0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Показваме....домашните си любимци
« Отговор #520 -: Май 23, 2007, 23:12:27 pm »
айдааааа, взехме да се обиждаме значи, как така 'най-смешните животни' бе!! :lol: :lol: :lol:, ние мсе толкова сериозни и красиви! :lol: :lol: :lol:

сега сериозно-предаването не е ли само за клипчета?снимки приемат ли?
*
« Отговор #521 -: Май 23, 2007, 23:40:35 pm »
Еми, че к`во ти пречи да й спретнеш едно клипче?
*
« Отговор #522 -: Май 24, 2007, 08:35:01 am »
аз имам доста нейни клипчета, едното особено е много сладко-легнала е до мене и ми се глези-търка си муцунката с лапичката, закача ме с крачето, вади си езичето, голяма сладурана.
обаче апарата ми прави клипове без звук.пък и незнам дали мога да го кача във вибокса например, че да го видите и вие.
*
« Отговор #523 -: Май 24, 2007, 14:37:17 pm »
Пробвай. И във ви  бокса и да го изпратиш при Кафалиев, пък каквото стане.
*
« Отговор #524 -: Май 24, 2007, 20:16:30 pm »
голям зор беше, все пак съм блондинка  :lol:

ама ето и обещаното клипче!!!!без звук е и качеството не е кой знае какво, ама като цяло клипчето е много сладко-моето любимо, от миналото лято!

http://vid.data.bg/998isf6k?ct=
« Последна редакция: Май 24, 2007, 20:20:46 pm от Мимка »
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #525 -: Май 25, 2007, 11:26:55 am »
сега сериозно-предаването не е ли само за клипчета?снимки приемат ли?

Много е забавна и сладка Тединка!Имаше и едно друго предаване"За животните с любов" и там можеш да изпратиш някои фото сесии на сладката Теди!Мисля че си заслужава!Пробвай!Невероятна е!
*
« Отговор #526 -: Май 30, 2007, 21:35:14 pm »
Хайде да покажем и ние как почиваме :lol:

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
« Отговор #527 -: Май 30, 2007, 21:39:13 pm »
малеееее, каква сладурана!!!! :lol: :lol: :lol:
направо да ти се пииска да я хванеш и да я намачкаш, намачкаш..... :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #528 -: Май 30, 2007, 22:05:10 pm »
малеееее, каква сладурана!!!! :lol: :lol: :lol:
направо да ти се пииска да я хванеш и да я намачкаш, намачкаш..... :lol: :lol: :lol:

Като я видях и аз мислено извиках малеееееееееее.  Е това вече е голяма глезана. И как само позира..........
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #529 -: Май 31, 2007, 11:17:50 am »
Алката, това е една страшна хубавица-глезана, мнооого е сладка!!! :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #530 -: Май 31, 2007, 11:51:46 am »
Малии, Алката, :D то голяямо писенце твойто! Котки много не обичам, ама твоята е кукла!
Мога, стига да искам.
*
« Отговор #531 -: Май 31, 2007, 13:53:35 pm »
Малии, Алката, :D то голяямо писенце твойто! Котки много не обичам, ама твоята е кукла!
И аз не обичам котки :oops:,защото като живеех при родителите ми си имах куче и после пак исках куче,но моят мъж обича котки и неможахме да стигнем до решение котка или куче.Един ден на работа дойде едно пухено бяло коте и започна да ми се вре в краката и аз си я взех.Сега не мога без нея :D

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
« Отговор #532 -: Май 31, 2007, 15:49:38 pm »
Аlkata, много е хубава котката ти! Аз обожавам котките. И ние си имаме в къщи. Казва се Пуфи. На 1 юни става на 1 година. Майката е персийка, баща - неизвестен. На цвят е сива, с огромни очи, с големи косми, излизащи от ушите и косми отдолу на лапичките. Много е сладка, но за съжаление нямам с какво да я снимам и да ви я покажа. Ако имам възможност - ще го направя. Иначе е много любопитна, когато е на кеф ляга по гръб и се търкаля, а ако ми е ядосана - ръмжи като куче. Съпругът ми се шегува, че била кръстоска между котка, куче и маймуна и че баща й бил немска овчарка :lol:
Сега се замислям, че мога да взема назаем цифров фотоапарат и да я снимам, за да ви я покажа. Ама не зная дали ще се справя със качването на снимките и вмъкването им във форума.
« Отговор #533 -: Май 31, 2007, 18:59:16 pm »
И аз не обичам котки :oops:,защото като живеех при родителите ми си имах куче и после пак исках куче,но моят мъж обича котки и неможахме да стигнем до решение котка или куче.Един ден на работа дойде едно пухено бяло коте и започна да ми се вре в краката и аз си я взех.Сега не мога без нея :D
  И ние сме така!Аз обичам кучета,(при майка ми си имаме три),а той цял живот е гледал котки. Накрая си взехме папагал.  :P
« Отговор #534 -: Май 31, 2007, 19:58:30 pm »
[imgE:\My Documents\My Pictures\New Folder\bary][/img]
« Отговор #535 -: Май 31, 2007, 20:01:35 pm »
оффф,нищо не направих...исках да ви покажа нашия пекинез Бари.просто го обожаваме,само не може да говори,всичко знае и е голоям галчо.на мимка кученцето е голямо сладурче
*
« Отговор #536 -: Май 31, 2007, 21:09:11 pm »
на мимка кученцето е голямо сладурче

Тя е всеобщ любимец. :D :lol:
« Отговор #537 -: Юни 01, 2007, 00:23:09 am »
Кит Кат, снимката трябва да е качена в интернет, за да я видиме. Не може от твоя компютър.

lb2f
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #538 -: Юни 01, 2007, 01:55:06 am »
Накрая си взехме папагал.  :P
Ей на туй му се вика решение на проблема :lol:!
Мога, стига да искам.
*
« Отговор #539 -: Юни 01, 2007, 11:15:25 am »
айде аз пак един фоторепортаж!  :lol:
миналата седмица, когато правих и фотосесията, която ви дадох, следобед заваля дъжд.преместихме шезлонга под навеса и майка ми се излегна на него.една от котките ни цял ден мяукаше милата, без да знаем причината.и при казваме си ние и в един момент усещам как майка ми се усмихва загадъчно.поглеждам под шезлонга и ето какво виждам

снимките не са с прекрасно качество, защото патката не съм сменила програмата на апарата от вълнение и съм ги снимала с опцията за пейзаж.както и да е, все пак става ясно какво има на тях.

а ето ни тая сутрин, вече окопитени и загладили косъма!

майката на пишето се казва стефана(защото татко и е на една баба стефана), ама на галено и викаме Шефи, затова малкото рижаво топче вече си има име-МАЛКОТО ШЕФИ!!!!

а това е за да не забравяте, че БАЙ БРАДЪР ВИЖДА ВСИЧКО!!!!
имаме си 3 такива камерки на сеновала :lol: :lol: :lol:

« Последна редакция: Юни 01, 2007, 11:20:10 am от Мимка »