Ей сега се връщаме от доктор!Нали ви бях казала, че 'личната' докторка на Тедка роди и е по майчинство, та я замества едно девойче, дето сигурно не различава куче от котка.Та отивам аз сутринта с Тедка под мишница и с тайната надежда ако не Силвина-докторката, поне баща и-баш собственика на клиниката, да е там.Влизам-уви!Девойката е сама.Какво да правя-дошла съм.Сядам, тя се мъчи нещо над едни хапчета, каква доза да изпише на един господин за нещо си.Аз като я видях как пелтечи съвсем взе да ме хваща шубето.Викам си-няма да и дам да ми пипне момиченцето!ще кажа, че съм дошла само за Фронтлайн-онези капки притив бълхи и кърлежи.Пак уви-тая се сеща за какво сме ходили предния път.Вкарва ни вътре, аз започвам да се паникьосвам, защото почва да оппва Тедка.И в него момент-о, чудо!!!!!!!!Таткото с епоявява-собственика на клиниката.Аз-щастлива.Докато влезе той идва при нас и започва да с ерадва на бебка и да пита какво става.И пак-о-чудо!Силвина с епоявява на вратата с количката.,Аз вече неимоврно щастлива!Всички поемат Тедка, почват едни опипвания.Накрая-много се шашкаш, моето момиче!Със сигурност не е тумор!По всяка вероятност образуванието се дължи на скорошното разгонване,Спокойно!!!!!
Купувам си аз допълнително капките и ама мнооого щастлива си излизам!!!!