0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: Показваме....домашните си любимци
« Отговор #800 -: Юли 16, 2007, 20:14:53 pm »
Това и единия домашен любимец (цък, за да видите голяма снимка):
Линда

А тези са в духа на fanta_22:
Маймуняка Монк, а малкото е Муни (Муни казва "I love you",като го натиснеш по корема)

Това е мишката Муши. Тя също мрънка като я натиснеш: "I love you !Обичам те!"

Toва е кенгуруто Гуни и малкия Гунки  :lol:

На последно място, но не по важност е Х'американската акулата Амчо  :lol:

Всички животинки (без кучето ми) са кръщавани
от най-големия домашен любимец - мъжа ми Милен  :lol:

ЕЕЕЕЕЕЕ, това от теб не го очаквах.... :balk_600:
Маймунките да не са ти слабост?
*

eganeva

• 4584
« Отговор #801 -: Юли 16, 2007, 20:17:05 pm »
Ето какво имам за вас. това вече си е жив домашен любимец съвсем истински

Това куче от коя порода е - селска облагородена ли?
 8O
*

eganeva

• 4584
« Отговор #802 -: Юли 16, 2007, 20:26:30 pm »
Смях пред компа :lol:

За тая котка няма ли друго мястооооо?
 8O
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #803 -: Юли 16, 2007, 22:07:09 pm »
 Ей,бандитке! :D Женя-Женичка!А ти с някоя снимка на животно НЕМА ли да се включиш? :D
Пускаш фитилчета,пък се скатаваш! :lol:Я,кажи сега освен мъжа си,нещо друго у вас отглеждаш ли си? :lol:
*
« Отговор #804 -: Юли 16, 2007, 23:17:21 pm »
Да ви кажа какво се случи преди няколко дни.
Бях на гости при нашите. Тръгвам си и отивам да се качвам в колата, която я паркирах до контейнера за боклук. Нещо ми се причува. Поуслушвам се и чувам скимтене което идва от контейнера. От там с пълен глас рев колкото мога да муча, само като си представих една картинка на затрупано коте, едва дишашто. Майка ми се панира, щото не разбра защо рева. Хълцайки и казах, че в контейнера има коте. Взима от дома един стол, и хоп вътре в контейнера, и започва много внимателно да рови и да изхвърля. Преставям си каква сме били картинка, тя заровена в контейнера, а аз хлипайки около него само почуквам за да мяука постояно. По едно време майка ми набарва шаващ найлон. Издърпва го веднага, развързва го, "тъпанарите" завързали торбичката - за по - бърза смърт явно, и хоп две съвсем мънички котета. Личат си, че не са на повече от няколко дни. Едното горкото беше вече доста омаламасано и изнемощяло. Изкъпахме ги, купих мляко и капкомер и сега  майка ми си има и две бебета заедно с тримата мъжкари.
В такива ситуации казвам само, че господ има и рано или късно всичко се връща на тоя свят. Как им го позволи съвестта, това е грехота........
Ще се радвам ако доктор Рич, се включи със съвет за отглеждането им. Това което правим за тях освен храненето разбира се,  е да ги трием с мокро памуче цялото тяло и очетата. Понеже много им се затварят очетата, във ветринарната аптека ни дадоха крем риванол. Също така с памуче им търкаме дупетата за да пишкат. Не знам колко време ще е така, а като дойде време да ходят по голяма нужда. ще се справят ли сами.
Ето ги сладурковците.
*

eganeva

• 4584
« Отговор #805 -: Юли 16, 2007, 23:31:22 pm »
Ей,бандитке! :D Женя-Женичка!А ти с някоя снимка на животно НЕМА ли да се включиш? :D
Пускаш фитилчета,пък се скатаваш! :lol:Я,кажи сега освен мъжа си,нещо друго у вас отглеждаш ли си? :lol:

Преди 15 години имахме немска овчарка - Цезар.
Гледахме го 3 години, после го продадохме.
Трябва да видя някои снимки.

Голям красавец беше.
Но най-вероятно вече е починал.
От време на време си спомням за него.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #806 -: Юли 17, 2007, 00:04:15 am »
Малее, Мари, милите котенца. Ако бях на твое място и аз така щях да направя.

Аз казах и на Мимка, ако имаш възможност намери им котешко мляко, има го и на прах, иначе всико което правиш, си е както трябва. Особено това дето им разтриваш коремчетата и д****цата е много добре, така правят и майките котки. Браво Мари, ти си герой и си толкова добричка .
Ще успеш, вярвам.

П.П. Или се поинтересувай, кое друго мляко се доближава най-много до котешкото.
« Последна редакция: Юли 17, 2007, 00:06:19 am от Osiana »
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #807 -: Юли 17, 2007, 07:20:01 am »
... "тъпанарите" завързали торбичката - за по - бърза смърт явно.

Как не ги е срам и грях тия хора, бе  :(

Очите ми се напълниха със сълзи, горките невинни мъници.

БРАВО за постъпката, Мари!!!

Дано успеете да ги отгледате и да намерите добри хора за тях, личи си, че ще станат красиви!  :a_cat_03:
« Отговор #808 -: Юли 17, 2007, 07:47:55 am »
Ейй, Мари-то ... казвала ли съм ти, че много те обичам????

Едно голямо ГУШ от мен  :lol: Дано да оживеят малчовците, че направо... абе аз си ревнах, само като те четох.... :oops:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #809 -: Юли 17, 2007, 08:20:26 am »
Малеее, Мари, браво, душата!!!!
Аз няма да забравя как извадихме котенца от язовира с майка ми.Гледаме някакви пишлемета вървят около язовира с една чанта и по едно време метнаха чантата във водата.И почнаха да бягат.Майка ми вика-да знаеш тия хвърлиха сигурно някое кученце.Бягаме двете, чантата все явно да се пълни с вода и взе все повече да потъва.Мимка влиза във водата с анцунга, чува се ужасено мяучене.Изкарахме чантата-3 котенца, тъкмо прогледнали.Тогава майкини не живееха още там, а ходехме само за уикендите.Айде в града, спринцовки, мляко...после един бивш колега на майка ги взе за вилата си.
Хора всякакви-изроди!За съжаление не можем да спасиме всичките, но поне тези които можем....
*
« Отговор #810 -: Юли 17, 2007, 08:53:00 am »
Мари браво на вас! Стана ми тъжно като разбрах как си ги намерила, но са имали късмет душиците! Големи сладури!  

Аз като бях малка станах свидетел на потресаваща сцена, която никога няма да забравя. Ама бях едно хлапе на 6-7 години, което едва от земята се вижда, а ония гамени бяха едни батковци... Бяха вързали една котка с въже за врата, провесена от една асма, а в устата бяха напъхали цигара! Беше ужасно! Спомням си, че се разплаках и обърнах глава настрани... До ден днешен съжалявам, че не можах да спася котето :(
*
« Отговор #811 -: Юли 17, 2007, 16:25:14 pm »
Ето малко снимки от яслата.
Нашите днес ги няма и се наложи аз да ги гледам. Първото хранене мина като на изпит, изпотих се 105 пъти цялата докато ги хранех. Важното е, че се нахранихме, изпишкахме и измихме и всичко мина ОК.
След малко отивам за следващото хранене.
*

sbubi

• 178
  • красотата ще спаси света
« Отговор #812 -: Юли 17, 2007, 23:52:06 pm »
като чета и ми става тъжно немога да разбера що за хора са за да хвърлят котетата в контейнера,нищожества.и аз и имам едно кученце за което се грижа то е бездомно живее на улицата до магазина където работя голяма е душица само да знаете как ми се радва като ме види а като почивам чак ми е мъчно че немога да я видя кръстили сме я сърничка защото е много игрива толкова ми е тъжно за нея,сега съм пуснала обява в интернет за осиновители дано имаме късмет ето я и нея
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #813 -: Юли 17, 2007, 23:58:06 pm »
Браво  sbubi, добро момиче си ти!!

Бих те помолила, като пишеш да слагаш и препинателни знаци, че иначе трудно се разбира мисълта ти.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

sbubi

• 178
  • красотата ще спаси света
« Отговор #814 -: Юли 18, 2007, 00:08:57 am »
ОК
*
« Отговор #815 -: Юли 18, 2007, 12:19:50 pm »
а ето вчерашната Тедка, топяща се от жега в колата, ама беше за кратко :lol:
ама как смига, а? :wink:

*
« Отговор #816 -: Юли 18, 2007, 13:39:54 pm »
Голяма сладурана! :P  И каква чаровна "усмивка" :wink:
Леле Мимка, колко ли обожатели ще ти я искат? :wink: :wink: :wink:
*
« Отговор #817 -: Юли 18, 2007, 13:46:07 pm »
ааа, мерси, мерси
ама ти още не си видяла що е то истинска усмивка!!! :lol: :lol: :lol:

say cheese

тая снимка я направих преди малко и като ми утихна смеха станах от кревата и си я сложих за скрийнсейвър, мъжа ми ще падне като види щерка си да се хили като тиква! :lol:
*
« Отговор #818 -: Юли 18, 2007, 14:17:19 pm »
Направо изби рибата с тая снимка! :lol: :lol: :lol:

Леле Мимка, чаках повече от 5 мин. да ми се зареди снимката, ама си струваше! После още толкова минаха докато спра да се хиля.
Е те такова чудо не бях виждала.
*
« Отговор #819 -: Юли 18, 2007, 14:45:32 pm »

тая снимка я направих преди малко и като ми утихна смеха станах от кревата и си я сложих за скрийнсейвър, мъжа ми ще падне като види щерка си да се хили като тиква! :lol:
И да ти кажа, не само той ще се хили като тиква, ако ме беше видяла мен..........
Аз да се похваля - Женското ми коте се окоти пет котета. Мимка, помниш ли какво си бяхме говорили за съдбата на животните ни - е, да ти кажа честно олекна ми.