0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: Показваме....домашните си любимци
« Отговор #700 -: Юли 06, 2007, 14:05:55 pm »
Една снимка на Donny от преди 10 мин.:

Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #701 -: Юли 06, 2007, 14:19:47 pm »
Ето какво имам за вас. това вече си е жив домашен любимец съвсем истински

« Отговор #702 -: Юли 06, 2007, 17:27:12 pm »
рич,сегаще ти пиша това,което мога да разчета в паспорта му,но отгоре има печат и не се вижда добре
Dermatitis iuter diditulis(не съм сигурна)
лечението-Lincospectin,Dex.....,Cortizen
двете са инжекции за 3 дни,другото е кремче.мажа го сутрин и вечер(трябвало поне седмица),но не дава сигурно го щипе
*
« Отговор #703 -: Юли 06, 2007, 18:22:37 pm »
само аз ли не мога да видя на Розата снимките.
иначе на Фанта ги видях всички видове любимци......
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

Osiana

• 4888
« Отговор #704 -: Юли 06, 2007, 18:26:09 pm »
Аз ги виждам всички  :D

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
*
« Отговор #705 -: Юли 06, 2007, 18:40:44 pm »
вече и аз. за завиждане е такъв екзотичен зоопарк  :lol:
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #706 -: Юли 06, 2007, 21:44:10 pm »
  kit kat,голям сладур имаш!И мен ме избива на канибализъм! :lol:Направо да го изпапкам целият! Леле какво е добродушно мъниче!Мила душичка!! :D

Osiana,Donny изглежда се е замислил върху нещата от своя котешки живот! :D Много е красив!Сякаш ще проговори всеки момент,много интелигентно гледа! :wink:Успяла си да уловиш невероятен момент!Да го нацункаш хубаво от мен! :D

fanta_22,я кажи как се казва това кученце?Колко е голямо?Само на двора ли го гледате?Доста добре изглежда!И има добронамерена муцунка!
*
« Отговор #707 -: Юли 06, 2007, 23:16:58 pm »
Osiana, миличка, извинявай, че се забавям, ама твоя е страхотеееееен кот!!!такава интелигентна физиономия отдаван не бях виждала в котарак!

а сега вижте нещо-това е нашата Тедка.ако си спомняте рекламата-вълкът е откачил, то тогава задължително вижте клипчето на Теодорка, която ни се радва ей сега като се прибрахме от кръчма.

http://vid.data.bg/rbm67t2o?ct=
« Отговор #708 -: Юли 06, 2007, 23:34:17 pm »
много е сладка, джафка ли много?

бари и за 2 минути да съм излезнала после се радва все едно не ме е виждал с месеци.точно това харесвам на кучетата,че не са двуличници.можеш да разбереш кой харесват и кой не.
мими щях да те питам за теди как е,в смисъл:на нащи пинчера например още преди да го настъпиш квичи.как я пазите като е толкова малка
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #709 -: Юли 06, 2007, 23:51:14 pm »
а сега вижте нещо-това е нашата Тедка.ако си спомняте рекламата-вълкът е откачил, то тогава задължително вижте клипчето на Теодорка, която ни се радва ей сега като се прибрахме от кръчма.

:lol:Да,бе!И нашата бамбина ги прави същите акробатики,когато се прибираме от някъде! :lol:Много мила картинка!

бари и за 2 минути да съм излезнала после се радва все едно не ме е виждал с месеци.точно това харесвам на кучетата,че не са двуличници.можеш да разбереш кой харесват и кой не.

:good_post: :good_post: :good_post:Мамин,сладък,той!Цунки!
*
« Отговор #710 -: Юли 07, 2007, 00:00:57 am »
рич,сегаще ти пиша това,което мога да разчета в паспорта му,но отгоре има печат и не се вижда добре
Dermatitis iuter diditulis(не съм сигурна)
лечението-Lincospectin,Dex.....,Cortizen
двете са инжекции за 3 дни,другото е кремче.мажа го сутрин и вечер(трябвало поне седмица),но не дава сигурно го щипе
Това ще се оправи не се притеснявай.Става въпрос за  междупръстен дерматит.А отока стои ли?Зачервено ли е?Боли ли го при натиск,нормално ли стъпва?
« Отговор #711 -: Юли 07, 2007, 00:15:02 am »
ох,мерси за успокоението рич.друго си е и друго мнение да чуеш :D
ами тази вечер гледам,че е поспаднало,но е червено и май бая го боли.не дава да го барам и мажа.иначе не куца,играе си.да му мажа ли и м/у другите пръсти,и там е червено,но не е надуто
*
« Отговор #712 -: Юли 07, 2007, 00:24:31 am »
ох,мерси за успокоението рич.друго си е и друго мнение да чуеш :D
ами тази вечер гледам,че е поспаднало,но е червено и май бая го боли.не дава да го барам и мажа.иначе не куца,играе си.да му мажа ли и м/у другите пръсти,и там е червено,но не е надуто
виж на другия крак така ли е зачервено, ако е така зачервено намажи болното място с йод 1-2 мин го дръж да почернее. Това го прави 1 път дневно, но само ако е еднакво зачервено с другия крак, а между другите пръсти щом няма проблем няма смисъл да го мажеш. От йода, ако има гнойно възпаление подкожно ще се оправи. Щом е надуто най вероятно има възпаление не само на кожата но и под нея. Всичко ще се оправи  :wink: :)
*
« Отговор #713 -: Юли 07, 2007, 00:59:34 am »
мими щях да те питам за теди как е,в смисъл:на нащи пинчера например още преди да го настъпиш квичи.как я пазите като е толкова малка

ами за сега сме нямали такива инциденти, някакси сме се научили да я пазим, даже когато спием.
сега обаче се притесних за друго-много и е горещо коремчето.в стаята е 27 градуса, т.е. не е толкова горещо, а тя само плези език, сякаш и е много горещо.това нормално ли е? :(

иначе като ни посреща не джафка, ами пее едно много сладичко.
« Отговор #714 -: Юли 07, 2007, 10:22:08 am »
мимка,кучетата нямат потни жлези.мисля,че е нормално.баро постоянно търси студено и се разклечва като жаба залепен за земята.понякога така пръхти,че все едно едвам диша.
рич,извинявай,че досаждам обаче не разбрах за червеното.и на двете предни лапички м/у пръстите и около нактите е червено.м/у възглавничките е като подсечено,но само на едно място е подуто(като прищт)да мажа ли навсякъде???ако взема да мажа с йодасепт :ask:
*

sbubi

• 178
  • красотата ще спаси света
« Отговор #715 -: Юли 07, 2007, 10:46:59 am »
здравеите момичета и от мен и аз си имам домашно зверче шар-пей казва се алекс и е на 1,5год,много го обичам когата ме няма в къщи нямам търпение да се прибера и да го нацелувам по бръчките голям е глезльо
*
« Отговор #716 -: Юли 07, 2007, 10:58:26 am »
мимка,кучетата нямат потни жлези.мисля,че е нормално.баро постоянно търси студено и се разклечва като жаба залепен за земята.понякога така пръхти,че все едно едвам диша.
рич,извинявай,че досаждам обаче не разбрах за червеното.и на двете предни лапички м/у пръстите и около нактите е червено.м/у възглавничките е като подсечено,но само на едно място е подуто(като прищт)да мажа ли навсякъде???ако взема да мажа с йодасепт :ask:
погледни на лични
*

Osiana

• 4888
« Отговор #717 -: Юли 07, 2007, 11:11:20 am »
Osiana, миличка, извинявай, че се забавям, ама твоя е страхотеееееен кот!!!такава интелигентна физиономия отдаван не бях виждала в котарак!

Миме, аз пък не мога да отворя този линк, не се зарежда... :(

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #718 -: Юли 07, 2007, 11:50:21 am »
Оси, за съжаление има забрана за дата.бг и не може да се отваря от Германия. Та поради тази причина не можеш да го отвориш.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Osiana

• 4888
« Отговор #719 -: Юли 07, 2007, 11:58:48 am »
Благодаря, Гане. Жалко. :?