0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Показваме....домашните си любимци
« Отговор #500 -: Май 05, 2007, 22:19:08 pm »
   Леле Баракудке,много е голяма!  :P И аз не съм виждала такова огромно чудо,макар че ,знаеш сме близо до вас и съм виждала какви ли не гадинки.  :D Наистина е много красива!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #501 -: Май 05, 2007, 22:39:53 pm »
   Да,огромно чудо е! 8OОставих я на на по-закътано място,че като се стъмни да си джитка където иска!Беше със забавени реакции и аз като я видях си помислиш,че е болна и ще умира.Обаче мойто мило,нали е спец,ме успокои,че нощните пеперуди били така през деня и обичали да се скатават някъде,а през нощта се активирали.После няколко пъти ходих да я проверя дали е добре,сутринта ще видим дали е още там.Ох,голям филм с тая пеперуда в нашето семейство! :lol:
« Отговор #502 -: Май 06, 2007, 09:15:42 am »

Куч е много фешън... :D
« Отговор #503 -: Май 06, 2007, 09:16:45 am »

:P
*

baracuda

• 5348
« Отговор #504 -: Май 12, 2007, 11:09:18 am »
  :lol: minie_mouse,твоят Куч наистина е фешън,направо се влюбих във влажния му поглед! :wink:

Ние пък нали сме във строителен процес и ето моята кокона се цопна на най-мръсното и прашно яке.И гледа супер доволно! :lol:Ами аз винаги й се карам да не ходи и ляга по мръсотиите,но тя ми прави напук! :lol:Затова като ме чуе да викам"Айде на банята!"се "покрива" за стотни от секундата! :lol:Понякога не й казвам нищо,само й  нося хавлиите и отивам да я вземам,но тя от далеч ги познава и като ме види с тях пак  бяга! :lol:Но няма шанс...на банятаааа! :lol:

*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #505 -: Май 12, 2007, 15:18:59 pm »
Много хубава темичка!
Аз обожавам животните,особено кучетата!
Имахме си кученце 15 години.
Много беше сладък.
Казваше се "Дапси",чисто бял.
Всичко разбираше. :(

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*
« Отговор #506 -: Май 12, 2007, 18:03:52 pm »
И ние сме така с банята. Преди като ходех до тоалетна /банята и тоалетната ни е едно помещение/ и котака влизаше с мен. Колкото седя аз там, толкова и той. А сета как види, че се отваря вратата и се покрива. А на хавлията си още не се е научил, ама има време.
*
« Отговор #507 -: Май 12, 2007, 20:34:18 pm »
ааа, ние пък като се къпим и направо да паднеш!само като види легена си и кльопва ушичките-дива паника!ама като я вкараме вътре и започнем да я поливаме с топличката вода и кой като нея-кокона.а после като откачи...не е за разправяне.започва едно гевезене, едно чудо, почва да се търка в леглото, да скача...сякаш казва-абе вие ме изкъпахте, ама стойте и гледайте за колко време пак ще се изцапам!

а иначе задължително спинкаме на леглото!!!!ето ни в една малко компрометираща поза и после в една обичайна вечерна картинка!

« Последна редакция: Май 12, 2007, 20:39:05 pm от Мимка »
*
« Отговор #508 -: Май 12, 2007, 20:45:38 pm »
Мимка, тая малка разбойничка е страхотна.Как сладко се е згушила в завивките. :a_dog_03:Внимавайте да не я наседнете! :D
*
« Отговор #509 -: Май 12, 2007, 20:46:41 pm »
Ей Мимке,имате си страхотна сладуранка!!!!!!!!
*
« Отговор #510 -: Май 12, 2007, 20:50:17 pm »
благодаря, тя е на мама златото(на мен де!!!)иначе има защитна реакция-щом някой тръгне да сяда в опасна близост до нея квиква ей тъй-тихичко, като клаксон-да предупреди!
ето още 2 нейни снимчици.
на тази е нашата прословута усмивка-така се смеем, когато мама и тати се прибират от работа и сме много щастливи:

а тука спинкаме

а тука само се правим на невинни.

и айде стига съм пълнила темата със снимки на моето гардже, бебетата на всички ви са страхотни!!!неизменно злато в живота на всички ни, нали?
« Последна редакция: Май 12, 2007, 20:55:00 pm от Мимка »
*

baracuda

• 5348
« Отговор #511 -: Май 12, 2007, 21:48:59 pm »
Мимка,така сме се смяли със мойто мило на снимките в леглото с твоята "бебка"! :lol:Сладуранка,голяма! :lol:Да ви е жива и здрава!
*
« Отговор #512 -: Май 12, 2007, 21:55:45 pm »
baracuda, благодаря ти много!ти знаеш какво означава едно такова бебе за едно семейство като нас.твоята кукла пък е направо като изкуствена, толкова е сладка!нека и тя да ви е жива и здрава.покрай нея бебето ви ще се научи на ходи и говори по-бързо, в опитите си да я стигне и закача! :wink:
само да не вземе да я стигне, че с тая дълга козинка..не я виждам милата!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #513 -: Май 12, 2007, 22:07:12 pm »
Мимка, снимката с "усмивката" и снимката "невинна", много ми хареса. Много е сладка.  :lol:

Сигурно е голяма хитруша и глезана.. :lol:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #514 -: Май 12, 2007, 22:10:25 pm »
Мимка, снимката с "усмивката" и снимката "невинна", много ми хареса. Много е сладка.  :lol:

Сигурно е голяма хитруша и глезана.. :lol:

оо, само изглежда невинна!ще те купи и ще те продаде 3 пъти на 1 час!тарикат голям!!!!
айде, давайте пресни снимки на вашите глезльовци!няма само аз да пълня страниците!(имам над 1000 снимки на Тедка, ама що да е тъй  :lol:)
*
« Отговор #515 -: Май 12, 2007, 23:58:39 pm »
Ей, Мимка, нали - знаеш че съм и фен на твоята бамбина. Направо ми напълни душата.
*

baracuda

• 5348
« Отговор #516 -: Май 13, 2007, 22:23:43 pm »
Нека и тя да ви е жива и здрава.Покрай нея бебето ви ще се научи на ходи и говори по-бързо, в опитите си да я стигне и закача! :wink:

Мимка,пожеланието да ти се връща стократно! :bighug:Дай Боже!
*
« Отговор #517 -: Май 23, 2007, 20:33:46 pm »
повдигам темата, че много изостана.и като никой не се сеща да даде нови снимки на своето буболеченце, пак аз, вече банално, ама показвам моето си!

тука гледаме друго чихуахуа на монитора!

а тука се правим на керамична фигурка!!! :lol: :lol: :lol:

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #518 -: Май 23, 2007, 20:42:31 pm »
Браво Мимка, много хубави снимки, а тя е голяма сладурана, голяма артистка.... :lol:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

baracuda

• 5348
« Отговор #519 -: Май 23, 2007, 23:08:59 pm »
  Абе,Мимка,направо не мога да не се умилявам всеки път на сладката ти кукла! :D
Между другото доста от снимките,които имаме честта да разглеждаме тук биха се сдобили с огромен интерес във което и да е предаване за животни!Особено забавни са на твоето "бебче"!Защо не изпратиш няколко на Робин Кафалиев?Сигурна съм,че ще ги покаже във "Най-смешните животни на..."!Още веднъж поздравления!Няма такава сладурана като твоята!Пу,пу! :wink: