0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Показваме....домашните си любимци
« Отговор #600 -: Юни 22, 2007, 13:34:18 pm »
ако не помогне ще правим 3 ваксини за гъбички.това е в краен случай,защото било много трудно за кучето.
П.П.много го обичам!!!!!
Не съм ветеринар, но моето куче също имаше гъбичен проблем и се наложи поставянето на 3 ваксини за гъбички - няма нищо трудно за кучето в тези ваксини - проблемът е че след първите две засегнатата козина опада и кучето става доста грозно, но след това на нейно място изниква нова и хубава козинка, така че ако низорала не помогне действай смело.
А изследваха ли козината на засегнатия участък преди да поставят диагноза?
« Последна редакция: Юни 22, 2007, 13:36:00 pm от Фоксче »
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
« Отговор #601 -: Юни 22, 2007, 17:49:08 pm »
фоксче,успокои ме заваксините.дано не се наложат.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #602 -: Юни 22, 2007, 20:16:06 pm »
vkt ,еее няма такъв поглед като този на Дона!Като света вода ненапита е! :lol: :lol: :lol:
Арес,определено на тази снимка изглежда "безобиден",в сравнение със една по-стара...ще се сетиш... :lol:Малкият разбойник е ОЧЕВАДНО,че е такъв!Голям сладур! :lol:
*
« Отговор #603 -: Юни 23, 2007, 19:37:30 pm »
baracuda на Дона този поглед и е специалитет, даже мъжа ми като я види да гледа така и казва "Пак гледа на беля", а Арес както изглежда безобиден днес реших да го понареша да не му е толкова топло а то магарето ми се нахвърли да ме хапе(за мое щастие само ме одраска)и сега е наказан...
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #604 -: Юни 23, 2007, 21:59:43 pm »
baracuda на Дона този поглед и е специалитет, даже мъжа ми като я види да гледа така и казва "Пак гледа на беля"

:lol: :lol: :lol: Ей,опасно "човече" е,сладурана!Артистка,бе!
*
« Отговор #605 -: Юни 27, 2007, 16:47:53 pm »
момичета,много се притеснявам за моето пекинезче.той е на 2.5 години и започна да се чеше много яко,постоянно,направо се измъчва.първо помислехми че има бълхи и каишката вече на действа.купихме капки,малко се поуспокои,но след седмица почна пак.сложих му и нова каишка,но видяхме,че кожичката му е червена.почнах да давам алергозан,защото решихме че е алергия.(преди година имаше същия проблем и една вет.ни каза тека)заведох го аз обаче да го види един много добър лекар и да ми каже по колко алергозан да давам...оказа се,че е някаква много упорита микоза.много ме наплаши и не знам ще му повлияе ли лечение.даде ни някакво лекарство да го поливаме 3 дни.обаче гледам разлика няма.днес трябва да го водя пак.някой имал ли е такива проблеми?извинявайте че стана бая дълго
[/quote здр.аз съм вет.л-р и и ровейки си се из форума за моите проблеми чак сега видях и тази тема в коъто се чуствам в свои води и се радвам ,че поне с това мога да помогна.Ако е микоза ше се излекува не се притеснъвай,но ми кажи взета ли е проба за гъбички,прати снимка.Лекува се с 3 инж. през 10 дни  мазане,и табл.за 20 дена.Не го пипай ако са гъбички може и на теб да се предадат.Нека първо да уточним диаг.и ще ти кажа как да го лек.
*
« Отговор #606 -: Юни 27, 2007, 17:07:16 pm »
 здр.аз съм вет.л-р и ровейки си се из форума за моите проблеми чак сега видях и тази тема в коъто се чуствам в свои води и се радвам ,че поне с това мога да помогна.Около 2год.се борим за бебе и знаем колко пари отиват там,затова аз и жена ми може да ви помагаме с консултации,за дом.любимци,а за тези от бургас безплатно лечение-заплащане само на лекарствата но на складови цени.А за тези от страната,консултации за лечение.С този ник влизаме аз и жена ми,затова че двамата ще ви отговаряме.А по темата-имаме ангорска котка,н.овчарка,костенурка и рибки-ще качиме снимките йм.Очакваме вашите въпроси.
*
« Отговор #607 -: Юни 27, 2007, 17:12:18 pm »
здр.аз съм вет.л-р и ровейки си се из форума за моите проблеми чак сега видях и тази тема в коъто се чуствам в свои води и се радвам ,че поне с това мога да помогна.Около 2год.се борим за бебе и знаем колко пари отиват там,затова аз и жена ми може да ви помагаме с консултации,за дом.любимци,а за тези от бургас безплатно лечение-заплащане само на лекарствата но на складови цени.А за тези от страната,консултации за лечение.С този ник влизаме аз и жена ми,затова че двамата ще ви отговаряме.А по темата-имаме ангорска котка,н.овчарка,костенурка и рибки-ще качиме снимките йм.Очакваме вашите въпроси.

ох, колко добре сте ни дошли само!нашата кукла-може да я видите на много места в тая тема-чихуахуа Теди.
открих и 2 меки образувания долу на слабинките, точно под първите 2 цицки.носихме я на нейната си докторка, но тя сега роди и е сложила някакво момиче да я замества дтео хабер си няма от света.първо каза, че е лимфен възел, после, че е масна жлеза, а накрая-абе може да е тумор.ама вие я следете дали растат.аз си мсиля, че тумора е много твърд и не се мърда, а тия неща са сравнително мекички и подвижни.моля те, кажи ми какво може да е.не я боли, големи са около 1см в диаметър, а едното е по-малко.
*
« Отговор #608 -: Юни 27, 2007, 17:48:16 pm »

ох, колко добре сте ни дошли само!нашата кукла-може да я видите на много места в тая тема-чихуахуа Теди.
открих и 2 меки образувания долу на слабинките, точно под първите 2 цицки.носихме я на нейната си докторка, но тя сега роди и е сложила някакво момиче да я замества дтео хабер си няма от света.първо каза, че е лимфен възел, после, че е масна жлеза, а накрая-абе може да е тумор.ама вие я следете дали растат.аз си мсиля, че тумора е много твърд и не се мърда, а тия неща са сравнително мекички и подвижни.моля те, кажи ми какво може да е.не я боли, големи са около 1см в диаметър, а едното е по-малко.
[/quote]колко е годишна?От кога са така?Давате ли й противозачатъчни?Туморане е задължително да е твърд.На пипане зърнесто ли е
*
« Отговор #609 -: Юни 27, 2007, 17:55:56 pm »
на 8ми юли ще направиме 5.не сме и давали противозачатъчни, опитахме се да я заплодим пролетта,ама зетя не свърши работа.не е зърнесто, по-скоро е леко мекичко и се движи.миналата седмица в сряда ги открих.
« Отговор #610 -: Юни 27, 2007, 18:53:31 pm »
rich,много ти благодаря.
ами Бари(пекинеза)за сега е добре,в смисъл спря да се чеше може би още действа хидрокортизона.сега го къпя през ден с шампуан Низорал.нещо ми се вижда обаче тъжен,но може да е от жегата.проба не е взимана.дано се оправи!
*
« Отговор #611 -: Юни 27, 2007, 19:01:49 pm »
rich,много ти благодаря.
ами Бари(пекинеза)за сега е добре,в смисъл спря да се чеше може би още действа хидрокортизона.сега го къпя през ден с шампуан Низорал.нещо ми се вижда обаче тъжен,но може да е от жегата.проба не е взимана.дано се оправи!
има ли обезкосмени петна.
« Отговор #612 -: Юни 27, 2007, 19:07:06 pm »
ами не,но кожичката му беше червена.сега на места стана като мръсна(черна)и все едно има пърхут
« Отговор #613 -: Юни 27, 2007, 19:12:30 pm »
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146275
снимката обаче е правена с тел.и е малко кофти.дано се види нещо
« Отговор #614 -: Юни 27, 2007, 19:14:59 pm »
снимката обаче е правена с тел.и е малко кофти.дано се види нещо

Иска парола. Или отвори албума да го виждат всички, или ни кажи паролата. Много искам да видя животинката  :D
« Отговор #615 -: Юни 27, 2007, 19:27:35 pm »
*
« Отговор #616 -: Юни 27, 2007, 19:34:57 pm »
пробвай сега
за съжаление не се вижда добре, направи я по отблизо снимката. :-)
« Отговор #617 -: Юни 27, 2007, 19:38:42 pm »
 :lol:скоро ще направя хубави снимки и ще ви покажа моя галчо
« Отговор #618 -: Юни 27, 2007, 19:46:44 pm »
Пу-пу, много е сладък! А с тази кучешка торта, ммм, мойто куче му завидя  :D

Обаче не може аз да не размахам пръст: какви са тия кутии с цигари до тортата? М? Кит Кат, знаеш, че не е хубаво да се пуши. Или да пушат около теб.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #619 -: Юни 27, 2007, 19:51:13 pm »
Цитат
Обаче не може аз да не размахам пръст: какви са тия кутии с цигари до тортата? М? Кит Кат, знаеш, че не е хубаво да се пуши. Или да пушат около теб.
:lol: :lol: :lol:
 :a_snake_01: Сссссссссссупер забележка  :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com