0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Показваме....домашните си любимци
« Отговор #920 -: Август 07, 2007, 15:53:59 pm »
Те са месоядни. Ядат насекоми, червейчета и т.н.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #921 -: Август 07, 2007, 15:56:10 pm »
Не червйчета не ядат, ядат гъсеници. Има разлика.

Направила си каквото си могла, браво. Каквото стане - стане, не се тревожи. Нали си направила добро, това е важното.
Успех с гледането на бебе лястовиче.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #922 -: Август 07, 2007, 15:58:13 pm »
Те са месоядни. Ядат насекоми, червейчета и т.н.
Браво! Ти си лястовича нашата гордост!  :flower:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #923 -: Август 07, 2007, 16:02:30 pm »
Така му се зарадвах и го гледам все едно ми е дете, Вечер викам на мъжа "И утре сутринта да нахраниш детето преди да тръгнеш" :D Ставам в 8 и го храня през половин час, абе радост голяма. вече ме познава като ме види и зяпва. Емоции в труден момент приемам с най голяма радост!
*
« Отговор #924 -: Август 07, 2007, 16:29:38 pm »
Абе, вкарвам чиста проба лични разсъждения, ама мисля, че напролет вече няма да е хилавото бебе, а ще е голяма лястовичка, ще има няколко месеца на разположение да си намери другарче и да си направи гнездо.А веднъж да си намери булка или пич и ятото би трябвало да го приеме.Незнам.Ще следя темата с интерес.Може да науча нещо ново.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #925 -: Август 07, 2007, 17:19:17 pm »
Цитат
А веднъж да си намери булка или пич...
Ще вдигнете сватба за чудо и приказ! :lol: :lol: :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #926 -: Август 07, 2007, 20:44:23 pm »
Тва с парфюма е далеч от всякаква логика, не мисля че ще помогне.  :)
Евро, не е така. Има логика ако се опитваш да приобщиш една птица към люпилото. Аз така сложих на една пуйка, намерено петле джинче на улицата. Взех всички пуйчета и петлето напръсках ги с ракия и после ги върнах на пуйката. Тя нали е шматка не разбра разликата и си го отгледа. Той й седеше се на главата. Беше страшна гледка.
 Като дойде време да се колят пуйките и като ревнах  и заявих, че това дето съм го гледала и топлила в пазвата си, не го ям. Нашите продадоха всички пуйки, а петлето изчезна още същата вечер. Аз си мисля, че е отишло някаде където има пуйки. Това им беше първия и последен опит вкъщи да се гледа животно за ядене.
*
« Отговор #927 -: Август 07, 2007, 21:43:46 pm »
Ох, Мари, разчуства ме.Айде и аз да се вмъкна с една историйка.(то аз кога ли съм пропускала)Майка ми от 7 години живее в къщата(бях ви пуснала снимки ако се сещате), а преди това си ходехме само на уикенд.В един момент решиха да сложат няколко кокошки на бункер за яйца и си ходеха и сряда вечер да заредят бункера.Ама взеха да клочат и едната излюпи там няколко.Едното обаче явно не го е въртяла по време на люпенето и му е опекла оченцата.Беше слепичко.Кръстихме го Петко, щото барабар Петко с мъжете.Заради Петко започнахме да си ходим през ден.Аз го вземах при нас, то се свиваше в скута ми и едно много сладко си пееше нещо.Иначе се ориентираше по гласа ми.Беше голям сладур.Познати ни викаха-абе убийте го да не се мъчи, аз обаче НЕ!Аз ще си го гледкам и толкова.Една вечер отиваме, отваряме пилишника да излязат и аз естествено заставам отпред и си чакам Петко с нетърпение да си го гушна.Знам, че беше само едно пиле, но толкова ми беше миличък.Обаче Петко не излезе.Аз веднага скочих вътре.Тука Петко, там Петко-няма го! 8O Излизам пак навън-да не би да е излязал без да го видя-няма го!Пак влизам.В един момент се обръщам и го виждам удавен в супника за вода!Изпаднах в някаква истерия, рев голям и казах-край!Аз повече месо няма да ям.Около 3 години не ядох месо, но после се събрахме с мъжо и малко по малко пак започнах.
Офф, ама и ние едни ревли сме се събрали тука.... :?
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #928 -: Август 07, 2007, 22:23:27 pm »
Офф, ама и ние едни ревли сме се събрали тука.... :?

:lol: :lol: :lol:Направо!Със конкурс да ни търсиш,едва ли ще направиш такава "златна селекция"! :wink:
*

sbubi

• 178
  • красотата ще спаси света
« Отговор #929 -: Август 08, 2007, 17:41:39 pm »
момичета имам нужда от вас за съвет и помощ.кученцето за което се грижа до магазина където работя е застрашено от лоши хора,искат да я убият и трябва да я махна от там въпроса е как ,тя не подлежи на хващане много е плашлива и за да я хвана трябва да я упоя но с какво?ситуацията е наистина много сложна
*
« Отговор #930 -: Август 08, 2007, 17:54:03 pm »
Говори с ветеринар, те имат едни упойващи стрелички.Поне би трябвало да имат.
*
« Отговор #931 -: Август 08, 2007, 18:18:06 pm »
Успех. Дано се справиш.
Абе, какво толкова им пречи животинчето, не знам.............
*

sbubi

• 178
« Отговор #932 -: Август 08, 2007, 18:20:33 pm »
пробвахме вече със стреличка ,вярно имаше успех но на другия ден я изтърваха от клиниката и тя се върна .не ми се иска пак да я подлагам на този стрес
*
« Отговор #933 -: Август 08, 2007, 18:32:57 pm »
Ако е за нейно добро го направи, иначе онези не знам какво искат да й направат. Не мисля, че са  с чисти намерения.
*

sbubi

• 178
« Отговор #934 -: Август 08, 2007, 18:45:57 pm »
о да въобще не са им чисти намеренията искат да я убият
*
« Отговор #935 -: Август 08, 2007, 19:22:11 pm »
Такава жестокост има само при хората. Животните убиват за да ядат. А хората..........
*

baracuda

• 5348
« Отговор #936 -: Август 08, 2007, 20:49:39 pm »
о да въобще не са им чисти намеренията искат да я убият

:x :x :x Ох,такива неща ме карат да.....! :x Моля те,sbubi,обърни се пак към ветеринаря за помощ,помогнете на животинчето,моля те,дай всичко от себе си за да го спасиш!Късмет!Пиши бързо за развитията! :goodluck:
*

sbubi

• 178
« Отговор #937 -: Август 08, 2007, 23:43:19 pm »
благодаря ви за подкрепата момичета ,вече се замислям дали да не е взема в къщи проблема е обаче с моето зверче незнам дали ще я приеме а и моя малко се дърпа.
*
« Отговор #938 -: Август 09, 2007, 17:38:17 pm »
Аз имам въпрос към д-р Рич.
Има ли понятие като Котешки Грип?Ако има какви са симтомите и какво можеш да кажеш за следните:
Непрекъснато гурелясване на очите-дори при постоянно почистване след половин час очите са почти затвотени
Много рядко разстройство-почти без прекъсване тече от дупето нещо като кафява вода-дори когато върви.

Става въпрос за няколко котенца.Поставена съм пред свършен факт, но аз за себе си искам да знам дали изобщо са имали шанс да оживеят?
Не са ваксинирани или обезпаразитявани, става въпрос за дворни.
Благодаря ти предварително!
*

baracuda

• 5348
« Отговор #939 -: Август 09, 2007, 19:59:25 pm »
 :( Мимка,дано намериш лек да им помогнеш!