Олеле, кит кат, само чакам някой да ми каже-айде, няма ли да преселвате Теодора някъде?Направо ще му.....
Ама вие много хубаво му казвате.Тедка спи ПРИ НАС НА ЛЕГЛОТО, ДАЖЕ МЕЖДУ ДВЕТЕ ВЪЗГЛАВНИЦИ.Ако на някой това не му харесва да не идва вкъщи, не съм го канила.Паспорта на Теди е изряден като ученически бележник (хм..много относително сравнение, но разбрахте какво имам в предвид).Козината и не е толкова дълга, но пролет и есен поне веднъжа на ден я минавам със специална ръкавица за отстраняване на излишната козина (продават се във всяка ветеринарна амбулатория).Теодора няма да мръдне от дома и толкова.Ако нещо се наложи ще измислим нещо, примерно мъжа ми ще спи с нея в другата стая, а аз с бебето в спалнята...знам ли, то да се стигне до появата на бебе!Благодарение на нея в стремежа си да я догони, бебео ще се няучи да върви по-бързо, може и да проговори заради нея.Пак казвам-да се стигне до появата на бебе, пък тогава ще му мислим.Но съм твърда,че Теодора си остава у дома.
Сега се замислих,че само ако бебо направи някаква голяма алергия, което е много рядко, ама с моя тъп късмет, знам ли..но и тогава ще намерим решение.Тези алергии се лекуват нали?Малеее, в какви размисли само изпаднах.
Моля за извинение.