Mary,как се казва глезанчо?...Ох,направо...семейна идилия... :lol:Сладур!
Разбира се, че има най - палавото име - Денис белята. Повярвай ми, че си е заслужил всяка буква.
Имах още едно много послушно коте, но за съжаление умря, отровиха го, но малко след това дойде друго коте, та пак са ми две. Имам и едно куче, две канарчета и рибки, но както Денис ми е легнал на сърцето, няма друг. Между другото и той е подхвърлен, то май само рибите и канарчетата сме си взели, котетата и кучето са намерени и подхърлени. Те си ме знаят в махалата и фъъър през оградата. Ама и аз си ги пребирам
Перушинка, направо ти завиждам за папагала. Аз много исках папагал, но знам че много плюват и това беше причината да не си звема. Вместо това решихме да вземем канарчета, сега са заедно, но както е тръгнала в нашето семейство и при тях бебето се бави.
Дано поне при тях стане работата. Мечтая си някой ден да си направим воайера на двора и там да гледам много видове птици, някой ден......
Имам и едно запитване към Рони. Все се каня да я питам, как подържа тоз голям аквариум чист. Колкото и да се опитвам, май не успявам да съм толкоз стриктна.