0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Показваме....домашните си любимци
« Отговор #960 -: Август 28, 2007, 21:52:42 pm »
Помните ли за лястовичката коато падна от глездото и ние си я гледахме...Само се надявам да отцелее.

:D Добра новина!Попътен вятър й желая!Дано не само оцелее,ами напролет да се върне жива и здрава! :crossfingers:

да ви се похваля моя кучо стана тати имаме си 5 малки шар-пейчета

:D Честито!Добър резултат,браво на тати-кучо!Да са живи и здрави мъничетата! :blob10:
*

baracuda

• 5348
« Отговор #961 -: Август 29, 2007, 11:12:58 am »
 :D Малката Ити...голяма е любопитка! :D
*
« Отговор #962 -: Август 29, 2007, 18:29:40 pm »
Ма тя е същата като мойте моми. Убавица.
*

baracuda

• 5348
« Отговор #963 -: Август 30, 2007, 10:16:39 am »
Ето я и бялата ни пухкава,добричка,дебеланчеста и сладуранчеста Ванеса!Тя е късокракото ни и набитичко тролче! :D

*
« Отговор #964 -: Август 30, 2007, 10:37:38 am »
Баракудке  :lol:
много са ти сладки животинките :)
Предолагам живееш в къща, за да ги гледаш и двете
А Ити, как си издебнала да е около цветята, пък Ванеса - направо фотомодел бе  :lol:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #965 -: Август 30, 2007, 16:48:03 pm »
Ето я и бялата ни пухкава,добричка,дебеланчеста и сладуранчеста Ванеса!Тя е късокракото ни и набитичко тролче! :D

Айде да си призная нещо, ама няма да ми се сърдите! :oops:
Винаги съм мислила булонките за много ..де да знам думата как е, не съм ги харесвала никога.Незнам защо.Обаче преди 2 месеца някой от рибарите които идват на нашия язовир незнам нарочно ли или без да иска загуби една булонка.И майка ми я прибра с цел човека ако се върне за нея, да mу я даде.Никой не се върна за нея.Е, такава сладурана просто няма.Беше прясно подстригана, направо като плюшена играчка.Майка я кръсти Джина, беше залепила обява на магазина за намерена булонка, но никой не я потърси.Ходи с майка до магазина, чаkа отпред и се прибират заедно.Коренно си промених мението.Толкова е любвеобилна!И така свикна с майка ми, че сamо като я види да се задава отнякъде почва 'танца на зелената царевица"(моя мъж така го кръсти).А е толкова чисто същество,че няма накъде.Има панер, в който спи.Моята мързелана Теодора ако и дам да яде в леглото даже не си прави труда да става.Джинка обаче взема каквото и се даде и отива в другия край на райграса.Там яде и се връща.Страшно културно животинче, ще пусна снимки, сamо да я снимам.
Тъй че Баракудке, едва сега мога истински да те разбера, наистина!!!!Само че Джинка е на кафеви петна.
« Последна редакция: Август 30, 2007, 18:44:23 pm от Мимка »
« Отговор #966 -: Август 30, 2007, 16:52:40 pm »
baracuda,
Ванеса е красавица  :D
И аз имах булонка, много добро и умно същество, Ванеса ми напомня за нея  :D
*
« Отговор #967 -: Август 30, 2007, 19:44:03 pm »
Ето я моята Кари, излегнала се е на припек  :lol:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
*

baracuda

• 5348
« Отговор #968 -: Август 30, 2007, 22:34:55 pm »
 :D Благодаря ви за комплиментите,отнасящи се за милата ми Ванеса! Много ми е добричка и послушна!Пу,пу! :wink:

titkata,лелееее,каква бяла елегантност!Прекрасна Кари!Струва ми се,че е малка на възраст?Права ли съм?
*
« Отговор #969 -: Август 31, 2007, 02:09:59 am »
Малеееееееее, какво е това бяло бижу. Мечта ми е да имам чисто бяла котка, без значение породиста или не.
Титката, нацелувай я много от мен.
*
« Отговор #970 -: Август 31, 2007, 10:40:44 am »
Даааа ще я нацелувам :) Бялото пухче вече се научи да ме посреща, лягайки на земята и се въргаля, протяга се и мърка :) демек знае как да си поиска галене, а получава тараничкане и целувки като бонус :)

Баракудке на близо 4 месеца е. Голямата снимка е скорошна, а в подписа ми е още малка, на 2 месеца като я взехме :)

Mary май е улична превъзходна, ама все ми се струва, че има и някой по-породиста прабаба  :lol: Ама е голям бяс. Много й се играе и изобщо не иска да е самичка, когато сме си в къщи идва при нас да си играе с нейните играчки, или с краката ни  :lol: :lol:
*

baracuda

• 5348
« Отговор #971 -: Август 31, 2007, 10:46:16 am »
Баракудке на близо 4 месеца е. Голямата снимка е скорошна, а в подписа ми е още малка, на 2 месеца като я взехме :)

Само,че в подписа ти не виждам друга снимка...Що тъй?...
*
« Отговор #972 -: Август 31, 2007, 10:57:31 am »
Ха сега де :ask:
Ще ги постна тук да видиш :)
*
« Отговор #973 -: Август 31, 2007, 11:01:52 am »
Хи, хииии, сладурка мамина!
Иначе в подписа ти наистина не се виждат, явно нещо не е както трябва.
Ние утре сутрин пак ще носим Тедка на док, много ме притесняват тия бучки, започват да растат и променят формата си. :(
*
« Отговор #974 -: Август 31, 2007, 11:10:56 am »
Titkata,котето е страхотно,не е точно улично.Роднина е на турската ангора.Те са бели,но с по-дълъг косъм.Аз имам същия сладур/намерих го на улицата/,само че мъжки и на 7 години.Казва се Цанко.Като ме питат каква порода е,казвам,че е БЯЛ БЪЛГАРСКИ КОФЕРМАН/визирам кофите в центъра на Бургас/.По-късно една ветеринарна лекарка ми разясни роднинската връзка с турската ангора.Съжалявам,че не мога да ви покажа моя красавец,но имам проблем с качването на снимките,но скоро ще го направя.
*
« Отговор #975 -: Август 31, 2007, 11:20:15 am »
Жекова, знаех си аз, че не е съвсем улично :lol:
Сега ще потърся инфо за турската ангора, мерси много.

На моята зълва мъжа като я видя Кари-нка и възкликна "Ама тя е с розови ушички" :)
« Отговор #976 -: Август 31, 2007, 11:29:01 am »
Малее Тити каква муцанка бяла, старшна е !!!!!!!!!!!!!! :nickitty:
*
« Отговор #977 -: Август 31, 2007, 12:42:15 pm »
И аз не виждам нищо в подписа.
Мимка, успех при док. Пиши какво е станало.
*

sbubi

• 178
  • красотата ще спаси света
« Отговор #978 -: Септември 01, 2007, 09:26:32 am »
тази седмица ще ходя да видя малките набръчкани калпазани и ще ви пусна снимки да ги видите нямам търпение да ги намачкам
« Отговор #979 -: Септември 03, 2007, 17:17:37 pm »
днес моето момче БАРИ има рожден ден!ставана 3 годинки.подготвям пиршиство,но май няма да мога да пусна снимки,все пак ще снимам с телефона.
тортата е купена от снощи(малко я наръфах от края ама :oops:)правя и пълнен заек и ще има по голяма кълка за бари и чочи.за тях съм купила и от парти шапките за рожден ден ама чочко ще се скрие целия вътре :lol:
ще се опитам да пусна снимки по натам