0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Показваме....домашните си любимци
« Отговор #620 -: Юни 27, 2007, 19:58:01 pm »
Евро, може за друго да не съскам, но за цигарите съм непреклонна. Виж какво пише под аватара ми. Мога да ти разкажа и защо го пише. Напълно разбирам пушачите, защото аз самата съм бивш пушач. И бях от ужасните пушачи, не можех повече от час, максимум час и половина без цигара. А сега, от другата страна, пък и лично пострадала, искам да спестя на хората подобни страдания.

Сори за офф-а.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #621 -: Юни 27, 2007, 20:03:13 pm »
Знам Зайко, аз също съм бивш пушач, от година и пет месеца не пуша, мъжа ми мина на астенозоо от олигоастенозоо + терато, пак благодарение на въздържанието и на малко илачи де :lol:.
АЗ СЪЩО СЪМ ВЪРЛ ПРОТИВНИК НА ВРЕДНИЯ НАВИК!

Кит кат, мъничето е супер сладко!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #622 -: Юни 27, 2007, 22:11:47 pm »
здр.аз съм вет.л-р и ровейки си се из форума за моите проблеми чак сега видях и тази тема в коъто се чуствам в свои води и се радвам ,че поне с това мога да помогна.Около 2год.се борим за бебе и знаем колко пари отиват там,затова аз и жена ми може да ви помагаме с консултации,за дом.любимци,а за тези от бургас безплатно лечение-заплащане само на лекарствата но на складови цени.А за тези от страната,консултации за лечение.С този ник влизаме аз и жена ми,затова че двамата ще ви отговаряме.А по темата-имаме ангорска котка,н.овчарка,костенурка и рибки-ще качиме снимките йм.Очакваме вашите въпроси.

Ей, браво на вас. Хубаво е, че има ветеринарен лекар, а лошото в случая, че се е наложило да бъдете  в нашите редици.
Та да попитам и аз. Имам един мъжки котарак, които ми създава главоболие в момента. От 3-4 месеца, се промени много. Започна да маркира територията си, то нема лошо, но няколко пъти се случи и вътре вкъщи. Мяука от време-на време много гадно и грозно. Не се прибира понякога по 2 дни. Остана кожа и кости, седи му само конструкцията :lol: Та въпроса ми е това временно явление ли е или ще се наложи да играе ножицата? Не ми се искаше да го кастрирам, но ако се наложи........ Възможно ли е да има и глисти или е отслабнал от многото либоф? :D
За сега това, ако се сетя друго ще питам.
*
« Отговор #623 -: Юни 27, 2007, 23:01:27 pm »

Ей, браво на вас. Хубаво е, че има ветеринарен лекар, а лошото в случая, че се е наложило да бъдете  в нашите редици.
Та да попитам и аз. Имам един мъжки котарак, които ми създава главоболие в момента. От 3-4 месеца, се промени много. Започна да маркира територията си, то нема лошо, но няколко пъти се случи и вътре вкъщи. Мяука от време-на време много гадно и грозно. Не се прибира понякога по 2 дни. Остана кожа и кости, седи му само конструкцията :lol: Та въпроса ми е това временно явление ли е или ще се наложи да играе ножицата? Не ми се искаше да го кастрирам, но ако се наложи........ Възможно ли е да има и глисти или е отслабнал от многото либоф? :D
За сега това, ако се сетя друго ще питам.
това е така защото се е разгонил.Имаш 2 варианта-кастрация или даване на табл.ноновулин по половин табл.на ден,поне 8 дена.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #624 -: Юни 28, 2007, 00:06:54 am »
Кит кат, много сладко чученце, много обичам пекинези... :D

Виждам тука, много хубави албуми със снимки на цветя, дето още не са пуснати в Моята Градинка.... :lol: :lol: :lol:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #625 -: Юни 28, 2007, 00:22:26 am »
оси,имам много хубави снимки с цветя,но са от паркове.мого да пусна в моята градинка.извинявам се за офа
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #626 -: Юни 28, 2007, 00:32:27 am »
оси,имам много хубави снимки с цветя,но са от паркове.мого да пусна в моята градинка.извинявам се за офа

Пускай! :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #627 -: Юни 28, 2007, 07:31:24 am »
Ох момичета, и аз да се оплача... Мойто куч зле  :?  Ходил на разходка, и си срязал артерията на задната лапа... Операция, шев, ама толкова е обезкръвен, че не може да стои прав и да яде - паничката му се предлага и държи пред муцунката, докато хапва  :balk_144: Дано да се оправи ....

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #628 -: Юни 28, 2007, 07:36:38 am »
Ох момичета, и аз да се оплача... Мойто куч зле  :?  Ходил на разходка, и си срязал артерията на задната лапа... Операция, шев, ама толкова е обезкръвен, че не може да стои прав и да яде - паничката му се предлага и държи пред муцунката, докато хапва  :balk_144: Дано да се оправи ....

Раличка, миличка, стискам палци куч да се оправи!Имахме подобен инцидент с предишното ни куче, много жестоко си беше срязала карчето някъде навън, изгуби мнооого кръв, но операция не и правиха.Силна храна, хигиена и обич и се оправят!
*
« Отговор #629 -: Юни 28, 2007, 09:50:11 am »
ще се оправи,не се притеснявай.давай вода колкото иска,дръж го на хладно и 2седмици без разходки.Ако повече от 3 дни е така отпуснат го закарай да му направйт система.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #630 -: Юни 28, 2007, 09:53:34 am »
Ох момичета, и аз да се оплача... Мойто куч зле  :?  ... не може да стои прав и да яде - паничката му се предлага и държи пред муцунката, докато хапва  :balk_144: Дано да се оправи ....

Ох,миличкият!Сладуранчо,нещастен...Какво му дойде на главата! :(Много се моля да издържи на напрежението и се оправи скоро!Стискам палци за бързото му възстановяване!Не се притеснявай,rally_pat,все ще дойде денят ,когато ще бяга и ще се радвате взаимно!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :dogrun: :sunshine:
« Отговор #631 -: Юни 28, 2007, 10:05:49 am »
даносе оправи по-бързо милото.сигурно го боли :(
« Отговор #632 -: Юни 28, 2007, 10:20:21 am »
ще се оправи,не се притеснявай.давай вода колкото иска,дръж го на хладно и 2седмици без разходки.Ако повече от 3 дни е така отпуснат го закарай да му направйт система.
rich - благодаря! Аз се чудех дали да не му взема черен дроб за възстановяване на кръвозагубата... Ти какво мислиш по въпроса? Иначе му бъркам манджа от кучешки пастет, сварени зеленчуци и хляб...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #633 -: Юни 28, 2007, 10:28:38 am »

rich - благодаря! Аз се чудех дали да не му взема черен дроб за възстановяване на кръвозагубата... Ти какво мислиш по въпроса? Иначе му бъркам манджа от кучешки пастет, сварени зеленчуци и хляб...
да,ч.дроб е мн.по добре от пастета.Ако можеш самичка да му инж.B12,1 седмица.Dай му и шоколад.Може и човешки табл.maltofer
« Отговор #634 -: Юни 28, 2007, 10:40:26 am »
rich - да ти кажа честно, за шоколада и даване сладко на куч винаги съм с едно на ум, но виж, таблетки ще приеме, няма къде да ходи...
Иначе за разходките - няма как да не излиза поне за малко, защото е почти 8 годишен куч с железни навици, и ако не го изведем стиска до дупка... Но няма да ходи много, колкото да си свърши нуждите и обратно в къщи...

*
« Отговор #635 -: Юни 28, 2007, 10:49:24 am »
rich - да ти кажа честно, за шоколада и даване сладко на куч винаги съм с едно на ум, но виж, таблетки ще приеме, няма къде да ходи...
Иначе за разходките - няма как да не излиза поне за малко, защото е почти 8 годишен куч с железни навици, и ако не го изведем стиска до дупка... Но няма да ходи много, колкото да си свърши нуждите и обратно в къщи...
това за сладкото за кучетата е мит.Сладкото вреди колкото при човека.Обмяната на въглехидратите при чв.и кч.е една и съща.Сиигурно си слушала,че кч.няма панкреас,затова не тр.да яде сладко-което не е вярно-има си всичко.Затова спокойно му давай сладко
*
« Отговор #636 -: Юни 28, 2007, 11:00:30 am »
Аууу, любимата ми тема-за кучетата и сладкото, защото мога да оборя всички с личен пример.
майка ми имаше жестока кучка Лиза.страшна красавица.на 12 години получи много жестоко възпаление на аналната жлеза.можеше да се оправи само оперативно.Водихме я в русе-беше 1994та-нямаше клиники под път и над път.казаха, че не се наемат да я оперират заради възраста и.Кучката си беше обречена, още повече, че имаше голем тумор(болната ми тема напоследък).
Майка ми каза така-щом като си отива, ще си умре като царица.А Лизка обожаваше сладко.Само като чуеше станиол да шумоли и очите и ставаха тройно по-големи.И майка ми започна всеки божи ден да и купува по един шоколад.е, даваше и по половин на ден, но това не е вайжо.Лиза почина 2003та година, на 21 години.нямаше нито един развален зъб в устата си.Почина от тумора, който беше обхванал цялата и долна част-гърдички, корем.Единстено последните 2-3 месеца беше започнала да не чува и не вижда.така, че....

А ето я и самата кукла-казвам ви, невероятна красавица, порода махленска.

« Последна редакция: Юни 28, 2007, 11:10:01 am от Мимка »
« Отговор #637 -: Юни 28, 2007, 11:16:04 am »
Рали, ще се оправи кучът! Гуш!
« Отговор #638 -: Юни 28, 2007, 11:20:36 am »
Дано да е по-бързо, че направо като го гледам и ми се реве...
Голям гуш на всички от мен  :bighug:

« Отговор #639 -: Юни 28, 2007, 11:23:29 am »
а това е чочко,на нащите мини пинчера.ще ни гостува за 6 месеца
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148286