0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Показваме....домашните си любимци
« Отговор #40 -: Март 26, 2005, 13:21:24 pm »
Цитат на: z22
Цитат на: Wildberry

Зори стига бе!
Какво общо има котката!
Пък аз си взимам персийка след няколко дни;)

Ей блазе ти,завиждам тииии :oops:  :D .Ние сега си търсим квартира и като се нанесем ,може и аз да си взема,че до сега живяхме ту при едните родители,ту при другите-а те не искаха животни.
  А каква им е цената на персийчетата,май са скъпички :( ?

Ще ми го подарят, нямам представа от цените.;)
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #41 -: Март 26, 2005, 14:45:08 pm »
Цитат на: Wildberry

Ще ми го подарят, нямам представа от цените.;)

Ах тиии,как си се уредила :lol: .Няма ли и на мен някой да ми подариии :( .Абе ще си взема аз ама по-натам,че сега 200лв. за котаче нямам. :(
<br />
« Отговор #42 -: Април 20, 2005, 10:20:50 am »
Ей тва ми е бебе Мишо http://www.bgphoto.net/photos/2222/o632495854847031250.jpg , а това е бъдещата мама Маша http://www.bgphoto.net/photos/2222/o632495856702187500.jpg , а това ми са останалите снимки http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2222&AlbumId=5357&PhotoId=330544 .
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

« Отговор #43 -: Юли 18, 2005, 20:45:14 pm »
Ето я и моята Джесика - стара мома, на 8 години, но много лакома и много игрива.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #44 -: Юли 19, 2005, 00:02:04 am »
Зайо,много е готина :lol: .И аз имах кокерка -Тара ,преди години.
 Я и аз да покажа коя сладък котьо тук. :D Снимките с кофти качество,но горе-долу стават:

http://community.webshots.com/album/341906246DqXXnL

<br />
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #45 -: Юли 19, 2005, 11:03:50 am »
Зори, котето е тотален и абсолютен сладур!!! :)
каква порода е, откъде го изкопа? ааа - и как се казва малкият пуфчо?
 :a_cat_05:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #46 -: Юли 19, 2005, 12:14:06 pm »
ами персийско е,но не от тези екстремалите.Взехме го от едно семейство по обява(купихме си го) в интернет.Голям е сладур,като бебче ни е тука :D .
 А за името-вече цял месец е тук,а още не сме му намислили :oops: .По принцип го взехме с името Пешо(хората така го бяха кръстили),но аз му викам Пух.А любимия иска да е Стамат или Кузман,че лигавите не му харесвали. 8O
<br />
*
« Отговор #47 -: Юли 19, 2005, 13:39:54 pm »
Хехе, това със Стамат и Кузман ми хареса, можете да му сложите едно тире и ще бъде Кузман-Стамат или обратното :wink:  :D
А апропо к'во му е на Пешо :twisted:
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #48 -: Юли 19, 2005, 13:48:02 pm »
абе то и без това не идва като го викаш по име,така че все тая как ще се казва. :)
<br />
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #49 -: Юли 19, 2005, 14:04:45 pm »
абе то и без това не идва като го викаш по име,така че все тая как ще се казва. :)

абсолютно!
аз все се пъна да мисля имена на котките на баба ми, а те си вървят като Маца, Старата Маца, Рижавата Маца, и т.н. :)

но обмислете идеята за Евлоги - много култово име...
а пък вие пак ще си го викате с "на мац, на мац" ;)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #50 -: Юли 19, 2005, 16:17:45 pm »
А пък представяте ли си, немските котки не реагирали на "мац", а на "миц". Местното котешко туловище ве4е на нищо нереагира, но ме предупредиха, 4е колкото и да мац_кам, няма да ме раzбере.
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #51 -: Юли 19, 2005, 16:27:28 pm »
Цитат на: Kaffee
А пък представяте ли си, немските котки не реагирали на "мац", а на "миц". Местното котешко туловище ве4е на нищо нереагира, но ме предупредиха, 4е колкото и да мац_кам, няма да ме раzбере.

я бързо го публикувай тука местното туловище! :)

това с езиците на животните за мен е феномен, сравним с произхода на египетските пирамиди...
значи, ражда се малко котенце в България и някак си знае, че на "мац-пис-пис" требва да вирне опашка и да дотръчка за храна.
немско новородено би умрело отглади в България... също и руско - там ги мамят с "кис-кис-кис"...

наша Котеция обаче е полиглот и владее телепатия - види ли, че някой се запътва към коридора (където е хладилника) - нема нужда от намацкане и напискане....  :lol:

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #52 -: Юли 19, 2005, 16:34:56 pm »
Цитат на: jam

наша Котеция обаче е полиглот и владее телепатия - види ли, че някой се запътва към коридора (където е хладилника) - нема нужда от намацкане и напискане....  :lol:

оооо наш писан е същия.Уж спи дълбоко и нищо не може да го смути,но чуе ли врата на хладилника да се отваря,веднага пристига.Да не говорим,че като види някой да се запътва към кухнята,веднага тръгва с него и почва да си проси ядене с продължително мяуууууууууууууукане.
<br />
*
« Отговор #53 -: Юли 19, 2005, 17:43:31 pm »
Едно сладко котешко филмче
http://www.extremefunnypictures.com/funnypic414.htm
« Отговор #54 -: Юли 20, 2005, 11:56:07 am »

Абе измислете му име ама да едно. Да не го нарича всеки, както му харесва. И като спреш на му мацкаш, ами го викаш по име ще видиш, как ще си го научи. Ама го мислете тва име, че докат е малко да свиква.

Джам, а при моя свекър съща работа - котка щом е е Маша, куче, ако е голямо Цезар, ако е малко Человечка!!! Ей тва е.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
« Отговор #55 -: Юли 20, 2005, 12:08:59 pm »
Аz само да я гепя в тая поzа пак, иzобщо няма да и простя, ще я публикувам, да и се смеят хората :twisted:
Тя ме иzбягва мен, неzнам zащо. :roll: Един ден реших да я стресирам, само така zа да и раzнообраzя живота, оба4е останах нераzбрана.
Аz щото сега 4етох "от къде сме проиzлеzли", и там става ясно zа пирамидите, ако е zнаел zа котките и това щеше да обясни. :roll: Сигурно с биополето, немските котки са облъ4вани с немциzъм, българските с българиzъм,....  :roll:  Това ше да е, неможе да е друго.
« Отговор #56 -: Юли 20, 2005, 13:56:05 pm »
Ето и моята писана, на 7 години е , има две поколения .
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6876&AlbumId=17117
о
« Отговор #57 -: Юли 24, 2005, 15:12:55 pm »
оо
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #58 -: Юли 25, 2005, 12:21:52 pm »
Вчера направихме още снимки на сладура,понеже стана на 3 месеца и реших да ви ги пусна. :lol:
 http://www.bgphoto.net/Start.aspx?UserId=6978
<br />
« Отговор #59 -: Юли 27, 2005, 09:11:51 am »
Котето е страхотно, ама какви очи има , супер е.