0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Показваме....домашните си любимци
« Отговор #660 -: Юли 04, 2007, 11:52:43 am »
Днес явно е страхотен ден за домашните любимци на 'Зачатие'. :lol:
Разбира се, голямо БЛАГОДАРЯ на доктор Рич за безценните съвети и помощ!!!!
*
« Отговор #661 -: Юли 04, 2007, 12:27:06 pm »
Момичета, браво на животинките ви.
И аз да де похваля - мойто момче вече не прави пакости. Сега е кротък и спокоен като новородено бебе.
И всичко това на семейство Рич. :P :lol:
*
« Отговор #662 -: Юли 04, 2007, 13:52:50 pm »
Ами аз да взема да се оплача  :(
На мен са ми сърдити!Мислех, че си въобразявам, ама не!
Още от как сме се прибрали Теодора ме зяпа малко серт.Викам си-още е изплашена, че трима човека и пипаха циците в клиниката. :?
Гледам филм на компа, онова си легнало в нейния си панер и ме гледа някак странно.Играчките и също там-не ги пипва.Отивам да си правя салата да ям, чувам аз говори им нещо-а тя като си играе с тях и много сладко цъгърка.Влизам пак в ставята със салатата в ръце, онова човече зарязва играчките и пак се свива на кравайче и ме гледа серт.Викам си-ааааа, това нещо се прави на интересно.Взимам я на ръце, гушкам я, тя си дърпа бузката-не дава да я целувам  :lol: :lol: :lol:
Викам-сега ще те оправя аз-отивам обратно в кухнята, правя и любимата и кашичка-пастет, хляб, малко водичка и сол.Умира за такова.За да и покажа, че не съм злонамерена даже и слагам купичката в панерчето,а не на земята.Онова пак гледа серт.Викам-ААААААА! 8O 8O 8O
Нарочно излизам от стаята.Минавам тихичко на терасата и го гледам-яде, ушите му пращят!Влизам пак-пак се дърпа, ляга, зарязва яденето.Обаждам се на мъжо-викам-работата сериозна!Той умря да се хили.И още ми се сърди пичката!
За пръв път ми го прави този номер!!!!!!
8O 8O 8O
*
« Отговор #663 -: Юли 04, 2007, 15:12:44 pm »
Сладурана. :lol: :lol:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #664 -: Юли 05, 2007, 09:29:04 am »
Ами девойки явно днес е ден на хубави нови - мойто куч се оправя, благодарение съветите на д-р Рич, и на това, че е на моренце и плува ли плува в морето  :lol: :lol: :lol:  Последна ранно сутрешна докладна от мама - вчера 4 часа не са успели да го извадят от морето  :lol:

Слава Богу! :D Да е жив и здрав и добре да си изкара на моренце! :sunshine: :balk_103:

Мимка,паднах от стола,повалена от неистов смях! :lol:Историите за твоята кукла винаги много ме развеселяват! :D :D :D
*
« Отговор #665 -: Юли 05, 2007, 10:21:06 am »
не се вижда
« Отговор #666 -: Юли 05, 2007, 12:46:28 pm »
аз пак имам проблеми с бари :(

в неделя бяхме сложили скарата на неговия стол,вече я бяхме изключили,когато съседа си пусна кучето и той по навик скоче отгоре.много се уплашихме защото беше гореща,веднага го измих със студена вода.наистина е както казва мъжа ми "железен",каквото и да го правиш не квичи.
снощи обачена предната лапичка м/у пръстите видях нещо адски подуто и червено,прилича на убодено и забрало.сега не знам изгорено ли е,убодено или от микозата нещо.срам ме е вече да го мъкна на доктор,като пенсионерите сме :D
*
« Отговор #667 -: Юли 05, 2007, 14:42:07 pm »
хм..май трябва д-р Рич да се включи...
« Отговор #668 -: Юли 05, 2007, 16:04:44 pm »
ох,дано се включи д-р рич.

аз сега се връщам от лекар.ново 20,незнам си какъв дерматит,било по-лошо от микозата.3 дни е на инжекции и сутрин и вечер трябва да мажа с едно кремче.ох не знам вече,защо ни създава такива проблеми това барчи,по принцип е здрав като чук,никога не е бил болен,но пък всички кожни гадости са по него.аз в неделя започвам стимулация и ако съм в софия не знам.как ще се оправя мъжо с 2 кучета,на работа и по доктори
*
« Отговор #669 -: Юли 05, 2007, 16:19:58 pm »
надявам се да се оправи душичката, имаш стиснати палци от мен!
« Отговор #670 -: Юли 05, 2007, 17:04:26 pm »
Малка новинка от мен - моята сладка Шива, която има фенове и тук, но за съжаление вече не живее с мен е станала мама на три сладки котета - сивички с бяло.

Заминах в чужбина, оставих я при леля ми, а тя там се намерила със някакъв селски момък. :lol: Сега като се прибера ще ида да си я видя, да снимам дребните и ако има интерес - ще пусна снимки да ги видите  :P
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #671 -: Юли 05, 2007, 17:07:13 pm »
Цитат
ако има интерес - ще пусна снимки да ги видите 

ам къ мислиш ти? :lol: :lol: :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #672 -: Юли 05, 2007, 22:42:52 pm »
то се видя, че само аз ще пускам снимки явно!  :lol:
давам на Тедка как ми се гуши преди няколко минутки (вече не ми е сърдита),както и на едно от котенцата ни.казва се Пурко.
ама подред на номерата.
Разбира се, Тедка е първа.

тука вече сме заспали

това са Тедка и Пурко, единсвеното нещо по-дребно от нея...засега  :lol:

това е Пурко разтегнат на земята, вижте му розовите лапички, да ги изпапка човек  :lol:

тука мама решава физиологичните му нужди  8)
ако разбере, че съм го снимала и съм пуснала снимките в публичното пространство самочувствието му доста ще пострада, но да се надяваме, че той няма да влиза тук... :oops:

а това тук е най-крсивото коте, което някога сме имали!!!!чисто сив, със сини очи!интересното е, че са 3 котета.едното е чисто черно, едното е чисто оранжево,а този красавец (кръстили сме го Грей) е просто божествен.Всичките си търсят дом, така че......  8) 8) 8)

Грей и братчетата му са внуци на Баш Бай Брадър, нищо, че са на възраста на чичовците си.А Пурко им е братовчедче.Брадъра е корена на родословното дърво в къщата! :lol: :lol: :lol:

това беше от мен, надявам се не съм досадила, ама вие като не давате нови фотоси.... :oops:

*
« Отговор #673 -: Юли 05, 2007, 23:47:50 pm »
да не ти казаха че е демодекозен дерматит?Да не би да се е забил осил между пръстите или е изгорено,на пипане твърдо ли е ,тестяно или меко все едно с вода пълно?Какво ти казаха точно?
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #674 -: Юли 06, 2007, 00:44:57 am »
Мимка, страшни сладури са всички, да ги нагушкаш едно хубаво от мен. :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
*
« Отговор #676 -: Юли 06, 2007, 08:45:21 am »
Ох баня, ох кеф!
Много обича водата и това и е едно от любимите неща- да се къпе :lol:

тук продължава.....

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
« Отговор #677 -: Юли 06, 2007, 09:15:07 am »
ЕЕЕЕ, най-после нещо различно от тлъстичко чихуахуа! :lol: :lol: :lol:
Алката, наистина ли котака ти обича да се къпе?Малееее, моя като се сетя само като приближеше банята и започваше да мяука неистово от ужас!!!! :?

Ама къв е сладур на втората снимкааааааааааа :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #678 -: Юли 06, 2007, 09:35:14 am »
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148611

Е така вече трябва да се види нещо. Моят домашен любимец е доста по различен  :wink: :)
*
« Отговор #679 -: Юли 06, 2007, 09:38:45 am »
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148611

Е така вече трябва да се види нещо. Моят домашен любимец е доста по различен  :wink: :)

офффффф