0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: Показваме....домашните си любимци
« Отговор #640 -: Юни 28, 2007, 11:25:34 am »
Рали, дано скоро да се оправи куч. Стискам палци, милото....

Имам въпрос към Рич. Защо в този случай трябва да му се дава шоколад?
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #641 -: Юни 28, 2007, 11:27:13 am »
а това е чочко,на нащите мини пинчера.ще ни гостува за 6 месеца
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148286

та в кой град каза живееш?близо ли сте до Разград?Зетя ми хареса!!!!
*
« Отговор #642 -: Юни 28, 2007, 11:28:15 am »

Имам въпрос към Рич. Защо в този случай трябва да му се дава шоколад?
не съм ветеринар, но мисля, че шоколада е калоричен и подсилва имунната система.дано не се изложа обаче, Рич ще каже най-добре.
« Отговор #643 -: Юни 28, 2007, 11:34:25 am »
мимка не сме близо,а и не знам дали ще свърши работа,че е на 12г.иначе има поколение.
и аз искам да питам нещо rich(оф ние го побъркахме :D)възможно ли е това чесане на пекинеза да е от храната.той яде само бял дроб(и каквото откачи от нас де)
*
« Отговор #644 -: Юни 28, 2007, 11:54:17 am »
да, помня, че беше старичък.бъзиках се само, то не се знае и нашата мома кога пак ще се разгони, последното разгонване беше след година и половина 'суша'. :o
*
« Отговор #645 -: Юни 28, 2007, 12:01:26 pm »
мимка не сме близо,а и не знам дали ще свърши работа,че е на 12г.иначе има поколение.
и аз искам да питам нещо rich(оф ние го побъркахме :D)възможно ли е това чесане на пекинеза да е от храната.той яде само бял дроб(и каквото откачи от нас де)
Ако е в голям участък да-смения може да е алергично,най добре зеленчукова за проба,но ако са малки петна не е от храната
*
« Отговор #646 -: Юни 28, 2007, 12:04:23 pm »
пробвай с алергозан или табл.дехидрокортизон
« Отговор #647 -: Юни 28, 2007, 12:09:22 pm »
ама той не иска да яде консерви нито суха храна.купувам дроб,варя го и го правя на пакетчета във фризера.просто си мислех,че може да е от карантията.дали да го мъча с друга храна :ask:
*
« Отговор #648 -: Юни 28, 2007, 12:24:06 pm »
ама той не иска да яде консерви нито суха храна.купувам дроб,варя го и го правя на пакетчета във фризера.просто си мислех,че може да е от карантията.дали да го мъча с друга храна :ask:
права си че може да е от нея.Затова я смени-най добре с ориз но без месо,стига да го яде
*
« Отговор #649 -: Юни 28, 2007, 16:01:34 pm »

Ей, браво на вас. Хубаво е, че има ветеринарен лекар, а лошото в случая, че се е наложило да бъдете  в нашите редици.
Та да попитам и аз. Имам един мъжки котарак, които ми създава главоболие в момента. От 3-4 месеца, се промени много. Започна да маркира територията си, то нема лошо, но няколко пъти се случи и вътре вкъщи. Мяука от време-на време много гадно и грозно. Не се прибира понякога по 2 дни. Остана кожа и кости, седи му само конструкцията :lol: Та въпроса ми е това временно явление ли е или ще се наложи да играе ножицата? Не ми се искаше да го кастрирам, но ако се наложи........ Възможно ли е да има и глисти или е отслабнал от многото либоф? :D
За сега това, ако се сетя друго ще питам.
това е така защото се е разгонил.Имаш 2 варианта-кастрация или даване на табл.ноновулин по половин табл.на ден,поне 8 дена.
[/quote]

Такива таблетки имам.Купих ги за женското коте, но го изпуснах и сега чакам котета. А половин таблетка не е ли много?
*
« Отговор #650 -: Юни 28, 2007, 16:35:58 pm »
хихи, не се стърпях, вижте моята кукла как е избрала да се разхлади в тая жега-под бюрото.а това е вече бившия ни панер за мръсни дрехи.след като я заварихме на няколко пъти при прането като се приберем, разбрахме, че госпожицата постига всичко, което пожелае, в случая панера.айде, излъсках аз панера и пичката е готова, само там седи от кеф, че си има нещо нейно си, при това сама си го е извоювала.

« Отговор #651 -: Юни 28, 2007, 17:34:05 pm »
мими,многое сладка.абе големи глизанчета са тия наши любимци
*
« Отговор #652 -: Юни 28, 2007, 18:55:55 pm »

[/quote]

Такива таблетки имам.Купих ги за женското коте, но го изпуснах и сега чакам котета. А половин таблетка не е ли много?
[/quote]Не е много.Половин таблетка е за 2-3 кг тегло.
*
« Отговор #653 -: Юни 28, 2007, 19:01:35 pm »
наистина е много сладка-голяма артистка е :)
« Отговор #654 -: Юни 29, 2007, 18:52:16 pm »
« Отговор #656 -: Юни 29, 2007, 19:03:28 pm »
*
« Отговор #657 -: Юли 04, 2007, 10:57:52 am »
Ей сега се връщаме от доктор!Нали ви бях казала, че 'личната' докторка на Тедка роди и е по майчинство, та я замества едно девойче, дето сигурно не различава куче от котка.Та отивам аз сутринта с Тедка под мишница и с тайната надежда ако не Силвина-докторката, поне баща и-баш собственика на клиниката, да е там.Влизам-уви!Девойката е сама.Какво да правя-дошла съм.Сядам, тя се мъчи нещо над едни хапчета, каква доза да изпише на един господин за нещо си.Аз като я видях как пелтечи съвсем взе да ме хваща шубето.Викам си-няма да и дам да ми пипне момиченцето!ще кажа, че съм дошла само за Фронтлайн-онези капки притив бълхи и кърлежи.Пак уви-тая се сеща за какво сме ходили предния път.Вкарва ни вътре, аз започвам да се паникьосвам, защото почва да оппва Тедка.И в него момент-о, чудо!!!!!!!!Таткото с епоявява-собственика на клиниката.Аз-щастлива.Докато влезе той идва при нас и започва да с ерадва на бебка и да пита какво става.И пак-о-чудо!Силвина с епоявява на вратата с количката.,Аз вече неимоврно щастлива!Всички поемат Тедка, почват едни опипвания.Накрая-много се шашкаш, моето момиче!Със сигурност не е тумор!По всяка вероятност образуванието се дължи на скорошното разгонване,Спокойно!!!!!
Купувам си аз допълнително капките и ама мнооого щастлива си излизам!!!!
« Последна редакция: Юли 04, 2007, 11:01:22 am от Мимка »
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #658 -: Юли 04, 2007, 11:15:13 am »
Накрая-много се шашкаш, моето момиче!Със сигурност не е тумор!По всяка вероятност образуванието се дължи на скорошното разгонване,Спокойно!!!!!

Прекрасна новина! :DОлекна ни на всички!Видя ли,че не било толкова страшно! :D
« Отговор #659 -: Юли 04, 2007, 11:33:29 am »
Ами девойки явно днес е ден на хубави нови - мойто куч се оправя, благодарение съветите на д-р Рич, и на това, че е на моренце и плува ли плува в морето  :lol: :lol: :lol:  Последна ранно сутрешна докладна от мама - вчера 4 часа не са успели да го извадят от морето  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!