0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Показваме....домашните си любимци
« Отговор #820 -: Юли 18, 2007, 14:56:23 pm »
Аз да се похваля - Женското ми коте се окоти пет котета. Мимка, помниш ли какво си бяхме говорили за съдбата на животните ни - е, да ти кажа честно олекна ми.

охххх, и на мен!Да са ти живи и здрави 'внучетата' и да провлачат крак у вас.Айде да видим Тедка как ще се представи наесен. :?
*
« Отговор #821 -: Юли 18, 2007, 14:59:37 pm »
Ще, ще. Знам аз.
« Отговор #822 -: Юли 18, 2007, 21:06:44 pm »
Лелеееее, Мимка :D Абе, щерката позира, като фотомодел бе, с тая усмивка :D Още се смея, много ме развесели!!! Браво на всички, които сте спасили малки, невинни животинки!!! :bighug: Моя Шошо беше на лекар сега. Милият от вчера има разстройство, и му биха 2 инжекции. Има и малко температура, казаха настинал бил от климатика 8O Мамин сладък, сега спинка. Малко ми е сърдит. ВИнаги е такъв след посещение в клиниката. Мери, честити ви котенца :D Ще чакаме снимки!

На тази снимка, Шошинка е на 40 дена. Това е първият му ден у дома :D Беше около Коледа 2005 година.

« Последна редакция: Юли 18, 2007, 21:14:39 pm от beny »
*
« Отговор #823 -: Юли 18, 2007, 21:43:27 pm »
хихи, прибираме се с моя от магазина-аз го изхващах на вратата и ходихме да пазаруваме.Нарочно влизам след него в спалнята да се преоблича-искам да му видя реакцията като види скрийнсейвъра.Той само застива на място (Теодора му се мазни в ръцете), поглежда монитора, поглежда Тедка и само някакъв втрещен и вика-Коя е тая грозница там бе, тате? 8O После ме поглежда и вика-какво си му направила на детето, че така се е озъбило???? 8O 8O 8O
Така, че снимката нямаше желания ефект, ама пък какво ли разбират мъжете.... :?
beny, ама голям е сладурко твоя Шошо!!!!!!Като топчица!

« Отговор #824 -: Юли 18, 2007, 21:52:22 pm »
ааа, мерси, мерси
ама ти още не си видяла що е то истинска усмивка!!! :lol: :lol: :lol:

say cheese

тая снимка я направих преди малко и като ми утихна смеха станах от кревата и си я сложих за скрийнсейвър, мъжа ми ще падне като види щерка си да се хили като тиква! :lol:
   E не! Мимка тая снимка е достойна за медал! :lol:  :lol:  :lol:  Направо ще се попикая.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #825 -: Юли 18, 2007, 22:03:16 pm »
   :grouphug2:Това е любимата ми тема!
Момичета,страхотни сте!
За някои снимки нямам сили за коментар! :lol: :lol: :lol:
 :jump12: :jump12:
*
« Отговор #826 -: Юли 18, 2007, 22:14:03 pm »
благодаря ви, момичета!Толкова съм щастлива, когато някой похвали Тедка, все едно мен хвалите-толкова се радвам! :lol:
Истината е, че всяка от нас си има своето топченце, всяка от нас си го обича като свое дете.Толкова се радвам, че я има тази тема, че няма накъде.... :bighug:
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #827 -: Юли 18, 2007, 23:58:51 pm »
Е, Мимка тя твоята страхотна актриса, бе нямам думи.  :lol: :lol:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #828 -: Юли 19, 2007, 00:28:11 am »
Бени, тъкмо си помислих, че твоя Шошо е тази малка, сладка топчица, а то се оказа, че е бил такава. Ма много е сладък, пусни и сегашна снимчица.
« Отговор #829 -: Юли 19, 2007, 09:55:10 am »
Мери, има негова снимка пусната :D Ще го видиш с една играчка в устата си е. На предната или по-предната страница.
*
« Отговор #830 -: Юли 19, 2007, 21:26:33 pm »
Пратих снимката на Тедка-тая от подписа ми на Робин Кафалиев за "Най-смешните животни и хора на планетата"
Надявам се да получа отговор и да я покажат в ефир, много ще съм горда!
Стискайте палци!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #831 -: Юли 19, 2007, 21:34:18 pm »
Пратих снимката на Тедка-тая от подписа ми на Робин Кафалиев за "Най-смешните животни и хора на планетата"
Надявам се да получа отговор и да я покажат в ефир, много ще съм горда!
Стискайте палци!
:good_post: :good_post: :good_post: :good_post:Е,браво,мила!Крайно време беше!Тедка е звезда!Ще бъде национален любимец! :bighug:
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #832 -: Юли 19, 2007, 21:38:46 pm »
Стискам палци Мимка. Ще я покажат, тя е страхотна артистка. заслужава го.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #833 -: Юли 20, 2007, 09:25:12 am »
Айде, наша Тедка-звезда :D :D :D
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #834 -: Юли 21, 2007, 21:23:07 pm »
Мари, БРАВО! :balk_47:
Мими, страхотни снимки!  :balk_602:
Бени, тоя Шошко е голям сладур!
*
« Отговор #835 -: Юли 22, 2007, 16:05:51 pm »
Мери, има негова снимка пусната :D Ще го видиш с една играчка в устата си е. На предната или по-предната страница.
Не можах да я намеря, но ако е същата която ти е в подписа, не е по различен от онова топче. Сладур.
Айде наша Теди медийна звезда. Няма как да не стане известна.
*
« Отговор #836 -: Юли 22, 2007, 17:06:24 pm »
Абе, незнам, едва ли ще я покажат в ефир, ама за мен е важно, че вие я харесвате!
Вчера бяхме на гости на майка ми (като всяка събота и неделя).Беше адска жега и с мъжо ходихме да се къпиме в язовира.(Само да отбележа, че в язовира не се влива нито един канал,няма никакви замърсявания, водата е изворна).
Ето и Тедка-плувкиня...т.е. преди да я пусна във водата и след това.Самото плуване е само на клипче. :(

« Отговор #837 -: Юли 22, 2007, 21:15:59 pm »
последнатаснимка много ми харесва.как само гледка малкото мишленце мокро :P
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #838 -: Юли 22, 2007, 23:01:25 pm »
Мими, клипчето що е без звук? :(
*
« Отговор #839 -: Юли 23, 2007, 08:16:12 am »
щото като си купувахме цифровия апарат, аз толкова държах на марката "Никон", че не исках да чуя за друга марка.Разликата в цената на апаратите с едни и същи параметри, но със и без звук беше към 80 лева.А ние имахме само 350 в себе си и взехме без звук.Затова.