0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Показваме....домашните си любимци
« Отговор #480 -: Април 15, 2007, 15:57:11 pm »
Мале, Мимка, аз си ги мисля тез работи от одавна и моя мъж ми вика че не съм наред. Имахме една немска овчарка 10 год. не можа да се заплоди, веднъж успя - но за кратко. В момента правим опити с канарчетата и те не успяха въобще  да стигнат до яйца. Сега ще чакам да видя женкото коте как е. И аз си мисля, че и те като мен са повредени и взимат от мойта орисия. Не съм и предполагала, че може да има човек, който мисли така. Явно май не само мен ме хапе главата. :lol: Ама наистина си го мисля. :oops: :D
*
« Отговор #481 -: Април 15, 2007, 15:58:49 pm »
да ти кажа, малко ми поолекна като прочетох това.аз също си мислех, че почвам да откачам!слава богу-не съм само аз!!!!!
*
« Отговор #482 -: Април 15, 2007, 17:19:03 pm »
 :bighug: :balk_21:
« Отговор #483 -: Април 19, 2007, 13:11:54 pm »
Не е мое котето, но е мнооого сладко!

Ето го модерният продавач:

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #484 -: Април 19, 2007, 21:07:35 pm »
Ето го модерният продавач:

Сладур!Голяма атракция!
*

baracuda

• 5348
« Отговор #485 -: Април 19, 2007, 21:16:28 pm »
Татко Чарли знае какво иска от живота!Явно обича да си угажда на душицата!(единият звяр на peroshinka) :lol:

peroshinka,сериозна тройка кучета си развъждате!Сигурно баща ти се занимава с тях,то не е шега работа.Браво! :wink:

« Отговор #486 -: Април 19, 2007, 21:24:48 pm »
  Да бе баща ми!Милата ми майчица вече не ще и да чуе за животни.   :lol:  :lol:  :lol: Той се занимава с тях по време на лова и това е.  И сега иска поколение от тия петнистите,а майка ми каза,че ако женската забременее,баща ми да си събира багажа и кучетата и да хваща пътя.   :lol:  :lol:  :lol:  Все повтаря,че ние сме й достатъчни,а и с кучетата много й идвало!   :lol:  При нас е весело!
  Ама Чарли е голямо лигаве! :wink:
*

baracuda

• 5348
« Отговор #487 -: Април 19, 2007, 21:54:42 pm »
  Да бе баща ми!Милата ми майчица вече не ще и да чуе за животни.   :lol:  :lol:...Ама Чарли е голямо лигаве! :wink:

:lol: :lol: :lol:Ей,ще уморите жената,бе!Чарли си е голям пич!Дърто конте! :wink:
« Отговор #488 -: Април 19, 2007, 22:00:55 pm »

А ето и срамежливата принцеса  :wink: ! Чарли колкото пъти насочех камерката да го снимам и той се изпружваше така!  :lol:    Баракудке много,много благодаря!   :bighug: :balk_21:   
*

baracuda

• 5348
« Отговор #489 -: Април 19, 2007, 22:18:16 pm »
А ето и срамежливата принцеса  :wink: ! Чарли колкото пъти насочех камерката да го снимам и той се изпружваше така!  :lol:    Баракудке много,много благодаря!   :bighug: :balk_21:   

Ааа,не е срамежлива!То нейното е СТИЛ !Кокона!Прави се на разсеяна малко! :lol: :wink:peroshinka :bighug:!
« Отговор #490 -: Май 03, 2007, 15:39:15 pm »
Eто едно говорещо куче, специално за собствениците на кучета 8O
http://www.sibir.bg/index.php?page=videoAlbumPreview&albID=38621&VideoID=11592
А моето не може така :( :( :(
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*

baracuda

• 5348
« Отговор #491 -: Май 03, 2007, 18:05:47 pm »
Eто едно говорещо куче, специално за собствениците на кучета 8O
http://www.sibir.bg/index.php?page=videoAlbumPreview&albID=38621&VideoID=11592
А моето не може така :( :( :(

8O 8O 8OАй,стига,бе!Много-яко!I LOVE YOU! :wink:
*
« Отговор #492 -: Май 03, 2007, 20:00:58 pm »
Досега най-голямото достойнство и положително преимущество на най-добрия приятел на човека беше, че те обича мълчешком! Колко и какви ли истории ще има да разказват, когато проговорят масово! Внимавайте какво говорите пред тях, че явно са мълчаливите шпиони!  :D
*
« Отговор #493 -: Май 04, 2007, 00:04:23 am »
Ей, обожавам ги тези животни. Като се замисля, освен влечуги всички животинки  обичам. Това куче направо ме разби. Дали са правили тренировки .............
А сега да ви се оплача. По - назад в темата съм писала, че освен куче, котка, риби имам и една двойка канарчета. :lol: И ако знаете каква двойка сама? :D :P   Оказа се, че и те са като Азис и Китаеца. :oops: :wink: А аз чакам малки да гледам. 8O 8O Не мътещата ми женска, се оказа абсолютен мъжкар. Аз се чудя, що още от начало не се харесаха, а то що било. Малеееееее срам, насила ги права гейчета. :oops: :( Абе да плачеш ли, да се смееш ли.
И като съм тръгнала да се оплаквам, поне да карам наред - котето пометна. 5 дни се мъчи горкото. Като го гледах как се мъчеше и пищеше от болка, ми се късаше сърцето. А аз нищо не мога да направа. :( :(
*
« Отговор #494 -: Май 04, 2007, 08:09:31 am »
Мary,много съжалявам за котето ти!важното е, че е успяло да изхвърли плода, защото имали сме случаи, когато не могат и умират!сега повече любов и силна храна и ще се оправи!
за канарчетата-разсмя ме!ние в на майка ми къщата имаме няколко котачета.2 от тях са братя и едното постоянно качва другото.кръстихме ги естествено азо и китайчо, макар, че са на 2 години и си имаха други имена.
а сега най-новото за моята госпожичка.оказа се, че не на нея нищо и няма, а на зетя!вчера татито на предната женска, която американеца 'оплодил' и два и ме пита какво е станало.аз викам-нищо не направиха.той вика-толкова то!той и у дома нищо не направи, та я хванах, занесох я на друг и после я върнах при този.(класическа постановка :oops:)
сега ме хвана яд, че не ни е казал по-рано да не губим времето, ама...важното е, че сега сме на лов за нов зет! :balk_199: :balk_22:
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #495 -: Май 04, 2007, 11:03:39 am »
Мари и аз много съжалявам за котето ти. Ако имаш възможност, заведи я на ветеринар. Аз съм толкова състрадателна към животните, че това което се е случило, сигурно не бих могла да го понеса.... :(
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #496 -: Май 04, 2007, 13:07:55 pm »
Цитат
А сега да ви се оплача. По - назад в темата съм писала, че освен куче, котка, риби имам и една двойка канарчета. Laughing И ако знаете каква двойка сама? Very Happy Razz   Оказа се, че и те са като Азис и Китаеца. Embarassed Wink А аз чакам малки да гледам. Shocked Shocked Не мътещата ми женска, се оказа абсолютен мъжкар. Аз се чудя, що още от начало не се харесаха, а то що било. Малеееееее срам, насила ги права гейчета. Embarassed Sad Абе да плачеш ли, да се смееш ли.
   Мари  и аз по-долу ти бях писала,че може да са от един и същи пол!   :lol:  Значи предположението ми е било вярно! Не знам от колко време ги имаш,но ги наблюдавай,защото като са 2 мъжки стават много агресивни един към друг и може да се случи  и най-лошото!  :?  И аз не съм сигурна ,че моят Коко е наистина момче!  :lol:
  Много съжалявам за котето  :(  !
*
« Отговор #497 -: Май 04, 2007, 15:37:00 pm »
   Мари  и аз по-долу ти бях писала,че може да са от един и същи пол!   :lol:   :lol:

Така ли, аз пак явно съм бляла докато съм чела. Еми ща, не ща, ще купувам друга женска, че на първата не случихме. :mrgreen: От време на време се побийват, слава богу нищо сериозно. Утре моя мъж е почивка, та ще ги разделим в две клетки.
Имаше да чакам, да измътят яйца, :egg: а аз дори вече ги бях обещала. То рибата в морето, аз загряла мазнината. :jump12:
*
« Отговор #498 -: Май 04, 2007, 15:42:57 pm »
Мимка, няма да съжаляваш. То Господ си знае работата. Нали ти казах, следващия път и двете с коремчета.
*

baracuda

• 5348
« Отговор #499 -: Май 05, 2007, 22:08:31 pm »
Момичета,вижте каква нощна пеперуда долетя във нашия двор,днес!

Голяма е колкото една длан!Не бях виждала такава красота на живо!