0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Показваме....домашните си любимци
« Отговор #420 -: Април 04, 2007, 13:55:06 pm »
Ето ги и моите котки. Първата се казва Джени и е почти на 13 години. Тя си живее в Търново при майка ми и баща ми, а тук в София имаме една полудомашна котка Цецка. Тя си живее вън но идва да я храним и сме и направили къща на терасата да си спи там. В най-студените дни я пускахме и вътре. Имаме и 3 вълнисти папагалчета тук в София.

Джени:

Цецка:

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
« Отговор #421 -: Април 04, 2007, 14:09:13 pm »
Оси, имаш страхотно "зверче".Направо се влюбих в него :heartbeat: :kiss:
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #422 -: Април 04, 2007, 14:17:23 pm »
Гери, Джени показва характер, виждам... :lol:

Цвете, то зверчето е миличко, много е послушно и умно. Само дето не яде нищо друго освен неговата специална храна  :lol: На 3 години е сега. Много е интелигентен и чувствителен. Ако ни няма дълго време /например като си идваме в родината/, гладува, не иска никой друг да види, плаче и чака с часове пред вратата....
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #423 -: Април 04, 2007, 14:37:56 pm »
Мимка, аз от одавна съм от фен клуба на твойто куче, а сега станах фен и на котака на Ози. Тези с големия косъм са ми присърце. Майка ми има един такъв лигльо, ама нещо не ме обича. И другите котки са много красиви. :o Сладурковци. :lol: :lol:
Arzu, ако още не можеш да се справиш, се обади да ти помогнем.
П.П. Ето в такива моменти липства много черната розичка. :P :P
*
« Отговор #424 -: Април 04, 2007, 17:06:56 pm »

Оси, тя наистина има такъв характер или по скоро имаше сега е баба и предпочита да спи и на първата снимка в действителност се прозява :). А другото коте нали е улична превъзходна и е голяма глезла и все иска да я гушкат.

И твоя котак е страхотен, тия пухкавите са много хубави, а най-хубавото им е ,че като се разгонят (женските) не огласят къщата както сиямките.

*

Osiana

• 4888
« Отговор #425 -: Април 04, 2007, 17:12:04 pm »

И твоя котак е страхотен, тия пухкавите са много хубави, а най-хубавото им е ,че като се разгонят (женските) не огласят къщата както сиямките.
Тоя пухкавия котарак, всъщност е чист персийски котарак с богато родословно дърво.

Ако ви е интерсно как се води цвета му - black-smoke  :D :D

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #426 -: Април 04, 2007, 17:24:29 pm »
Оси, аз чистосърдечно ти завидях. Имах сиамка в България, но почина много мъчително и много ми липсва. Аз исках след това да си взема точно такова коте, но в България не намерих,  а тук ми е по-трудно с правилата за апартаментите. Та явно скоро няма да ме огрее да имам коте отново :(
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Osiana

• 4888
« Отговор #427 -: Април 04, 2007, 17:28:03 pm »
Какъв е проблема с апартаментите Гане, аз познавам хора  които живеят в апартаменти и под наем, и си имат котки.
Аз  не мога без котка... Вземи си Гане!

*
« Отговор #428 -: Април 04, 2007, 17:30:12 pm »
Тоя пухкавия котарак, всъщност е чист персийски котарак с богато родословно дърво.

Ако ви е интерсно как се води цвета му - black-smoke  :D :D

Знаех си, че е благородник! :) С такъв цвят не бях виждала до сега, само или чисто черни или черно - бели.

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #429 -: Април 04, 2007, 17:59:57 pm »
Ами има проблеми разни с вътрешния правилник. Освен това сме в двустайно жилище. Иначе си търсих, но май моя мъж не е много навит. Изглежда съм уплашила всички като почина моето коте - бях много привързана към нея и щях да си ида с нея като умря. Умря ми в ръцете и май затова не ми дават да си взема. Ще си търся. Аз много харесвам такива като твоето, но има с цветовете на сиамка. Мисля че беше порода color point blue point. За съжаление не можах да намеря снимка да ти покажа.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #430 -: Април 04, 2007, 19:06:00 pm »
 :arrow: Mary,много,ама много е сладък твоят глезанчо!Не съм виждала толкова любвеобвилен поглед!Падна ми много на сърцето!За съжаление моята булонка не дава да припари котка наоколо...А,толкова ги обичам!

:arrow: Фоксче,ах какъв мамин,хубав сладур!Как само спинка,като бебче!Умиляваща снимка!

:arrow: Osiana,твоето пухче,направо ще го изям!Мноого-елегантен!Пу,пу!

:arrow: gery_k77, твоята Джени е с невероятно излъчване!Огромна елегантност лъха от нея!Май доста се съобразявате с капризите й! :lol:Обаче,Цецка е страхотна!Сигурно много ви радва,личи си ,че е много-артистична!

:arrow: Мимка,нали знаеш,че твоята кукла ни е всеобща любимка!

:arrow: eleonor,абе това зайче-сладко е много-мило!Как го гледате?Много ми е чудно...Сладурче е!

*
« Отговор #431 -: Април 04, 2007, 19:10:35 pm »
олеле, всички са прекрасни!
мари, благодаря ти, че повдигна темата, толкова ми е хубаво да разглеждам всички глезльовци!тая тема направо трябва да се закачи в 'кафето'!

гане, аз имах котаче, беше ми подарък за първия учебен ден в първи клас.почина 2 месеца след сватбата ми-в ръцете ми.знам как си се чувствала.като почина казах-край!повече никога такова нещо у дома.не мога да понеса втора такава раздяла.
да, обаче 8 месеца по-късно, на годишнината от годежа ни, моя се прибира и ми носи нещо вълшебно красиво-в шепата си!малко шарено петно, 450 грама, с кльопнали ушички и уплашен поглед.около минутка я гледах безмълвно, после я гушнах и вече 5та година не мога да спра да мисля за нея, когато не е при мен.(когато пътуваме някъде я оставяме на майка ми за през нощта само).не мога да си представя, че 21 години от живота си съм живяла без нея!не мога да си представя, че един ден ще се науча да живея без нея......надявам се да е колкото се може по-късно.сега обаче се старая да не мисля за този момент!наслаждавяам се на всеки миг прекаран с нея!
тя е моето бебе!
засега....
« Последна редакция: Април 04, 2007, 19:12:18 pm от Мимка »
*
« Отговор #432 -: Април 04, 2007, 19:14:26 pm »
Ами, аз освен да кача снимка на мъжа си?! :D Друг домашен любимец нямам! Момичета, страхотни са ви животинките!
*

Osiana

• 4888
« Отговор #433 -: Април 04, 2007, 19:21:24 pm »
Ами има проблеми разни с вътрешния правилник. Освен това сме в двустайно жилище. Иначе си търсих, но май моя мъж не е много навит. Изглежда съм уплашила всички като почина моето коте - бях много привързана към нея и щях да си ида с нея като умря. Умря ми в ръцете и май затова не ми дават да си взема. Ще си търся. Аз много харесвам такива като твоето, но има с цветовете на сиамка. Мисля че беше порода color point blue point. За съжаление не можах да намеря снимка да ти покажа.
Гане, знам ги разбира се. Точно така се казват, тя е пак персийска, с дълга козина и тъпа муцунка, но с цвят на сиамка. Имам снимки, в книгата. Много са красиви наистина... прекрасни животни.

Момичета, всички имате много сладки животинки :D :D :D

*

Crystal

« Отговор #434 -: Април 04, 2007, 21:17:05 pm »
Ето я мойта дакелка Лора  :D
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #435 -: Април 04, 2007, 21:35:29 pm »
 Crystal,милата Лора изглежда много-послушна и добродушна.На колко годинки е?
*

Osiana

• 4888
« Отговор #436 -: Април 04, 2007, 23:01:20 pm »
Обичам дакели :D
Тук моето куче, един вид между немска овчарка и доберман

И котарака :D

*
« Отговор #437 -: Април 04, 2007, 23:37:11 pm »
Ами, аз освен да кача снимка на мъжа си?! :D Друг домашен любимец нямам! Момичета, страхотни са ви животинките!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
*

Crystal

« Отговор #438 -: Април 05, 2007, 11:23:21 am »
Baracuda,питай ме мен колко е послушна Лора.То на дакелите не им е присъщо да са много послушни.Като беше по-млада повече бели правеше,сега я мързи вече, но пак измисля по нещо от време на време. На 15 април ще стане на 8 години. Обичам си я много,аз дакелите ги харесвам още от дете.
*
« Отговор #439 -: Април 05, 2007, 11:27:56 am »
И аз винаги съм си мечтала за дакел, ама в комбинация с дог. В крайна сметка си имам един 14 годишен далматинец :D.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери