0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Показваме....домашните си любимци
« Отговор #60 -: Юли 27, 2005, 10:01:20 am »
Зори, това е КОТКАТА НА ГОДИНАТА! Влюбена съм!
пиши ме в списъка на чакащите, когато се сдобиете с поколение!
леле.....
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #61 -: Юли 27, 2005, 10:19:27 am »
Цитат на: jam
Зори, това е КОТКАТА НА ГОДИНАТА! Влюбена съм!
пиши ме в списъка на чакащите, когато се сдобиете с поколение!
леле.....

мерси,мерсиии :D,а за котаче-нямаш проблеми.
<br />
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #62 -: Юли 27, 2005, 10:34:58 am »
И сте ходили на Костенец, а? Завиждам :cry:  Много любимо място...

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
« Отговор #63 -: Септември 15, 2005, 10:32:59 am »
Ето ви малко котешки снимки  :)

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1594&AlbumId=14034&PhotoId=902172
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #64 -: Септември 15, 2005, 10:39:33 am »
охооо ма вие и страхотно ново попълнение си имате. :D
<br />
*
« Отговор #65 -: Септември 27, 2005, 16:46:58 pm »
Най-накрая намерих време да ви покажа певецът в къщата. Казва се Роки - знае да си казва името и много пее. През декември ще прави 16години  :D
http://community.webshots.com/album/399180345yoJmSF
« Отговор #66 -: Септември 30, 2005, 09:47:08 am »
Ето ги и моите любимци - доберманът Шон. овчарката Джени и няколко рибоци:
http://www.bgphoto.net/photos/9332/o632636693266250000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/9332/o632636693259687500.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/9332/o632636693282656250.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/9332/o632636693315312500.jpg
Съжалявам, че качеството не е много добро, но снимките са от телефон :(
*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
« Отговор #67 -: Септември 30, 2005, 09:49:11 am »
доберманът е супер :D  Харесвам много кучетата...имахме ротвайлер...но вече не. Сега искам пак да си взема ама да видим какво да е.
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
« Отговор #68 -: Септември 30, 2005, 11:15:47 am »
Ако си свикнала с темперамента на ротвайлера в никакъв случай не си вземай доберман! Това е една от най-лудите, динамични и гръмогласни породи! Ние нашия Шон много си го обичаме, но като вземе да ни се радва и той на наш ред - тежко ни и горко :help: Виж овчарката - това е друго нещо, ама вече е баба милата.
Успех с избора :D
« Отговор #69 -: Септември 30, 2005, 13:08:45 pm »
Здравейте !

Аз имам мопс и в момента е бременна, сложила съм снимки по-напред а ето и други.

Това е много мило куче и може да живее малки жилища.

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7254&AlbumId=18494
Obi4am vi !!!    
« Отговор #70 -: Октомври 01, 2005, 20:30:24 pm »
Аз имам ротвайлер на 4 години.Много си го обичаме.Нова съм тук,но скоро ще пусна негови снимки,той има повече от мене. :D
« Отговор #71 -: Октомври 02, 2005, 00:27:47 am »
това е моето куче-казва се Линда и е на 12 години.на снимката е точно след баня и затова е като развълнуван диригент в козината :roll:  :lol: голям образ е :roll: особено като прави бели и после се скатава докато отмине бурята :lol: едно нещо за което се сещам в момента е когато лапна едни 20 лева което за времето си бяха много пари и със зор и ги изкарахме......после беше докопала тефтерчето на майка ми с номера и адреси на познати от цялата страна и го беше надъвкала.часове след това майка сглобяваше мозайката на измъкнатите късчета хартия :roll:  :lol: голям смях беше.... :D http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9568&AlbumId=25013
« Отговор #72 -: Октомври 02, 2005, 13:35:16 pm »
Черна роза,ама твоето животинче е като пухче,леле,само за мачкане!! :P
« Отговор #73 -: Октомври 02, 2005, 15:48:46 pm »
аха :lol: а и тя както обича да й се обръща внимание.....ако може само с нея да се разправяш :lol: ако иска внимание започва да те бута или ти пречи да не си вършиш работата:)когато бях в гимназията, като чета нещо все лягаше върху него и ми пречеше да разгръщам.чак като й обърна внимание тогава се махаше доволна:)
« Отговор #74 -: Октомври 02, 2005, 18:23:36 pm »
Леле :P  и нашия е същия,само че твойто пухче е лекичко.А нашия 60 кг звяр като се метне да ти се радва ти изкарва въздуха. 8O
И той много обича да досажда и се вре докато не го погалиш,а погалиш ли го -отърваване няма. :D
« Отговор #75 -: Октомври 14, 2005, 11:34:54 am »
Здравейте !

Случи се най - страшното , миналият петък моята Мопси почина след направено секцио. Останаха 4 малки бебоци от който 2 вече на са при нас , те също починаха сега в къщи се грижа за 2 малки бебета и аз съвсем неочаквано станах тяхна майка.

Много ми е трудно за това реших да споделя болката си тук с вас.

Сигурно Бог ми изпраща това изпитание, за да види дали заслужавам да ме дари един ден с дете.

Ако модернаторите решат нека да изтрият написаното от мен.
Obi4am vi !!!    
*
« Отговор #76 -: Октомври 14, 2005, 12:03:48 pm »
Juliana, много съжалявам за това, което е станало с кученцето ти :( . Аз също преди няколко години загубих любимия си сиамец и от тогава не ми се мисли за друго животинче, много се привързвам и после много тежко изживявам загубата.
Радвам се, че поне две от кученцата са добре :D . Така поне имаш някаква утеха, а и грижите за тях ще те разсейват да не мислиш много за случилото се.
*
« Отговор #77 -: Октомври 18, 2005, 04:20:42 am »
Това са мойте сладури.
Канарчето Гошо

Бялото коте е Диди, а молкото Пуфи

Имам рибки и куче, но нямам снимки, при първа възможност ще ги покажа и тях.
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #78 -: Октомври 18, 2005, 10:40:25 am »
Julianna, много съжалявам за загубата на твоята любимка Мопси...
да загубиш домашен любимец е много тежко изпитание. утехата ти все пак е, че Мопси е оставила бебенцата - грижи се хубаво за тях и така споменът ще живее...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #79 -: Октомври 18, 2005, 10:42:34 am »
Mary, ти си истински любител на животните - такава менажерия си събрала! :)