Мале, къв е сладурко само!
пу пу
ще му мине, бъди сигурна!
А за яденето-нормално е!Като ходихме в Кюстендил за кални бани за 10 дена оставихме Тедка на майка ми.Тя по принцип не яде кой знае колко, но като се прибрахме се беше угоила бая, чак имаше проблем със стомахчето.Беше на диетка 2 седмици, назначена от докторката и.Причината-при майка ми има домашно куче пинчер и дворни котета.И майка ми като им сложи да ядат и нашата гълта като невидяла да изяде всичко, че и ръмжи.Нищо, че те всичките я бият.Ама майка ми си мисли, че е гладно детето и стои до нея да я варди докато яде.
Нашата пък пак нещо и става.Преди време, когато я взехме аз си бях вкъщи и тя свикна до болка с мен.После започнах работа и тя изпадна в някаква депресия.Не се хранеше, постоянно скимтеше, а за капак беше развила маниакална зависимост от една играчка-мъкнеше я навсякъде с нея, като я изгуби от поглед и умираше от ужас, започваше да плаче много тъжно, посред нощес си я гушкаше и само да се събуди и да я няма и изпадаше в истерия.После свикна с факта, че мама сутрин излиза, но вечер се прибира и малко се пооправи, пак играеше с играчката, но вече не я мъкнеше навсякъде.
Сега обаче пак се случва-хем съм си вкъщи!Този път към друга играчка.Незнам дали е пак само временно, надявам се, защото е супер изнервящо, поне за мен.
Държа да отбележа, че нито една от снимките не е нагласена!Тедка наистина си спинка с куклата (така и викаме на тая играчка)
тази снимка е от преди няколко вечера
а тази от снощи
Моя вика, че се опитвала да подражава, т.е. като ни вижда ние как се гушкаме като спим и как гушкаме нея и тя затова искал и тя да има нещо да гушка.Аз обаче си мисля, че пак са я хванали братята, само че тоя път незнам какво да направя за да се оправи.Няма за какво да е депресирана в момента.