0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: Показваме....домашните си любимци
« Отговор #580 -: Юни 15, 2007, 17:04:23 pm »
аууу, сводници такива  :oops: :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol:А ти май забрави какви по*но снимки пусна на твоята със зетя... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #581 -: Юни 15, 2007, 17:16:05 pm »
 :oops:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #582 -: Юни 15, 2007, 17:42:39 pm »
аууу, сводници такива  :oops: :oops: :oops:
:lol: :lol: :lol:А ти май забрави какви по*но снимки пусна на твоята със зетя... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :good_post:
*
« Отговор #583 -: Юни 15, 2007, 17:48:46 pm »
ей!сега се сетих! снимките на моята не бяха п'рно!те бяха само увертюра към нещо, което така или иначе не се случи... :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #584 -: Юни 15, 2007, 17:49:35 pm »
Е стига се оправада де  :lol: :lol: :lol:

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
« Отговор #585 -: Юни 20, 2007, 00:50:42 am »
Ето и моята малка кучица Дона

и големия куч Арес, когото съм ви показвала вече

а това е малкия разбойник когото мъжа ми спаси от улицата

между другото на последния му търся дом, защото кучетата никак не го одобряват и ми е много трудно да го крия от тях.
« Последна редакция: Юни 20, 2007, 00:52:45 am от vkt »
*
« Отговор #586 -: Юни 20, 2007, 01:28:53 am »
Малкият разбойник е толкова сладък,на мен не би ми се откъснал от сърцето да го дам.Запази си го.
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
*
« Отговор #587 -: Юни 20, 2007, 08:54:18 am »
понякога се налага да се разделиш!
при майка ми има 3 ммъжки и 3 женски котки.а сега и 7 котенца!просто нямаме какво да ги правиме! :( :( :(
но все пак подбираме домовете им! :wink:
*
« Отговор #588 -: Юни 20, 2007, 18:02:48 pm »
 Много ми е трудно да си го запазя защото голямото ми куче не само не харесва ами направо не понася котки, и съм под постоянно напрежение да не го докопа и за мен и за котето ще е по добре то да е на друго място.В момента котето живее в транспортна клетка и се разхожда сутрин и вечер за по един час, като през това време кучетата са вързани и внимавам да не попада в полезрението им.Та ми е малко сложно, но се надявам че ще се намери дом, където котанчо ще е единствен любимец и ще е господаря на положението :)
« Отговор #589 -: Юни 21, 2007, 09:05:14 am »
момичета,много се притеснявам за моето пекинезче.той е на 2.5 години и започна да се чеше много яко,постоянно,направо се измъчва.първо помислехми че има бълхи и каишката вече на действа.купихме капки,малко се поуспокои,но след седмица почна пак.сложих му и нова каишка,но видяхме,че кожичката му е червена.почнах да давам алергозан,защото решихме че е алергия.(преди година имаше същия проблем и една вет.ни каза тека)заведох го аз обаче да го види един много добър лекар и да ми каже по колко алергозан да давам...оказа се,че е някаква много упорита микоза.много ме наплаши и не знам ще му повлияе ли лечение.даде ни някакво лекарство да го поливаме 3 дни.обаче гледам разлика няма.днес трябва да го водя пак.някой имал ли е такива проблеми?извинявайте че стана бая дълго
*
« Отговор #590 -: Юни 21, 2007, 09:26:36 am »
моята госпожица също много се чеше, но се оказа защото като я къпим явно не изплакваме чак толкова добре шампуана.за твоя проблем не мога да ти кажа нищо, пусни в търсачката.
успех!
« Отговор #591 -: Юни 21, 2007, 10:03:29 am »
миналата година имаше същия проблем,но тогава ни казаха,че го къпем често и за това.след малко ще го водя на преглед.притеснявам се защото казаха че е заразно за малки деца и кучета,а след 2 седмици ще взимаме да гледаме на нашите мини пинчера(много прилича на твоята теди)
*
« Отговор #592 -: Юни 21, 2007, 15:44:48 pm »
след 2 седмици ще взимаме да гледаме на нашите мини пинчера(много прилича на твоята теди)

случайно да е мъжки, с тегло до 2кг, добре изглеждащ, с желание за сватлък с нежна госпожица, с леко наднормено тегло, но голямо сърце? :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #593 -: Юни 21, 2007, 16:08:21 pm »
Ей, не пропускаш случай. Ма ти пита ли дамата? Тя трябва да си каже мнението. фМи ако не хареса зетьовете които и намираш.
П.П. Какво стана с бучките?
« Отговор #594 -: Юни 21, 2007, 19:50:30 pm »
хихи,много ме развесели.да много е сладичък,вече 2.5кг.дъртичък е на 12г.затова не се разбира и не подбира какво яде.като малък беше голям каприз.сега му дай одеалце и си спинка цял ден
*
« Отговор #595 -: Юни 21, 2007, 21:34:53 pm »
П.П. Какво стана с бучките?
една седмица ще следим дали растат и в сряда сме пак на линия.ако стоят еднаква големина ще я видят на видеозон и ще и направят ПКК.ако растат ще направят биопсия.няма да си оставя детенцето!

*
« Отговор #596 -: Юни 21, 2007, 22:18:23 pm »
Само така. Няма нищо страшно, ще видиш.
« Отговор #597 -: Юни 22, 2007, 12:13:50 pm »
оказа се,че е някаква много упорита микоза.много ме наплаши и не знам ще му повлияе ли лечение.даде ни някакво лекарство да го поливаме 3 дни.обаче гледам разлика няма.днес трябва да го водя пак.някой имал ли е такива проблеми?извинявайте че стана бая дълго
Води го на свестен ветеринар, не отлагай, гъбичните заболявания са изключително упорити. Налагат се инжекции през определен период, трудно отшумява.
Сърбежите са си мъка за косматкото, води го на лекар, успех!
« Отговор #598 -: Юни 22, 2007, 12:40:22 pm »
мини маусче,вчера му сложиха втора инжекция хидрокортизон,но само спи8нка милия.сега провеждаме лечение с низорал,но ако не помогне ще правим 3 ваксини за гъбички.това е в краен случай,защото било много трудно за кучето.
П.П.много го обичам!!!!!
*
« Отговор #599 -: Юни 22, 2007, 13:28:21 pm »
Извинете малко извън темата, но попаднах на нещо важно за вас и дом. любимци. Копирам от дог.бг
 Кучешкия лай - Внимание, температури над 30 градуса !
Внимание !!! 

Кучешкия лай - До всички кучета и техните собственици !

Важно ! До всички собственици на кучета !

Кучешкия лай : Внимание, топло е !

Синоптичните прогнози за почивните дни дават очаквани температури над 35 градуса !

Тези температури са опасни за вашите домашни любимци ! Бъдете внимателни при разходка и у дома !

При високи температури, кучетата са податливи на топлинни удари. У дома осигурявайте винаги чиста и прясна вода, при разходка носете минерална вода и му давайте по често да пие, мокрете муцунката и лапичките на вашето куче. Избягвайте локвите и не давайте на вашите любимци да пият вода от тях - топлото време благоприятства развитието на бактерии и микроорганизми, който да заразят вашето куче.

Топлинните удари стават много бързо и често са С ФАТАЛЕН КРАЙ ! Задъхване, учестено дишане, неизпълнение на команди, вял поглед, много гореща козина при пипане, непрекъснато пиене на вода са първоначалните симптоми, които водят до сърцебиене и припадък. При симптоми е задължително помощ от ветеринар, за да предотвратят по тежки последствия. Съобразете разходките с температурата навън - най доброто време за дълга разходка и игра е рано сутрин или по късно вечер, когато слънцето не е толкова силно. Не излагайте кучето продължително време на преки слънчеви лъчи, търсете прохладни места и сянка.

Затваряне в кола може да се окаже фатално за вашия любимец. Има изследвания, които показват, че когато температурата навън е 25 градуса, в колата тя преминава 30 градуса за десетина минути, а в рамните на половин час вече е над 40 градуса - това са фатални температури за вашето куче !!!!

Още веднъж - бъдете внимателни !

Нека всички се прибират от разходка щастливи и доволни от преживяните мигове и най важното

ЗАЕДНО !