0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Re: Показваме....домашните си любимци
« Отговор #540 -: Юни 01, 2007, 13:36:09 pm »
Обожавам котки, а тук има снимки на толкова сладурчета - искам да ги гушкам, да ги мачкам всичките :)

*
« Отговор #541 -: Юни 01, 2007, 15:10:41 pm »
Мимка, страхотни са мъничетата! А за "камерката" на сеновала нямам думи - много сладко котенце, страхотни очи има. :)

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*
« Отговор #542 -: Юни 02, 2007, 10:44:12 am »
съжалявам, ама не можах да се стърпя! :lol: :lol: :lol:

камерка номер 3 с Баш Бай Брадър (мама)

тука съм лапнал нещо, ама няма да ви кажа какво  :lol: :lol: :lol:

айде, няма да ви мъча и ще ви покажа какво съм лапнал  :lol: :lol: :lol:
точицата встрани е дупе  :lol: :lol: :lol:
и е на камерка номер
:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
тая сутрин съм се смяла с глас докато ги правих!
*
« Отговор #543 -: Юни 02, 2007, 11:36:49 am »
Мимке страхотни са и аз в момента се смея с глас :lol:
*
« Отговор #544 -: Юни 11, 2007, 14:25:10 pm »
Това е моята котка Маги                                                                                                 
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
« Отговор #545 -: Юни 11, 2007, 14:42:26 pm »
Това е моята котка Маги                                                                   

Страхотна е  :D

lb2f
*
« Отговор #546 -: Юни 11, 2007, 16:16:14 pm »
Capris, Маги е невероятна! Много се смях на последната снимка, където е в торбата.
 И моята котка много обича торбите. Така свикна, защото докато беше по-малка и преди да й купим кошница, в която да я носим, я пренасяхме в една торба на Пикадили. :P И сега види ли торба, мисли, че ще ходи някъде, влиза в торбата и чака. :lol:
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #547 -: Юни 11, 2007, 21:55:44 pm »
Момичета, много са ви сладки любимците ей  :D
Аз откога се каня да ви покажа и нашите разбойнички, ама все ме мързи да качвам снимки  :oops:

Това е Лора - порода курцхаар. Голяма глезла и гальовница е, и е страхотна катерачка - случвало се е еда я сваляме от дървета  8O

Това е Сара - Немска овчарка със специалното участие на Коли (по майчина линия) :wink: Дебеланка, мързеланка и умница  :)

Ето ги двете калпазанки:

А това е най-малката ни сладуранка - Пупи. Изключително интелигентно, мило и привързано към нас животинче (много я пазим от кучките!)

Equally Destructive
*
« Отговор #548 -: Юни 12, 2007, 08:40:10 am »

А това е най-малката ни сладуранка - Пупи. Изключително интелигентно, мило и привързано към нас животинче (много я пазим от кучките!)

А какво е това последното животинче? Аз го оприличих на нещо, но да не гадая все пак :oops:
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #549 -: Юни 12, 2007, 11:26:51 am »
Ели, Пупи е чистокръвен плъх  :D
Взех я от един познат, който сериозно (под ветеринарно - медицински контрол) се занимава с развъждане и селектиране на плъхове и мишки.
         Equally Destructive
*
« Отговор #550 -: Юни 12, 2007, 11:50:14 am »
като малка съм имала инцидент с плъх и сега изпитвам панически ужас от тях.
но като гледам това чопенце....предполагам са много любвеобилни като домашни любимци.може би ако някой познат тука си вземе нещо такова и прекарвам по няколко минути на ден с него, би могло фобията ми да изчезне, знае ли човек?
*
« Отговор #551 -: Юни 12, 2007, 14:02:36 pm »
Ели, Пупи е чистокръвен плъх  :D

Абе и аз това си помислих, но реших да се застраховам. Ама толкова е сладка... :P Да си призная, малко ме е страх от плъхове, но иначе мишките много ги харесвам, едни такива с мънички очички и сладки муцунки...  :P
Лора и Сара също са големи сладурани. :P
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #552 -: Юни 12, 2007, 17:49:00 pm »
Аlkata ,страхотна глезотийка си отглеждате!Да ви е жива и здрава и дано в скоро време едно малко "талибанче" да я гушка! :D

Tarja ,Лора и Сара са опасна комбина! :wink:Къде ги гледате?Тези породи обичат пространството.Пупи изглежда доста миловидна(изпитвам ужас от мишки :?)Как я отглеждате,не изисква ли специална "поддръжка"?Миличка е! :wink:

capris ,твоята Маги има изключително -аристократично излъчване!Колко е голяма?Много е забавна във торбата от "Пикадили"! :wink:

Мимка ,е тебе те признавам,че правиш най-добрите животински репортажи!Благодарим ти ,че споделяш със нас тези забавни и мили мигове със сладките животинки! :youwoman:

*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #553 -: Юни 12, 2007, 19:46:05 pm »
Баракуда, плъхчето се гледа мноооого по-лесно от кучетата  :wink: Живее в една изборна урна от прозрачните  :D На президентските избори бях в една комисия и много харесах урните. Свързах се с фирмата която ги произвежда ето я Пупи в нова къща  :lol: Сменяме и талаша два пъти в седмицата, важно е да има прясна водичка и храна постоянно, яде смески от зоомагазините и всичко останало (вкл. пилешки кокалчета, но не сурови :wink:), обича да пие кафе   :a_mouse_01: :D  и т.н. Като я извадим на разходка из къщи гледа да не губи контакта с нас - търси ни, гушка се, закача се  :D Никога не се е опитвала да хапе, дори когато милото я сгащи и я гъделичка по корема или и дърпа ушенцата... Той милия отначало беше много скептично настроен и резервиран спрямо нея, а сега и вика "На батко плъхчето - разбойниче, ела да си те погушкам!"  :D :lol:

А що се отнася до Лора и Сара - точно в този момент са на двора при баба ми, която живее на 10 минути пеша от вкъщи, но то е само за малко. Иначе в апартамента ги гледаме и ги разхождаме по мнооооооооого. Понякога е трудно, но не съжаляваме и не се оплакваме - все пак те ни събраха със съпруга ми  :D :wink:
         Equally Destructive
*
« Отговор #554 -: Юни 13, 2007, 00:25:25 am »

capris ,твоята Маги има изключително -аристократично излъчване!Колко е голяма?Много е забавна във торбата от "Пикадили"! :wink:

Благодаря ти за милите думи,Баракуда.В момента Маги е на една година,но тук на снимките е на около 7-8 месеца.Може би създава илюзия,че е по-голяма,но това е от козината.Преди няколко дни я подстригахме и сега е много смешна.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #555 -: Юни 13, 2007, 11:08:35 am »
Каприз, имаш страхотна котана, много е красива. Мноооого ми хареса. :D Само да попитам, защо я подстригвате? Чистокръвна персийка ли е?
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #556 -: Юни 13, 2007, 11:22:49 am »
Каприз, имаш страхотна котана, много е красива. Мноооого ми хареса. :D Само да попитам, защо я подстригвате? Чистокръвна персийка ли е?

Osi, взе ми думата от устата... :wink: И аз щях да питам за същото. На моята котка само майката е персийка, но пак е с дълъг косъм, макар че сега в топлото е с доста оскъдна козина. А ако трябва да се подстригват...
Ей, нямам търпение да ви покажа снимки. Само ще трябва да намеря техника и ще я видите и моята Пуфи.
*
« Отговор #557 -: Юни 13, 2007, 12:07:12 pm »

Osi, взе ми думата от устата... :wink: И аз щях да питам за същото. На моята котка само майката е персийка, но пак е с дълъг косъм, макар че сега в топлото е с доста оскъдна козина. А ако трябва да се подстригват...
Ей, нямам търпение да ви покажа снимки. Само ще трябва да намеря техника и ще я видите и моята Пуфи.
Чак чистокръвна не е,води се стандартна персийка,купена е от зоомагазин,но не зная нищо за родителите.Подстригахме я,защото много се скубеше,беше й много топло и докторът каза,че е добре да падне цялата детска козина,за да може да поникне по-гъста и здрава.
Между другото искам да ви разкажа нейната история.Маги  не е моя котка,а на моя позната,която също имаше проблеми със забременяването.Тя си купила Маги и същия месец забременяла.Уверена е,че котката й е донесла късмет.Даде ми я да я гледам,а аз ще й дам поколението.Надявам се и на мен Маги да донесе същият късмет.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #558 -: Юни 13, 2007, 12:35:05 pm »
Каприз,  :bighug: късмет. yahoo_17 :a_cat_02:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #559 -: Юни 13, 2007, 12:39:49 pm »
Благодаря,Osi,на теб също!