0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Показваме....домашните си любимци
« Отговор #320 -: Юни 23, 2006, 15:05:33 pm »
Рони, мацата е СУУУПЕЕЕЕРРРРР .... мнооого ми хареса

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Показваме....домашните си любимци
« Отговор #321 -: Юни 23, 2006, 15:06:25 pm »
Много е сладка, Рони :)) Малей, обичам ги тези котарачета. И нашия котарак ни посреща на вратата и докато не го нагушкам и нацелувам не мога да се измъкна от него  :a_cat_04:

Re: Показваме....домашните си любимци
« Отговор #322 -: Юни 30, 2006, 01:44:08 am »
ironic_ страхотно коте имаш  :D направо си е за най-смешните домашни водеоклипове.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #323 -: Юни 30, 2006, 07:19:06 am »
Ironic имаш много страшна котка.......голяма сладурка!!!! :lol:
« Отговор #324 -: Юли 11, 2006, 22:49:27 pm »
Виж клипчето (4МБ общо)

Малко е пикселизирано, но за да мога да го кача в нета се наложи да го оптимизирам.  :)
Айроник , у вас дали е останало все още нещо тапицирано или сладурчото му е видял сметката? :D :D
« Отговор #325 -: Юли 12, 2006, 16:45:05 pm »
Това е любимият й стол. Нищо друго не е драла, само него и големият ми куфар за международни пътувания. Ангелче ми е тя  :D
*
« Отговор #326 -: Юли 14, 2006, 16:36:22 pm »
Малеееееееее, това коте е направо супер.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #327 -: Юли 18, 2006, 11:28:53 am »
Здравейте може да ви се строи малко странен моя въпрос, но просто не знам от къде да почерпя информация... и понеже тука е темичката с домашните любимци мисля, че поне някои от вас ще могат да ми кажат....става дума за котарака ми ( имам снимка ,но не знам как да я кача 8) тук) ако може някои, които е минал през кастриране да си изкаже мнението ( кастриране на котарак де :lol:) малко се притеснявам да го занеса и чакам, като че ли да бъда аз сигурна, че наистина има полза....Притесняват ме упоиките и как ще го понесе тои, за колко време минава раничката... ще ви бъда много АМА МНОГО задължена ако разкажете....
*
« Отговор #328 -: Юли 18, 2006, 16:38:50 pm »
Наха,моят опит е с кастрирането на женска котка,така че точна информация не мога да ти дам.
Както е известно при женските е по-сложна процедурата,но минава бързо.Сравнително леко понасят и упойката.Предполагам , че при котарак,даже ще е още по-леко.Успех.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #329 -: Юли 19, 2006, 15:22:25 pm »
Благодаря ти за отговора , но според теб нужно ли е да го правя все пак тои така и така не излиза навън не търси други котки в смисъл с един мои половер :lol: така да се каже не знам дали му пречи прсто не зная как да реагирам док казва, че е добре аз не знам разкъсвам се...Страшно много го обичам и не искам да го подлагам на ненужни интервенции. Не че и инжекциите на хормонална основа са много безвредни, но не мога да реша просто.
« Отговор #330 -: Юли 20, 2006, 08:48:33 am »
Наха, кастрацията не е никакъв проблем, особено при мъжки и особено ако лекарят ти е добър.
На майка ми котката даже не разбрах кога я кастрираха, всичко беше спокойно , животинчето си е в прекрасно здраве.
Търся Westie или Norwich Terrier
« Отговор #331 -: Юли 23, 2006, 18:46:24 pm »
Ей, момичета, имам въпрос... С моето мило решихме (т.е. аз най-сетне го кандърдисах) да си вземем кученце...
С две думи - с милото търсим Westie (West Highland White Terrier)

или Norwich Terrier

...

Оппссс, това е неговата идея, аз искам и Болонка...
Не можем да вземе по-голямо зверче, защото сме в едностаен, а пък и котка за съжаление не става  :? милото хич не ги харесва, а и токсоплазмози, али бали.... съпротивлява се активно

Да знаете откъде в България може да се намерят, и да ми кажете ориентировъчно какви са цените...
« Последна редакция: Юли 23, 2006, 20:18:13 pm от rally_pat »

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #332 -: Юли 23, 2006, 19:13:07 pm »
Няколко връзки към сайтове с обяви. Дано са ти от полза ...  :)

http://www.dog.bg

http://www.foxel.net/

http://www.pozvanete.bg/pozvanete/index.pl?data=*&grad=1&r=4&pr=*&find=&kol=1&action=obiavi&ses=0

Аз обичам кучета и искам голямо куче, но не искам да мъча животното в малък апартамент. Кучето трябва да има място да тича. 
« Отговор #333 -: Юли 23, 2006, 19:54:20 pm »
Рони, благодаря за адресите, ще гледам и там... а и ако някоя от вас чуе да се обажда...

Аз точно заради това се ориентирах към малко куче... иначе и аз си падам по големите кучета, и очите ми останаха в един словенски чувач (това е овчарско куче, бяло, колкото нюфаундлън голямо.....)... разкошен куч, ама как да го гледам в таз панелка  :? :? :?

Ето и как изглежда
« Последна редакция: Юли 23, 2006, 20:16:12 pm от rally_pat »

« Отговор #334 -: Юли 24, 2006, 09:46:10 am »
Здравейте, аз моята маца вече съм я покзвала тук, но сега пиша да се похвалим, че тя стана мама на две прекрасни бебета  :lol:
Милата много трудно раждане имаше, но сега всичко е наред и с нея и с котенцата!

http://community.webshots.com/photo/552434956/2894575060060180340csEZZa
When you wake up and don't see the Sun,
You are dead or you are the SUN!
*
« Отговор #335 -: Юли 24, 2006, 14:47:42 pm »
Много сладка писана и сладки котенца  :D Да са й живи и здрави бебетата  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #336 -: Юли 30, 2006, 13:58:26 pm »
Наще в Русе имат 9 кг. котарак  :a_cat_06: Родителите на мъжът ми имат булонка  :a_dog_01:
« Отговор #337 -: Август 01, 2006, 16:12:32 pm »
Здравейте, имам един много готин сладур/Кавалер кинг чарлс шпаньол/на 6,5 месеца.Той е толкова любвеобвилен и ни зарежда с приятни емвоций.
*
« Отговор #338 -: Август 03, 2006, 22:12:55 pm »
Съжалявам, че трябва да напиша това, но ми е много мъчно. Едното от двете котета, които имам умря - най вероятно е отровено. И не ми стигаше това, та се наложи да бият инжекция на кучето. Толкова ми е мъчно и за двете животинки. До някъде като се сетя как последния месец кучето агонизираше, май това е най правилното решение. Още не мога да проумея ,майка ми от къде взе тези сили да го гледа като дете, като се има впредвид, че е немска овчарка и не е лесно през няколко часа да се върти, за да не получи рани, да го подмива всеки път когато ака или пишка и да го къпе почти всеки ден, за да не го наплюят мухите. Такава гледка не пожелавам на никой.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #339 -: Август 04, 2006, 00:17:36 am »
Ооо, мила, съжалявам.  :( Знам какво е да загубиш животинче.  :balk_145: Но пък е по-добре може би така,  че да не се мъчи. Сега са в котешкия и кучешкия рай и ни пазят!  :balk_21:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю