в кухнята. Дайте ми съвет как да се справя с положението, моля!  :?
« Отговор #1070 -: Септември 25, 2007, 18:02:58 pm »
Малките котета са по-буйни и ранобудни. С възрастта ще улегне. Бъде търпелива с него и не му се карай, котките са деликатни създания.
*

Osiana

• 4888
« Отговор #1071 -: Септември 25, 2007, 18:05:40 pm »
Такива са малките котета, много играят като малки.... особено вечер, това е генетично заложено, защото вечер излизат мишките.... :lol: Щом толкова играе значи е в отлично здраве. :D

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
*
« Отговор #1072 -: Септември 25, 2007, 19:40:39 pm »
TA ще свикнеш :) и аз взех Кари на 2 месеца, първата седмица не успях да спя повече от 3 часа и то разпокъсано, после взех да свиквам но мина месец докато започна да се будя чааак в 5 сутринта с котето, а сега си се будя нормално за работа (след 2 месеца и малко, т.т Кари е на 4 месеца и малко).
Ако затвориш вратата, ще мрънка, драска, но ще си намери местенце и ще се кротне, зависи ти какво искаш :)
Хайде добре дошла в отбора  :lol: :lol: :lol:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #1073 -: Септември 25, 2007, 21:36:53 pm »
 ТА,домашните котета с времето се нагаждат към ритъма на стопанина.Някои-по-бързо,други-по-бавно.Моят вече почти през цялата време на денонощието спи,няма такъв мързелив котарак!Вечер спи при нас и докато не стана,и той не става.
 Тази особа Йода от какъв пол е? :lol:
*
« Отговор #1074 -: Септември 26, 2007, 07:44:13 am »
Рони, нищо деликатно не виждам в него още :) - весело и игриво бебче е. Аз не съм много търпелива, но с него съм даже много мила - качва ми се на главата и в прекия и преносния смисъл. За мен е важна работата ми (скоро ми изтича изпитателния срок и на това място ми харесва). Тази нощ като че ли беше кротко котето до окло 4 през нощта. Тогава го пуснах да беснее в кухнята и май усетих как да се справя с проблема :).Иначе то е най- слдкото мъркащо нещо на света. Скоро ще ви пусна снимки. Нямам опит с котета и ше се нуждая от съветите ви.
А Йода май за сега е момиче. Но когато спи и я вдигнеш си прилича съвсем на Йода - изглежда сърдита и самовглъбена, но няма такъв бяс иначе.
« Отговор #1075 -: Септември 26, 2007, 11:05:43 am »
Но когато спи и я вдигнеш си прилича съвсем на Йода - изглежда сърдита и самовглъбена, но няма такъв бяс иначе.

Интересно описание. :D Да, моля те, пусни снимки!
*
« Отговор #1076 -: Септември 26, 2007, 23:10:49 pm »
Имам страхотна пит булка на 10 г. малко е по едричка от обикновеното /37кг/ чисто черна с бяло петно на гърдите. Досега си играе като малките кученца а в момента е майка на един плюшен заек. Много обича хора, особено деца. Много е  умна,изпълнява всички команди. :a_dog_04:
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #1077 -: Септември 29, 2007, 14:25:43 pm »
VKT,СТРАХОТНИ КУ4ЕТА :dogrun:

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
*
« Отговор #1078 -: Септември 29, 2007, 20:47:35 pm »
*

Osiana

• 4888
« Отговор #1079 -: Септември 29, 2007, 21:05:50 pm »
Fanta, това куче твое ли е? Ми то много сладко, бе. Голям сладур. :)