0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Показваме....домашните си любимци
« Отговор #860 -: Юли 28, 2007, 15:19:05 pm »
Таря, съжалявам. Много е трудно когато се разделиш с животно което го имаш от дълги години.
При мен също има лоши новини. И мойто изтърсаче също се починало.
« Последна редакция: Юли 28, 2007, 15:28:07 pm от Mary »
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #861 -: Юли 28, 2007, 15:24:24 pm »
Мари, съжалявам.... :bighug:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #862 -: Юли 29, 2007, 07:06:50 am »
Въпрос към д-р Рич.
От няколко дни от вътрешната страна на дясното бедро на Тедка се появи нещо като голяма бенка.Гладко е, не е като пъпка или нещо такова, просто като бенка.Трябва ли да се тревожа и да я водя на доктор?Знам, че преувеличавам в притесненията си, но предпочитам да ме сметнат за глупачка, отколкото да си мълча от гордост и накрая да се окаже, че е късно.
Благодаря ти!

Тия точици по коремчето и са от това,че се въргаля по плочките на терасата да търси хладно.Къпиме се всяка седмица, ама то не мирясва.Бяс! :oops:
Ot snimkata не може да се види добре,снимай го от по близко
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #863 -: Юли 29, 2007, 08:46:52 am »
Tarja,много съжалявам за загубата ви... :(
« Отговор #864 -: Юли 30, 2007, 15:45:28 pm »
здравейте!бях ви писала за надутото м/у пръстчетата на бари.това беше горе долу преди 3 седмици.тогава бихме инжекции мазахме сутрин и вечер оттока и уж мина.от 2 дни обаче барчо започнада куца,снощи не дава да пипнем крачето.погледнах старото място,нищо,но червеното се изместило отдолу м/у възглавничките на крачето и надуто.отивам аз днес да питам лекаря му и той каза да го заведем.изпратих мъжа ми да го вземе и да го води,а той след малко ми се обажда да ми каже,че ще се забавят поне половин час,че ще слагат упойка на крачето(даже искали пълна,но той нашия е железен)
та още като го завел док натиснал лапичката на старото място и изтекло около 1 шепа гной.оказа се че е имало 3 парчета от осили и така са забирали доста време.мъничкото краченце сега е обръснато и има голяма дупка .сложили са му пеницилин и сега ще му топя кръка по 3 пъти на ден в калиев перманганат.след 5 дни сме на преглед
пазете кучетата от усили.док.каза,че еднокуче е починало от усил забилсе до окото
« Последна редакция: Юли 30, 2007, 15:48:38 pm от kit kat »
*

Osiana

• 4888
« Отговор #865 -: Юли 30, 2007, 16:44:22 pm »
kit kat,  :bighug:, той ще се оправи скоро, сигурна съм.

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
*
« Отговор #866 -: Юли 30, 2007, 17:07:32 pm »
Кит Кет, съжалявам. Успех.
*
« Отговор #867 -: Юли 30, 2007, 20:50:54 pm »
Имах си мои проблеми и не бях влизала тук тия дни!Малеее, колко лоши новини!!!
Таря, Мари, мнооого съжалявам за животинките ви, знам колко ви е трудно, нали и аз изживях наскоро загубата на Пурко.
Кит кат, важното е, че проблема е открит навреме и ще се лекува.Всичко ще се оправи, вярвай!Всички стискаме палци!!!!
« Отговор #868 -: Юли 31, 2007, 19:23:28 pm »
Тия осили са много опасни!!! След всяка разходка проверям Шошинка, вече на 2 пъти му вадя забити осили на лапичките. Мястото беше зачервено доста. Сега се връщаме от разходка и минахме през зоомагазина за подаръци. Купих му ето това, което е на снимката. Момичето ми каза, че било голям хит сред кучетата, тая зурла и наистина излезе така. Вече близо час Шошо се бори с нея. Голямо ръмжене и гризене пада :D :D

*

Osiana

• 4888
« Отговор #869 -: Юли 31, 2007, 19:26:24 pm »
 :balk_47: :balk_47: :balk_47:
Голям сладур. Ама тая зурла, нали е гумена?

« Отговор #870 -: Юли 31, 2007, 19:41:07 pm »
Абе идея нямам от какво е, ама голям кеф  :D Още я гризе 8O
*
« Отговор #871 -: Юли 31, 2007, 19:45:06 pm »
Ей, направо ми изтекоха лигите по тоз Шошо. Най-вероятно е някакъв силиконов материал.
*
« Отговор #872 -: Юли 31, 2007, 20:23:15 pm »
Еееее, Бени, изби рибата с тая зурла! :lol: :lol: :lol:
Трябва да взема и на Теодора една, само да не се вживее много, че отидоха прасетата на село  :lol: :lol: :lol:
*

baracuda

• 5348
« Отговор #873 -: Август 01, 2007, 09:43:21 am »
  Да ви представя и нашите сладури,които живеят на двора!Най-накрая успях да ги снимам.Майката се казва Чернишевски(дори каишка успях да й сложа :wink:) а малкото "тигърче"-Ити.Чернишевски пак е бременна и е много-любвеобвилна,не знам от къде се появиха,но вече трети месец живеят при нас и се чувстват много-добре,за разлика от кученцето ни ,което постоянно ги лае. :wink:

« Отговор #874 -: Август 01, 2007, 10:11:31 am »
това тигърчето е голям сладур
*

baracuda

• 5348
« Отговор #875 -: Август 01, 2007, 10:18:52 am »
това тигърчето е голям сладур

Така е!Ако знаеш как му се радваме на щурите игри,които самичко си измисля!Много-забавно сладурче е! :D

beny,Шошинка е върха да знаеш!
 :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #876 -: Август 01, 2007, 20:15:38 pm »
Баракудка, черната котка има изключително фатално излъчване! Явно привлича мъжките котараци, та затова така често се плоди!  :D
*
« Отговор #877 -: Август 01, 2007, 20:59:46 pm »
baracuda, душата!Най-после да се сродим стебе!Я виж какъв младеж имам аз!Като черна пантера.Това до него е Китаеца, той си има Азис, така че няма страшно!Чреньо и Китаеца са братя от различни поколения, споко, не е обърнал резбата(за разлика от Китайчето, което няма да ви кажа какво прави с Азо)

тази е от различен ден

оф, нещо ми засече снимка.бг, исках да дам снимка на Азо и Китаеца в комплект, ама..е, нищо, след малко като се оправи.
Тъй че Баракудке, стягай момата!!! :lol: :lol: :lol:

*
« Отговор #878 -: Август 01, 2007, 21:02:35 pm »
ето ги китаеца и азис

взех се размечтах какви пантерки ще излязат само! :lol:
*
« Отговор #879 -: Август 01, 2007, 21:16:38 pm »
Абе, Мимка, пак успя да ме накараш да се хиля с тез животинки. Да знаеш, че Черньо и Китаеца ми скриха топката. Нагушкай ги от мен. :D