0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Crystal

Re: Показваме....домашните си любимци
« Отговор #440 -: Април 05, 2007, 11:47:10 am »
А далматинците послушни ли са,White?
*
« Отговор #441 -: Април 05, 2007, 12:04:19 pm »
Зависи от гледната точка. :wink:
Много са смели и поне моят налита на всичко, по-голямо от него и мъжко. Чува, когато на него му е изгодно, но пък знае, кой е водач на глутницата и къде му минават номерата.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #442 -: Април 05, 2007, 12:38:09 pm »
Зависи от гледната точка. :wink:
Много са смели и поне моят налита на всичко, по-голямо от него и мъжко. Чува, когато на него му е изгодно, но пък знае, кой е водач на глутницата и къде му минават номерата.
:D Интересно, кой е водача на глутницата?
Щото у нас май е кучето.... :(
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*
« Отговор #443 -: Април 05, 2007, 12:39:52 pm »
В нашата глутница аз съм водач, въпреки опитите на кучето като малко да ми изземе функциите. :D

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #444 -: Април 05, 2007, 12:53:16 pm »
Браво, White, не си се дала. :D :D
*

Crystal

« Отговор #445 -: Април 05, 2007, 13:43:29 pm »
О-о-о то и мойта дакелка се хвърля на почти всички кучета(като изключим няколкото нейни приятелчета). За съжаление трябва да призная, че тя е водачът на глутницата...Какво да се направи, като ме погледне жално с невинния си поглед всичко и прощавам  :wink:
« Отговор #446 -: Април 05, 2007, 15:43:50 pm »
така беше екипиран за зимата :D
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #447 -: Април 05, 2007, 21:48:37 pm »
Обичам дакели :D
Тук моето куче, един вид между немска овчарка и доберман

Osiana,тук личи невероятно възпитание!Как се казва "младежът"? :lol:Много-благороден профил има и го асоциирам като много-верен!А,за елегантната,дългокосместа персона по-долу,знай,че е пич от класа! :lol:

Baracuda,питай ме мен колко е послушна Лора.То на дакелите не им е присъщо да са много послушни.Като беше по-млада повече бели правеше,сега я мързи вече, но пак измисля по нещо от време на време. На 15 април ще стане на 8 години. Обичам си я
много,аз дакелите ги харесвам още от дете.

Crystal,почти са наборки с мойта бамбина!Само дето,нашата ни върти на малката си лапа! :lol:
*
« Отговор #448 -: Април 05, 2007, 21:48:38 pm »
Момичета животинките ви са страхотни!
Ето я и моята глезла!

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #449 -: Април 05, 2007, 22:16:32 pm »
Алката, каква бяла сладурана имаш :D

Баракуда, кучето ни е ходило на училище, знае всички команди като: стани, легни, донеси, остави, стой, дръж и т. , разбира абсолютно всичко. Интересното беше че знае командите само /естествено/ на немски..., ама мама го научи и на български. Казвам командата на немски и след това веднага на български, така няколко пъти и след това само на български и УСПЯХ :D :lol:
Ти от къде разбра че е възпитан? Казва се Bobby, а котарака Donny.

Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

baracuda

• 5348
« Отговор #450 -: Април 05, 2007, 22:35:26 pm »
Баракуда, кучето ни е ходило на училище, знае всички команди като: стани, легни, донеси, остави, стой, дръж и т. , разбира абсолютно всичко....Ти от къде разбра че е възпитан? Казва се Bobby, а котарака Donny.

Osiana,имам невероятен усет за животните,който се дължи не само на любовта ми към тях.Радвам се,че правилно съм преценила твоите любимци.Мечтата ми е била да работя нещо свързано със животни(ветеринар,зоополицай 8O),но съм прекалено състрадателна и не бих понесла този стрес...

alkata,не само глезла,но и въпреки,че добре я подхранвате :lol: е невероятно-грациозна мацка!Фотомодел!100% обича да е център на внимание!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #451 -: Април 05, 2007, 22:39:35 pm »
Баракуда, кучето ни е ходило на училище, знае всички команди като: стани, легни, донеси, остави, стой, дръж и т. , разбира абсолютно всичко....Ти от къде разбра че е възпитан? Казва се Bobby, а котарака Donny.

Osiana,имам невероятен усет за животните,който се дължи не само на любовта ми към тях.Радвам се,че правилно съм преценила твоите любимци.Мечтата ми е била да работя нещо свързано със животни(ветеринар,зоополицай 8O),но съм прекалено състрадателна и не бих понесла този стрес...

И аз така Баракудке, сякаш съм писала аз този пост :D. Значи сме от една зодия, животни , цветя... бе големи сърца...... :lol:
Хайде да не спамя повече :lol:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #452 -: Април 06, 2007, 09:31:47 am »
Вижте вчера като боядисвах яйцата, кой ми помогна.
www.snimka.bg/album.php?album_id=121125&photo=6
*

baracuda

• 5348
« Отговор #453 -: Април 06, 2007, 09:42:09 am »
Вижте вчера като боядисвах яйцата, кой ми помогна.

Mary,как се казва глезанчо?...Ох,направо...семейна идилия... :lol:Сладур!

И аз така Баракудке, сякаш съм писала аз този пост :D. Значи сме от една зодия, животни , цветя... бе големи сърца...... :lol:
Хайде да не спамя повече :lol:

Osiana :bighug:
« Отговор #454 -: Април 06, 2007, 15:50:47 pm »

Мили момичета, на всички ваши любимци желая ВЕСЕЛ ВЕЛИКДЕН! :P
*
« Отговор #455 -: Април 06, 2007, 18:35:25 pm »
мари, бях разказала за котето ми, което бе с мен целия ми живот от първи клас до сватбата.толкова много прилича на твоето коте, че ми се насълзяват очите като го гледам.толкова е сладко!
да ти е живо и здраво!!!!
« Отговор #456 -: Април 06, 2007, 22:31:27 pm »
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=121509
  Ето това е нашата животинка.Имаме го от 2 години и пее много хубаво.Може да си казва само името,което съвсем естествено е Коко.Да ви кажа обоче ,че този вид папагали(Розела) са песнопойци и не говорят,така че и една дума е голямо постижение! :wink:Повтаря всякакъв вид свирни и звуци.Звъни като телефон.Издава звуци както когато набираш копчетата на телефона и много ни бърка като тръгнем да се обаждаме на някой.Все си мислим,че копчетата се набират по два пъти.  :lol: Също така е голяма клюкарка.Като го пуснем да лети отива да хапе всичко което му привлича вниманието.Много обича да ми се рови из косата и да нахалства когато ям течен шоколад(и той обича,ама не  може).Също така,сутринта започва да врещи неистово ,докато не ни събуди.Когато станем и той млъква.
 Папагалите са много забавни и интелигентни животинки!  :P
« Отговор #457 -: Април 07, 2007, 11:14:02 am »
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=121509
  Ето това е нашата животинка.Имаме го от 2 години и пее много хубаво.Може да си казва само името,което съвсем естествено е Коко.Да ви кажа обоче ,че този вид папагали(Розела) са песнопойци и не говорят,така че и една дума е голямо постижение! :wink:Повтаря всякакъв вид свирни и звуци.Звъни като телефон.Издава звуци както когато набираш копчетата на телефона и много ни бърка като тръгнем да се обаждаме на някой.Все си мислим,че копчетата се набират по два пъти.  :lol: Също така е голяма клюкарка.Като го пуснем да лети отива да хапе всичко което му привлича вниманието.Много обича да ми се рови из косата и да нахалства когато ям течен шоколад(и той обича,ама не  може).Също така,сутринта започва да врещи неистово ,докато не ни събуди.Когато станем и той млъква.
 Папагалите са много забавни и интелигентни животинки!  :P
Ох как ти завиждам. :) Много харесвам папагалите, но и до сега не съм посмяла да си взема. Една моя позната имаше папагал като твоя, който имитираше алармите от паркираните коли. Правеше го по цял ден. Направо я побъркваше. :lol: :lol: :lol:

*
« Отговор #458 -: Април 07, 2007, 12:38:48 pm »

Mary,как се казва глезанчо?...Ох,направо...семейна идилия... :lol:Сладур!

Разбира се, че има най - палавото име - Денис белята. Повярвай ми, че си е заслужил всяка буква. :D  Имах още едно много послушно коте, но за съжаление умря, отровиха го, но малко след това дойде друго коте, та пак са ми две. Имам и едно куче, две канарчета и рибки, но както Денис ми е легнал на сърцето, няма друг. Между другото и той е подхвърлен, то май само рибите и канарчетата сме си взели, котетата и кучето са намерени и подхърлени. Те си ме знаят в махалата и фъъър през оградата. Ама и аз си ги пребирам :? :)
Перушинка, направо ти завиждам за папагала. Аз много исках папагал, но знам че много плюват и това беше причината да не си звема.  Вместо това решихме да вземем канарчета, сега са заедно, но както е тръгнала в нашето семейство и при тях бебето се бави. :lol: :lol: Дано поне при тях стане работата. Мечтая си някой ден да си направим воайера на двора и там да гледам много видове птици, някой ден......
Имам и едно запитване към Рони. Все се каня да я питам, как подържа тоз голям аквариум чист. Колкото и да се опитвам, май не успявам да съм толкоз стриктна. :oops: :P
« Отговор #459 -: Април 07, 2007, 14:05:21 pm »
   Mary,Patricia  Истина е ,че около клетката му е малко като на автобусна спирка,но му хванахме цаката с храните.Не трябва да има прекалено много просо в храната  :P . Имам си една малка кухненска прахосмукачица и периодично за една минута си почиствам.Да ви кажа обаче,боклука вече не ме дразни толкова,защото той е такава мила и дружелюбна животинка,толкова е весело с него,че шлюпките изобщо не ни пречат вече!  :lol:  Много си го обичаме и хич не ни е скучно с него.
 Mary да не би канарчетата да са от един пол,а вие без право да си мислите,че имат проблем!   :lol:  На нас уж ни казаха,че Коко е мъж,ама знае ли човек...    :ask: