0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Re: Показваме....домашните си любимци
« Отговор #760 -: Юли 14, 2007, 11:40:17 am »

Това е още една снимка на лисицата Кунта-Кинта :) Миналата година с въздушна пушка комшията ни уби едни огромен черен котарак - Пуфи :( ... Тогава не направихме нищо. Преди месец обаче този изрод простреля Кунти с пушката, закарахме я на ветеринар късно вечерта, куршумчето е влязло през вратлето и се е смъкнало в коремната кухина, без да засегне органи, благодарение на това, че се беше нахранила. Още е там сачмата, няма да я вадят. Слава богу Кунти е герой, гледа си бебетата, възстанови се и сега пак хитрее и играе като луда. Но този път извикахме полиция, а след това и подадохме жалба срещу противния комшия.....утре ще стреля и по бебето ми..... Та това е историята на мойте гадини :)
*

Nina

• 2643
« Отговор #761 -: Юли 14, 2007, 11:45:42 am »
Мимката - благодаря. Цялото семейство сме много по животните, всички са с паспорти, с ваксини, обезпаразитени. И понеже живея в къща, а и аз от бебе съм гледана с котаци и кучета - няма да се разделям с тях. Само ще кастрираме котките, защото мъжкия нещо се побърка - разгонен е целогодишно и нещо е измършавял, а Кунти има вече 3 поколения и според ветеринаря е добре да се кастрира, а и трудно раздаваме котетата, в днешно време май хората не гледат толкова много животни.
*
« Отговор #762 -: Юли 14, 2007, 11:51:25 am »
Знам как се чувстваш, преди време бях писала в едната седмична тема за това как един комшия застреля и трите кучета на майка ми ей така за спорта.А най-лошото беше, че едната беше бременна и я застреля под прозореца, в момент когато майка ми лежеше на кухненския ъгъл, а главата и беше на 20 санта от въпросния прозорец.През нощта, когато майка ми вече успя да се отпусне от шока получи жестока сърдечна криза.Това, което пропуснах беше, че тя САМА извади куршумите от телата на собствените си кучета, за да се дадат за експертиза.Слава Богу все още има некорумпирани полицаи и институции.На комшията му бяха отнети оръжията и ловните права.За нас и това е нещо.Защото за човек, който обича животните това не е просто 'дворно куче' или 'домашното куче'.Майка ми е отгледала всяко едно от тях с много любов, внимание...когато е сама си им приказва като на детенца-ела при мама, кажи на мама и т.н (ако това ви се струва странно елате да ме видите мене с Тедка у дома, много пъти когато някой идва у дома и като отворя ми вика-а, ама ти сама ли си?стори ми се, че говориш с някого :lol:)
За съжаление винаги ще има изроди, за които животните винаги ще бъдат плячка-ей така за спорта.За мен това са комплексирани мъже,които у дома са или под чехъл или мижитурки и гледат да си избият комплекса като убият едно животно-вижте ме, аз съм МЪЖ!!!!  8O 8O 8O
« Отговор #763 -: Юли 14, 2007, 11:55:11 am »
Ето, това се казва весела къща :D Това е една от мечтите ми, да имам двор с много любимци. Но засега мога да си позволя само Шошката, ама той е палав за двама. Сега му се накарах и ми е сърдит и ме гледа накриво. Дори не ме поглежда, ами извръща поглед, когато му говоря. Това пекинезът е много своенравно чудо 8O Напада големи кучета, най-обича да гони един доберман. Звери се на всичко, което се движи, гони котки, гълъби и прави фейс контрол на хората които влизат в блока. Като не си хареса някой, го захапва за крачола. Всички в кварталът вече го наричат вълкодав-побойник :D

Мимка, вярно ли бе??? Тоя е заслушавал по-голямо наказание!!! Посегнеш ли на животно си способен и на нещо по-лошо!!!
*
« Отговор #764 -: Юли 14, 2007, 12:00:17 pm »
Ами за съжаление е вярно! :(
Абе beny, все повече общи неща между Тедка и Шошко(междувпрочем едно от галените имена с които наричам Тедка е Шоши, другите са Ташунка, Чочи, Златенце....)
Само преди няколко дена в тая тема описах как ми се разсърди Теодора, правеше го май за първи път, щото я заведох на доктор(не я водя на док за първи път, ама за първи път ми се обиди явно).Паднах да се хиля, чак се обадих на мъжо да му изкажа дъщеря му кви ги върши. :lol: :lol: :lol:

Иначе, Нинче, само да видиш паспорта ни!Изряден като ученически бележник е!!!!
« Последна редакция: Юли 14, 2007, 12:03:23 pm от Мимка »
« Отговор #765 -: Юли 14, 2007, 12:12:14 pm »
Абе, големи са умници и разбират всичко! Милата, кой знае какви мисли са минавали през главичката на Тединка, че да се нацупи така :D И моя си има още няколко имена, Шошо-Бошо, Бошинка, а мъжът ми му вика: идиот или тъпунгер. Ама не от лоши чувства! И ние сме много изрядни за ваксини, за обезпаразитяване, особено сега с тия кърлежи, през 3 седмици му слагам фронтлайн. Не знам какво ще правим без нашите любимци. Голяма радост са ни!
*

Nina

• 2643
« Отговор #766 -: Юли 14, 2007, 12:21:04 pm »
Мимката, баща ми с Кунта са като едно цяло, все едно е част от него. Без нея неможе да диша и естествено и е "тате",  той на всичките гадини вика "о на тате" :)
Бени, мечтите са, за да се сбъдват - ще си имаш много животно, но са си голяма грижа, да занеш, понякога ме хващат дяволите и се заканвам, че ще ги изтребя до крак наште гадини, особено когато има изядена обувка. Ричо го е страх от гръмотевици и като тонадо си строши колибата за сумати пари, не че не живее и на широко на призмния етаж в три стаи, разсипал е една кутия латекс при последната буря и е омазал всичко в мазето, разбил си беше носа и изровил в двора една дупка колкото Етна. Бари изял на баща ми едно скъпи обувки, щото избягал една нощ от къщата си. Изял ги барабар с връзките :) после наблюдавахме - изкара ги :) ама баща ми неще да ги ползва. Котките и те правят поразии, а папагалите ги покриваме с чердже вечер, защото като се гледа телевизия и много коментират :) Та си трябва и търпение. Но ти желая сбъднати мечти и за животни и за всичко :)
*

Nina

• 2643
« Отговор #767 -: Юли 14, 2007, 12:25:16 pm »
Хех, много ми допадна темичката :) Бени, мъжа ти е нищо, аз на мойте им викам галено и с любов - прасета, на Бари, щот е бял и като се изцапа - свиня  :P, говедца, мизерници, гадове....да изброявам още няма смисъл, сети се сама за други мили думи :)
« Отговор #768 -: Юли 14, 2007, 12:40:27 pm »
Нина, твоят Бари адаш на мъжa ми. Мъжът ми се казва така. Ама твоя Бари по-красив от мойто мъж :D По-точно името му е Бери, но нали на английски се пише Barry и му викат така.
« Последна редакция: Юли 14, 2007, 12:48:30 pm от beny »
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #769 -: Юли 14, 2007, 13:15:06 pm »
Да ви покажа и аз сладура, който има дядо ми :lol: Още е малък - няма 2 месеца, но е невероятен :lol:

Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Nina

• 2643
« Отговор #770 -: Юли 14, 2007, 13:21:10 pm »
Гане, от онзи ден има  нова офиц. призната от междунар. кинол. орг. порода -"българско овчарско куче". До сега само Албания и България нямаха порода, вече си имаме. И то изглежда точно като този пухчо на дядо ти  ;) много е готин.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #771 -: Юли 14, 2007, 16:46:23 pm »
Заслуга на бат Бойко е това официално признато куче :lol: Той нали им е фен :wink: Много е сладка малката кукла, аз съм влюбена в нея :oops:
А иначе, Нина, твоите са невероятни :lol: И аз обичам много котките и кучетата.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #772 -: Юли 14, 2007, 22:23:47 pm »
Лелееее,що снимки,що чудооооо! :D Цяла фотосесия за един ден! :lol:
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #773 -: Юли 14, 2007, 22:26:13 pm »
Лелееее,що снимки,що чудооооо! :D Цяла фотосесия за един ден! :lol:

Да бе, браво, страхотни животинки имате, много сладки... :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

sbubi

• 178
  • красотата ще спаси света
*

sbubi

• 178
« Отговор #775 -: Юли 14, 2007, 23:17:27 pm »
е най накрая и аз успях да кача снимка на моето съкровище
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #776 -: Юли 14, 2007, 23:28:25 pm »
Sbubi, това е снимката на кученцето ти, ако исакш да я качиш директно в темата. Ако не, кажи, ще изтрия поста си. :D

Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

sbubi

• 178
« Отговор #777 -: Юли 15, 2007, 01:07:00 am »
благодаря ти миличка все още не ми е ясно как да ги качвам така.да това е моето набръчкано зверче
« Отговор #778 -: Юли 15, 2007, 01:14:47 am »
благодаря ти миличка все още не ми е ясно как да ги качвам така.да това е моето набръчкано зверче
Ако искаш да ти се изясни погледни тези теми :)
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=12353.0
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=13395.0
« Последна редакция: Юли 15, 2007, 01:21:05 am от BLACK_ROSE »
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #779 -: Юли 15, 2007, 10:23:02 am »
...на д-р Манолов, знам само, че той има няколко клиники, едната е във Възраждане...

Мимка,да не е ст.н.с.д-р Маринов?Т.е."Ветеринарен кабинет д-р Маринов-двм",иначе се сещам за Обединена Ветеринарна клиника,вярно е че имат на три места кабинети и пр.Може шефа им е да е този д-р Манолов... :wink:

Nina,браво на теб и цялото ти семейство!Възхищавам се на любовта и усилията,които полагате за толкова много любимци!Да са ви живи и здрави! :bighug:

Ganka,много е мило това "овчарче"!Порода с благ характер!Голямо да порасне!Пу!Пу!

sbubi,то и твоето май е малко?На колко е?Сладур!

beny,Шошито е сладка муцунка!Леле,какъв поглед!!!Направо може да те размекне! :sunshine: